Slobodomurari, Illuminati + New World Order
no mne sa zda, ze potom nejake vnutornosti ci co nahadzali do dakeho mlynceka podivneho a praaask na ludi. to sa mi zda tiez trosku cudne. keby som siel na koncert, tak kvoli hudbe a nie, aby ma niekto za****l vnutornostami od kravy. btw aby si bol uplne v obraze, ze co je cudne, tak si kukni mansonaslavo120 napísal:Ja som pocul ze jedna skupina na zivo na koncerte zabila kravu ci co ... to vazne ??..... neni to uz predsalen trochu zvratene
Dost zaujimave lebo pokial viem tak Churchil bol slobodomurar.Objavené Churchillovo varovanie nad „hebrejskými pijavicami“
Winston Churchill tvrdil, že židia sú čiastočne zodpovední za antagonizmus, ktorý ich zaradil medzi „hebrejské pijavice.“ (bloodsuckers)
Dokument z roku 1937 nazvanom „Ako židia bojujú proti prenasledovaniu“ objavil Dr. Richard Toye, historik Cambridskej univerzity.
V článku sa vraví, že „zlí prenasledovatelia“ neboli jedinou príčinou, pre ktorú boli židia v dejinách prenasledovaní. Churchill kritizoval „chladnosť“ židovských ľudí a povzbudzoval ich k tomu, aby sa integrovali.
Dr. Toye vraví: „Keď som objavil dokument, takmer som spadol zo stoličky. Zdá sa, že bol prehliadnutý. Myslí, že veľa ľudí si myslelo, že šanón obsahuje len kópie materiálov, ktoré už boli publikované. Bol to skutočne šok prečítať si tieto veci, ktoré zjavne nesúladia s tým, ako Churchilla poznáme.“
Churchill vraví: „Ústredným faktom, ktorý dominuje vzťahom medzi židmi a nežidmi je ten, že žid je „iný.“ Vyzerá inak. Myslí inak. Má iné tradície a pôvod.“
Ďalej kritizuje židov ako úžerníkov...
http://news.independent.co.uk/uk/this_b ... 347525.ece
Ďalší známy Churchillov výrok na adresu "ruskej" revolúcie:
„V násilnej opozícii všetkým týmto sféram židovského úsilia vyrastajú plány medzinárodných Židov. Stúpenci tejto zlovestnej konfederácie sú väčšinou muži vychovaní medzi nešťastnou populáciou krajín, kde sú Židia prenasledovaní kvôli ich rase. Väčšina, ak nie všetci, zanechali vieru svojich predkov a opustili všetky duchovné nádeje budúceho sveta. Toto hnutie medzi Židmi nie je nové. Od dní Spartaka - Weishaupta až ku Karlovi Marxovi a Trockému /Rusko/, Bélovi Kunovi /Maďarsko/, Rose Luxemburgovej /Nemecko/ a Emme Goldmanovej /USA/, toto celosvetové sprisahanie na prevrátenie civilizácie, za rekonštitúciu spoločnosti na základe spomaleného vývoja, závistlivej zlomyseľnosti a nemožnej rovnosti neustále rastie... a teraz táto skupina výnimočných osobností z podsvetia veľkých miest Európy a Ameriky strhla ruský národ za vlasy a stala sa prakticky neochvejným pánom ohromného impéria.Nie je potrebné zveličovať časť vo vytvorení boľševizmu a uskutočnení ruskej revolúcie, ktorú zohrali medzinárodní a väčšinou ateistickí Židia...“
Churchil, W. /1920/. Zionism versus Bolshevism: A struggle for the Soul of the Jewish People
Slay slobodomurarstvo nikdy nebolo iba o humanizme. Humanizmus je prvy stupen zasvetenia ale to tu uz bolo rozoberane mnohokrat.
B´nai B´rithe je jedna zo slobodomurarskych lozi a su do nej prijmany vyhradne len zidia, takze tam by som o humanizme moc nehovoril. Blizsie informacie najdes tu http://www.prop.sk/tajomstva_a_zahady.html
Teorie ktore su tu rozoberane su zvacsa konspiracne takze je len na tebe ci im uveris. Mne sa tu uvedene zdroje zdaju byt dost dvoverihodne a pravdive.
Ta to spolocnost je podla mna pofiderna uz len z toho dvovodu ze jej clenovia nikdy nehovoria o svojich ritualoch zasvetenia, v skratke v utajovanii je ich najvacsia sila. Ale preco to tak utajuju?
B´nai B´rithe je jedna zo slobodomurarskych lozi a su do nej prijmany vyhradne len zidia, takze tam by som o humanizme moc nehovoril. Blizsie informacie najdes tu http://www.prop.sk/tajomstva_a_zahady.html
Teorie ktore su tu rozoberane su zvacsa konspiracne takze je len na tebe ci im uveris. Mne sa tu uvedene zdroje zdaju byt dost dvoverihodne a pravdive.
Ta to spolocnost je podla mna pofiderna uz len z toho dvovodu ze jej clenovia nikdy nehovoria o svojich ritualoch zasvetenia, v skratke v utajovanii je ich najvacsia sila. Ale preco to tak utajuju?
slay, vyssie som ta interpretoval. Tato tvoja teoria spochybnovania by sa dala uplatnit na vsetko- naco vobec logicky uvazovat, triedit informacie, spajat suvislosti,...? Riadit sa predsa treba "oficialnou definiciou", t.j. to co mi ktokolovek natlaci do hlavy, bez zbytocnych otazok poslusne stravim aj s navyjakom. Tvoj svet musi byt krasny, cista dusa ; ) Hold, kazdy mame vlastnu hlavu.
Moja "konspiracionizacia"? Kedy? Kde? Pokus sa byt konkretny. Ohladom podstaty konspiracii, resp. konspiracnych teorii sa tu uz diskutovalo. Konspiracne teorie su dnes vdacnym nametom pre media- vid. denne servirovane nebezpecenstvo terorizmu, antisemitizmu etc. (vsadepritomne nebezpecenstvo, bububu). Dodnes vsak v tejto teme bolo uvedenych tolko faktov, ze tvoje presvedcenie o humanizme ako podstate dnesneho slobodomurarstva znie prinajmensom naivne. Rozdiel medzi dohadmi a faktami dufam netreba vysvetlovat, pricom na konkretne argumenty mozes kedykolvek ponuknut konkretne protiargumenty. V opacnom pripade je to len dojmologia a mlatenie prazdnej slamy, t.j. diskusia o nicom. Vdaka nevedomosti, ci falosnemu pocitu vynimocnosti dnes na myslienky humanizmu este stale dokazu slobodomurari verbovat novych clenov. Realita je zial o inom...slay napísal:a tak ako sa moja teoria spochybnovania da uplatnit na vsetko ..tak sa da aj tvoja konspiracionizacia uplatnit na vsetko..
slay, kedze som reagoval na tu poslednu poznamku, k ostatnemu som zrejme necitil potrebu sa vyjadrovat. Totiz, pokial sa ti idea humanizmu pozdava- bez ohladu na realitu- je to subjektivny nazor, o ktorom s tebou mozem tazko polemizovat (mozem ho len akceptovat). Ja som sa v ideach starych slobodomurarov svojho casu tiez videl, pokial som sa o tuto tematiku nezacal zaujimat blizsie. Idea humanizmu nemoze byt vnimana izolovane od realnej politiky spolocnosti ktora ju hlasa- to je alibizmus.
A nesranduj, o spochybnovani bol kazdy jeden tvoj prispevok, pricom otvaranie otazky doveryhodnosti zdrojov je len potvrdenim tejto skutocnosti. Opakujem, bud konkretny- ak si od mojej udajnej konspiracionizacie (btw. neodpovedal si na otazky vyssie), preskocil k potrebe spochybnovania doveryhodnosti nejakeho zdroja, uved ktoreho a preco pochybujes o jeho doveryhodnosti. Tiez by si mohol uviest kriteria pre teba doveryhodneho zdroja. Pokial sa nezacnes vyjadrovat konkretne, zbytocne pokracovat.
A nesranduj, o spochybnovani bol kazdy jeden tvoj prispevok, pricom otvaranie otazky doveryhodnosti zdrojov je len potvrdenim tejto skutocnosti. Opakujem, bud konkretny- ak si od mojej udajnej konspiracionizacie (btw. neodpovedal si na otazky vyssie), preskocil k potrebe spochybnovania doveryhodnosti nejakeho zdroja, uved ktoreho a preco pochybujes o jeho doveryhodnosti. Tiez by si mohol uviest kriteria pre teba doveryhodneho zdroja. Pokial sa nezacnes vyjadrovat konkretne, zbytocne pokracovat.
slay, quelle ignorante! Nac mi tu dokola vypisujes tie iste tirady o IDEI humanizmu? Mne nemusis svoje nazory vysvetlovat viac krat, najma ked som sa k nim uz jasne vyjadril, posledne: “pokial sa ti idea humanizmu pozdava- bez ohladu na realitu- je to tvoj subjektivny nazor, o ktorom s tebou mozem tazko polemizovat (mozem ho len akceptovat)“. Potrebujes snad este nejaky vyklad?
Idea humanizmu ti je blizka, k ostatnemu ohl. slobodomurarov sa vyjadrit nemozes- lebo nevies- ale hned na to bez akejkolvek konkretizacie pises o dezinformaciach, ze doveryhodny je jeden zdroj zo sto etc. Ked sa okrem idei humanizmu k ostatnemu ohladom slobodomurarov vyjadrit nevies, na zaklade coho vies posudit co je dezinformacia a polemizovat o doveryhodnosti zdrojov informacii? Nemas v sebe tak trosicku zmatok? Doteraz si nenapisal nic, o com by sa oplatilo seriozne diskutovat, nekonkretizoval si ziadnu zo svojich vyhrad, neodpovedal ani na jednu z otazok... Z mojej strany je to smerom k tebe vsetko.
// Este co sa posled. odstavca tyka, vitaj v 21. storoci. Dufam, ze ako vedecky zalozeneho cloveka, ktory nema rad upalovacov carodejnic, ludi ktori tvrdia ze zem je doska a je stredom vesmiru, etc. ta tymito fenomenmi uz nikto traumatizovat nebude.
Idea humanizmu ti je blizka, k ostatnemu ohl. slobodomurarov sa vyjadrit nemozes- lebo nevies- ale hned na to bez akejkolvek konkretizacie pises o dezinformaciach, ze doveryhodny je jeden zdroj zo sto etc. Ked sa okrem idei humanizmu k ostatnemu ohladom slobodomurarov vyjadrit nevies, na zaklade coho vies posudit co je dezinformacia a polemizovat o doveryhodnosti zdrojov informacii? Nemas v sebe tak trosicku zmatok? Doteraz si nenapisal nic, o com by sa oplatilo seriozne diskutovat, nekonkretizoval si ziadnu zo svojich vyhrad, neodpovedal ani na jednu z otazok... Z mojej strany je to smerom k tebe vsetko.
// Este co sa posled. odstavca tyka, vitaj v 21. storoci. Dufam, ze ako vedecky zalozeneho cloveka, ktory nema rad upalovacov carodejnic, ludi ktori tvrdia ze zem je doska a je stredom vesmiru, etc. ta tymito fenomenmi uz nikto traumatizovat nebude.