Vie niekto poradit ako vypnem ten priblbly zvuk na icq ked sa niekto prihlasi? Nasiel som len kompletne vypnutie zvukov, ale ja chcem vypnut iba to klopanie bo uz mi to ide na nervy...
A čo takto isť do zložky "C:\Program Files\ICQ\sound" (asi takto by mala byť ta cesta, neviem nepouživam) a tam si popušťať tie znelky a ta ktora to bude jednoducho daš DEL ?
vladino001 napísal:A čo takto isť do zložky "C:\Program Files\ICQ\sound" (asi takto by mala byť ta cesta, neviem nepouživam) a tam si popušťať tie znelky a ta ktora to bude jednoducho daš DEL ?
presiel som s ivsetky zvuky uz skor a nenasiel som ten klopajuci tak neviem
kukiak napísal:chod do adresara icq, najdi zlozku sounds a ten zvuk najdi a jednoducho vymaz .
Hm tak skus ten zvuk nahradit zvukom prazdnym kt. sa bude volat global.wav.. napriklad ho odcekni z konca alebo zaciatku nejakej pesnicky hocijakym audio editorom..
verreaux napísal:Aha kua ja som pako. Ja mam doinstalovanu inu zvukovu schemu a zabudol som ten global zmazat odtial. Uz to konecne neklope ... Diky. K+
EDIT: zaujimave ze ked ten global.waw prehravam cez winamp tak ho neprehraje....
taka chyba, no čo stava sa (a cez čeho si to počuval?) nekompatibilne?