SERIALY KTORE SA OPLATI SLEDOVAT
-
mirak2
Hardcore addict
mam rozpozerany LOST, zatial mam pozretych asi 15 dielov prvej serie a zda sa mi kus nudne, rozvlacne, konce epizod su take akurat na neskory vecer ze dopozeram Lost a hned zaspim pred telkou, nie ako v Prison Breaku kde po dopozerani epizody mam este hodinu tlak tisic
zatial jednoznacne vedie Prison Break...zajtra dam update asi 
Tych serialov, ktore sa oplati pozerat, je vela... ale spomeniem tie najlepsie .... jednoznacne DEXTER, LOST, HEROES, HOW I MET YOUR MOTHER (neviem, ci to tu niekto pozna, ale je to taky komedialny sitcom na styl Priatelov... odporucam
)
The Shield,
Dr.House
Kód: Vybrať všetko
http://www.imdb.com/title/tt0286486/Kód: Vybrať všetko
http://en.wikipedia.org/wiki/The_shield-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
Lost
Prison Break (neodporucam pokracovat po prvej serii)
Heroes (druha seria tiez nic moc)
My Name Is Earl (stale dobre)
NCIS (prijemna zmena k CSI)
CSI (Co sa najde v telke)
Scrubs (velmi velmi odporucam, som pri piatej serii a stale ich neopustil humor)
Malcolm In The Middle (to je anglicky nazov. Neviem aka je seria, ale az ku koncu to trochu opusta humor)
Huff (Vtipne pomerne)
Weeds (co dodat k rodinke co v Suburbs pestuje travu)
Life (vyplnenie strajku)
Dr. House (egocentricky doktor, co viac dodat)
Co ma nebavi pozerat: 4400, Primeval, Supernatural, 24 a aj ked dalsi diel asi uvidim tak Eureka je tiez riadna blbost. Preboha co ale vobec nechapem, ako mozete niekto oblubovat Mafstory ... aj niaka dementna ordinacia v Ruzovej Zahrade ci Panelak mi pride menej trapne nez toto.
Prison Break (neodporucam pokracovat po prvej serii)
Heroes (druha seria tiez nic moc)
My Name Is Earl (stale dobre)
NCIS (prijemna zmena k CSI)
CSI (Co sa najde v telke)
Scrubs (velmi velmi odporucam, som pri piatej serii a stale ich neopustil humor)
Malcolm In The Middle (to je anglicky nazov. Neviem aka je seria, ale az ku koncu to trochu opusta humor)
Huff (Vtipne pomerne)
Weeds (co dodat k rodinke co v Suburbs pestuje travu)
Life (vyplnenie strajku)
Dr. House (egocentricky doktor, co viac dodat)
Co ma nebavi pozerat: 4400, Primeval, Supernatural, 24 a aj ked dalsi diel asi uvidim tak Eureka je tiez riadna blbost. Preboha co ale vobec nechapem, ako mozete niekto oblubovat Mafstory ... aj niaka dementna ordinacia v Ruzovej Zahrade ci Panelak mi pride menej trapne nez toto.
-
investigator
Light Expert
-
Vigor
King
Firefly moj naj naj serial, skvela vec, skoda, ze skoncila po prvej serii, pkus o par rokov neskor bol dorobeny film. Uzasne prostredie, zaujimave postavy a ten humor, tak dakedy som naozaj nemohol
. Moj jednoznacny vitaz.
V zavese idu NCIS, Bones a dalej klasika, Simpsonovci, Futurama ci MASH, to je nadcasovy serial, nikdy ma neomrzi.
V zavese idu NCIS, Bones a dalej klasika, Simpsonovci, Futurama ci MASH, to je nadcasovy serial, nikdy ma neomrzi.