TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

Tie hojkove romány sa mi vzdy rátaju :D

A o 6-6:30 nebude proble u mna...aspon dufam :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hojko napísal:Zatial 1:53:34, ale trenoval som len dnes a nie ako SuDo od nedele
haha... prvy cas som dal v SOBOTU... na prve kolo som mal cas pod 1:50:....
takze na 1:48:... nebol problem.. to som odjazdil asi na 3X... cize to su 4 kola dokopy..
potom nic...
az ked Branjo dal v utorok (vcera) ten cas o 1 stotinu lepsi tak som isiel a to som isiel 5KOL... na 5 kolo 1:47:....
Viac sa zaujimam o GTR2 takze tak... moj trening :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Šu-Do napísal:haha... prvy cas som dal v SOBOTU... na prve kolo som mal cas pod 1:50:....
takze na 1:48:... nebol problem.. to som odjazdil asi na 3X... cize to su 4 kola dokopy..
potom nic...
az ked Branjo dal v utorok (vcera) ten cas o 1 stotinu lepsi tak som isiel a to som isiel 5KOL... na 5 kolo 1:47:....
Viac sa zaujimam o GTR2 takze tak... moj trening :wink:
spravne sudo, v gtr2 bude ta spravna atmosfera...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

mystique napísal:spravne sudo, v gtr2 bude ta spravna atmosfera...
jj presne, tam je ine zavodenicko :D . Aj ked tam tiez vodu nenamutim, ale aspom ma to o 100% viac bavy, ked je to simulacia a nie arkada. . .
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mozete niekto napisat co sa deje ??
kedy sa hra ?

//ok... lebo niekto pisal ze sa hra.. tak sme kvoli tomu skoncili GTR2 omfg
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Šu-Do napísal:mozete niekto napisat co sa deje ??
kedy sa hra ?
Co by sa malo diat? Uz je snad cas?

http://tomase.org/toca3/
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

o kolkej vytvoris server ?
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

MAM V RITI CELU LIGU TOMASE JE AKO MALE DIETA ANI SOM SA HO NEDOTKOL FAKT DETI NEMUSIM...SI HRAJTE V BIELICH RUKAVICKACH

finito ze sa ja s takymto dacim zapodievam
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ludia, tato liga je super. Strasne som sa zabavil, fakt diki. Aj ked som skoncil posledny. Ak vam tam nevadim, rad zahram aj nabuduce
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Branjo napísal:MAM V RITI CELU LIGU TOMASE JE AKO MALE DIETA ANI SOM SA HO NEDOTKOL FAKT DETI NEMUSIM...SI HRAJTE V BIELICH RUKAVICKACH
ty ked si vletel do boxov a ked ta nabural (newiem kto) si jak pi**val ?? ha ?? skoda ze som nenafotil... aspon 7 komentarov
:wink:
Drago napísal:Ludia, tato liga je super. Strasne som sa zabavil, fakt diki. Aj ked som skoncil posledny. Ak vam tam nevadim, rad zahram aj nabuduce
mne nie... pustal si ma v pohode... takze ok :)
screeny
Prílohy
MOJE GUMY :D
MOJE GUMY :D
RD3 2007-07-11 19-35-12-75.jpg
RD3 2007-07-11 19-35-08-73.jpg
RD3 2007-07-11 18-47-29-82.jpg
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

ach jaj :( dnes pre mna velmi zly pretek. hned na zaciatku som mal jeden konflik so stenou, auto na totalku takze cele kolo som isiel asi 60km/h + asi 45sekundovy pistop. strata hned jedno kolo potom som uz iba dobiehal celkom sa darilo casy som robil fajn okolo 1:54 (nakoniec je to aj videt na naj kolach ze potencial tam bol :lol:). bohuzial som musel mat este dalsie 2 zastavky kvoli vymene gum a posledny pitstop zase moja chyba ked na tom istom mieste mala stena zase somnou nejaky problem. takze 4x v boxoch velka strata. dnes som nemal na lepsie ako 8 miesto
edit// jo xbarneyho treba pochvalit pustil ma aj ked som o kolo zaostaval ale videl ze idem rychlejsie casy. myslim ze je to najvacsi gentleman z nas fsetkych :smt003
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:Ludia, tato liga je super. Strasne som sa zabavil, fakt diki. Aj ked som skoncil posledny. Ak vam tam nevadim, rad zahram aj nabuduce
Ked troska zacnes pouzivat spatne zrkadla ked ta niekto obieha, alebo ked vidis na mapke ze sa blizi o kolo, tak to bude lepsie. Taky xBarney je v tomto uplne perfektny, pribrzdi a uhne mimo stopu, absolutne ziadne zdrzanie. K Branjovi no comment, keby sa to stalo prvy alebo druhykrat nepoviem, ale vsetci vedia ako zavodi. Dalsia trat Brno 28ko, kvalifikacia 9kol, datum a cas. 13.7. 17:00. Ak niekto potrebuje neskor, je mozne sa dohodnut. Inak xBarney pozeram ze peken 6te miesto congratz. Pozrite si rozdiel v cieli medzi mnou a matrikom ;-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sranda zavod, na zaciatku hned mensia kolizia, najma dvaja na konci to tam trosku opreli, potom prask v Eau Rouge opraskal auto ked ho na obrubniku smyklo a uz mal po zavode. Ja som celkom spokojny, na zaciatku som isiel dobre, lenze potom som 2x vyletel strate a stratil par sekund. Asi v osmom kole som siel do boxov, no dve kola na to som pri zabudol na cielovu sikanu a supol som to rovno, zial rovno o stenu. Najskor som myslel, ze len tlmice su fuc, ale potom na rovinke nepreradovalo do 6tky a bolo to rapidne citit, takze som zasiel do boxov opat. Tretie boxy som si uzil kratko na to, ked som vyletel dost mimo a rychlo zoranzoveli kolesa, na to este pokus o rychlu jazdu znamenal prejazd obrubnikmi a opotrebovanie pneumatik, co sa mi stalo velkym problemom a lava predna praskla, hned na to lava zadna a bolo vymalovane. Asi pol okruhu som mieril do boxov, medzi tym ma v zatacke rozhadzalo a branjo zrejme do mna mierne narazil, co adekvatnymi nadavkami aj opisal v hre. Tomase a SuDo ma stihli v pohode obist, takze neviem co sa branjo tolko rozculoval, pretoze keby sa dalo, tak sa uhnem.
Prílohy
RD3 2007-07-11 19-35-12-51.jpg
RD3 2007-07-11 19-35-08-40.jpg
RD3 2007-07-11 18-33-07-18.jpg
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:. K Branjovi no comment, keby sa to stalo prvy alebo druhykrat nepoviem.
vies co ti na to poviem V HOCKENHEIME SOM SA NIKOHO NEDOTKOL A V SPEEDWAY NA ZACIATKU SUDA...TAK AKY PRVY ALEBO DRUHY NIC NEPOVIES KED SA TO STALO MOZNO DRUHY KRAT HA? TY VIES AJ POCITAT SEREM VAM NA CELU LIGU.
Drago
Guru
Guru

t0m4s3 napísal:Ked troska zacnes pouzivat spatne zrkadla ked ta niekto obieha, alebo ked vidis na mapke ze sa blizi o kolo, tak to bude lepsie. Taky xBarney je v tomto uplne perfektny, pribrzdi a uhne mimo stopu, absolutne ziadne zdrzanie. K Branjovi no comment, keby sa to stalo prvy alebo druhykrat nepoviem, ale vsetci vedia ako zavodi. Dalsia trat Brno 28ko, kvalifikacia 9kol, datum a cas. 13.7. 17:00. Ak niekto potrebuje neskor, je mozne sa dohodnut.
t0m4s3 vyhybal som sa setkym co sa dalo | sak nech sa ostatni ozvu |. Hento co si do mna vpalil, som urobil nechtiac, no nebola to moja chyba....pustal som okolo PAINa, a ty si bol za nim. kedze som sa dival do zrkadla a nie na radar, videl som iba jeho. tak som ho pustil, zaradil som sa a prask. Sorry este raz
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Este chcem podat protest, pretoze sa mal ist zavod na 22 kol, mal som na to pripravene auto a o kolo viacej bol velky skrt cez rozpocet!!!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Este chcem podat protest, pretoze sa mal ist zavod na 22 kol, mal som na to pripravene auto a o kolo viacej bol velky skrt cez rozpocet!!!
Na stranke bolo oficialne napisane 23, tie screeny boli iba predbezne pocty ;-) :-P
*MaTrik*
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa *MaTrik* »

GG...Docela klidnej závod..nebej toho zbytečnýho prujezdu boxu tak jsem si moh zazavodit s branjem...jedinej s kym jsem si zazavodil je tomase na začátku v 1.zatáčce emě předjel ale na výjezdu jsme si ho dal...a pak na konci jsem ho předjel po jeho výjezdu do kamenu a pak ke konci jsme se tam trochu poťukali
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Celkom dobry zavod, skoda ze som bol skoro stale osamoteny bo po defekte sa mi vseci vzdialili ale aj tak by som na tom s umiestnenim asi nebol lepsie. BTW: neviem kto to bol ale vsimol som si ze niekto predtym ako isiel do boxov akosi ignoroval to esicko a strihol to stredom, priznate sa niekto ?
Drago
Guru
Guru

PAIN napísal:Celkom dobry zavod, skoda ze som bol skoro stale osamoteny bo po defekte sa mi vseci vzdialili ale aj tak by som na tom s umiestnenim asi nebol lepsie. BTW: neviem kto to bol ale vsimol som si ze niekto predtym ako isiel do boxov akosi ignoroval to esicko a strihol to stredom, priznate sa niekto ?
PAIN to som bol zrejme ja, no ale podla mna sa to dakedy aj hodi, obetovat warning, ked je tam hentaka sikana :D
Napísať odpoveď