Mam 3 HDD v PC. Pri kopirovani sa mi stane, ze mi uplne bez nicoho odpoji disky D a E. Vypise bublinu,zapis zlyhal alebo chyba hardweru take nieco. Napr. stahoval som film, ukladalo na E a mozno tak v polovici(nieje pravidlom) skonci a vypise tu bublinu v tray.Musim reset PC alebo VYP a potom ZAP aby ich znova nacitalo.Doposial to chodilo normalne.Sice urobilo to asi pred polrokom(mozno aj viac) ale od vtedy nie,len teraz zase zacalo a dost casto.Da sa povedat,ze pri väcsich suboroch to zhodi HDD skoro stale.
Vedel by niekto okolo toho nieco poradit, ze cim to moze byt?
Ďakujem.
ODPÁJANIE HDD
Hmm.. čo zdroj? Máš ho s dostatočným výkonom? Nekupoval si nejaký nový hardware poslednú dobu? Robí to so všetkými troma pevnými diskami? Ešte by som skúsil preinštalovať najnovšie ovládače od chipsetu..
A ak ani to nepomôže, tak asi iba reklamácia, resp. kôš a nový disk, ale keď toto robí s viacerými diskami, nepredpokladám, že všetky naraz odišli s podobnou chybou.
A ak ani to nepomôže, tak asi iba reklamácia, resp. kôš a nový disk, ale keď toto robí s viacerými diskami, nepredpokladám, že všetky naraz odišli s podobnou chybou.
Takze HDD je v prdeli.Nieco sa mi podarilo z neho dostat na inom PC, ale ani naformatovat nejde.Vo Win vobec a cez CMD formatovalo do konca tak ako ma a na konci vypisalo "formatovanie sa nepodarilo".
Takze HDD je ádióóóó preto odpoajal asi aj 2.HDD.
A ide sa kupovat new!
U nas je 160GB za 1600,-SK
Je u niekoho lacnejsie?(nemyslim cez velkosklad)
Aj tak vďaka all za snahu vyriesit tento problem.
Takze HDD je ádióóóó preto odpoajal asi aj 2.HDD.
A ide sa kupovat new!
U nas je 160GB za 1600,-SK
Je u niekoho lacnejsie?(nemyslim cez velkosklad)
Aj tak vďaka all za snahu vyriesit tento problem.