problem s mechanikou
problem s mechanikou
caute mam problem ktory am fakt stve a uz ho riesim mesiac a stale nic takze zhruba mi robi mechanika pri napalovani blbosti a to mozem si dat program aky cem uz som skusal aj clone cd,dvd a aj nero a jednoducho stale to robi ked idem nieco napalovat takdam cd/dvd a dam to napalit potom vymenim cd/dvd za prazdne a normalne ukazuje ze vypaluje zo zalohy 1.-ho cd/dvd a ze aj uspesne vypalovanie skonci ale ked dam do mechaniky to vypalene cd/dvd tak mi ukazuje uz len nie mechaniku dvd-ram ako mi ukazovalo vzdy ale ta mechanika sa premenuje na cd emchaniku a ukazuje mi ze som dal do mechaniky cd a uz mi z toho .... pls heeeeelp
nie pri vypalovani dat mi to nerobi jedine pri kopirovani a napalovacka je LG 4165/4167 teraz presne neviem ale myslim ze to moze byt registrami neviem ale toto mi nerobilo pred tusim 2 mesiacmi mi to zacalo robit a bojim sa ze som odstranil nieco z registrov co som nemal ale aj ked dam reinstall nera alebo ineho programu tak stale to robit neviem mozno tam je nieco ponadstavovane ale uz mi to riadne leze na nervy