boti do CoD 1

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

boti do CoD 1

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Nemate ich niekto? odkial sa daju stiahnut?
A nejestvuje neaký spôsob, akým by som oklamal hru a mohol fičať na online serveroch? keď sa pokúsim pripojiť, vypisuje mi to tú istú vec, čo napr. CS alebo UT-invalid Cdkey, this CDkey is already in use...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem o ziadnych botoch. Treba hrat na serveroch s vypnutou autentifikaciou, taky najznamenjsi v nasich koncinach je herny portal www.gamepark.cz alebo skus ine servre: http://epcgaming.com/epcgaming_v2/servers.php?gameid=1
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ziadnych botov do CoD nedostanes... pretoze neexistuju
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Boti do CoD1 existuju.. ale je to umela demencia.. sstoja na mieste a strielaju na jedno miesto.. nejdem to hladat... radsej triafaj do skvrn na stenach
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

snaque napísal:Boti do CoD1 existuju.. ale je to umela demencia.. sstoja na mieste a strielaju na jedno miesto.. nejdem to hladat... radsej triafaj do skvrn na stenach
cize ziadne waypointy
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:Neviem o ziadnych botoch. Treba hrat na serveroch s vypnutou autentifikaciou, taky najznamenjsi v nasich koncinach je herny portal www.gamepark.cz alebo skus ine servre: http://epcgaming.com/epcgaming_v2/servers.php?gameid=1
vdaka, ten gamepark vyzera slubne. ale potrebujem hru opatchovat na 1.5. Samozrejme, predchadzajuce patche z 1.00 tam nemaju, a bez tých to nejde-browsoval som teda, pouzil google a dostal som vsetky patche okrem toho uplne prveho na 1.1, neviete poradit ako to mam opatchovat, prip. nemate patch na 1.1?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem ci je potrebne mat prvy patch, skor sa priklanam len k tomu, ze staci posledny. Ak je nutne mat aj iny patch, tak instalator patchu ta upozorni na tuto situaciu a vypne instalaciu.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

no ved prave o tom hovorim: Invalid neviemco.pk3 bla bla bla, instalacia nemoze byt dokoncena, pretoze nemate nainstalovanu spravnu predchadzajucu verziu hry. nuz a predchadzajuce som nasiel vsetky az na 1.1, bez tej to nemozem dat na 1.2, bez toho na 1.3 atd...
Napísať odpoveď