pred mesiacom som vymenil starú myšku A4 SWOP-35 za trackball Logitech TrackMan Wheel a už nikdy nescem klasickú myšku.....je miliardu krát lepší ako hocijaká myš.....
no husto vyzera a xcem alkalicke baterky lebo uz mi doxadzaju tym xcem povedat ze radsej si kupte s kablom mne tie baterky dlho nevydrzia neviem ako vam
ked som kupoval ten trackball, snažili sa mi nanútiť Wireless model, teda bez kábla.....ale ja som zobral ten zakáblovaný práve kvôli baterkám.....ja ho používam dosť pravidelne, teda niekoľko hodín sústavne, pri takomto vyťažení by som baterky musel kupovať každý týždeň (ak nie ešte častejšie)...akumulátory by boli vybité za pár hodín...
Sherpa napísal:18 hodín denne? Tolko mas zapaty komp alebo tolko hybes s mysou? A tie baterky maju aku kapacitu?
asi si ešte neskončil so základnou školou, ale napísal som, že mám trackball, ktorý je káblový a nie bezdrôtový!!! kolegyňa v práci má bezdrôtovú myš, ale akumulátory jej tam vydržia nabité max týždeň, pracuje 8 hodín denne a PC na noc vypína...
pauliess, skus s tou mysou prudsie trhnut po stole a bude robit zmatky, a hrani akcnych hier ani nehovorim.
ja mam microsoft intellimouse explorer 4 a som uplne spokojny.
mam starsiho (cca 4,5 roku) logitecha s kulickou,ale bez dratu,prinesl ho jezich,jinak bych ty prachy za nej nedal,ale faktem je,ze je supr,nezanaseji se osky a baterky vydrzi klidne i 2-3 mesice,takze priste uz ty prachy za dobrou krysu dam
XaRaX napísal:pauliess, skus s tou mysou prudsie trhnut po stole a bude robit zmatky, a hrani akcnych hier ani nehovorim.
ja mam microsoft intellimouse explorer 4 a som uplne spokojny.
trizzo napísal:asi si ešte neskončil so základnou školou, ale napísal som, že mám trackball, ktorý je káblový a nie bezdrôtový!!!
Ano? Co potom znamena tato veta?
trizzo napísal:]18 hodín denne a za tri dni sú v ťahu...pochybujem že by nejaké vydržali dlhšie...ale nehovorím že také neexistujú
Ja viem ze si to nemyslel na ten trackball. Ide o to, ze sa tu bavime kolko vydrzi wireless myska. To ze vasej sekretarke vydria nejake 1800vky tyzden ma moc netrapi
pocuvaj ma taketo mysi mame v skole a skusal som ich trhnut a kurzor ostal na mieste, neviem ci hravas singleplayer alebo multiplayer, ale skus si s nou zahrat cs alebo ut a budes mat problemy. Mimochodom co je to slovo oriblem????
XaRaX napísal:pocuvaj ma taketo mysi mame v skole a skusal som ich trhnut a kurzor ostal na mieste, neviem ci hravas singleplayer alebo multiplayer, ale skus si s nou zahrat cs alebo ut a budes mat problemy. Mimochodom co je to slovo oriblem????
Chlapce, ty si asi nevies domyslat,vies, ked niekto pise trocha rychlejsie a desiatimi prstami, tak sa obcas stane ze urobis preklep, no ale ked ty pises jednu vetu pol hodinu jednym prstom. znamena to problem.