Telepatia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Telepatia

Príspevok od používateľa vojtk »

Nazdar vsetci! tak co, mate niekto skusenosti s telepatiou? Alebo niecim co sa na telepatiu podobalo, prip. citanie myslienok?
Mne sa obcas stava, ze si s jednou kamoskou "kradnem" myslienky, no mozno len myslime na to iste. Aj ked je to povazlive, lebo sa to stava dost casto.

Skusal som hladat temu, ktora sa zaobera telepatiou,ale nenasiel som nijaku. Ak taka predsa existuje, potom kludne LOCK.
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

bud je to nahoda alebo nevem ..na telepatiu neverim
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

verim na telepatiu...podla mna clovek so svojim mozgom dokaze neuveritelne veci ...ale ked z neho vyuzivame zatim len zopar % tak si myslim ze momentalne je to skor nemozne sa dorozumievat telepaticky.
Mozno su taky ludia ale urcite ich je na celom svete len zopar a telepatiu ovladaju len v obmedzenej forme.
Skor sa priklanam k teori ze ak sa ti stava ze s niekym myslis na spolocne veci tak je to tym ze sa dobre poznate a mate podobne zaujmy alebo spolu travite vela casu.
To je moj nazor :wink:
P.S. ak by som dostal moznos vybrat si daaku "supermanovsku" vlastnost urcite by to bola telepatia...facsinuje ma to uz od detstva
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

komu nieco hovori silova metoda (alebo tak nejak podobne sa to vola), tak vie, ze clovek s mozgom dokaze zazraky a absolutne by som sa necudoval, keby nieco take fungovalo. ale na druhej strane neverim, ze clovek je uz tak vyvinuty, ze dokaze ovladat svoj mozog naplno. zatial urcite nie. podla mna sa clovek bude nejako to tisicrocie este vyyjat, kym pride na to, ako ma pouzivat mozog.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Urcite telepatia existuje, ale nedokazu ju vyuzivat vsetci ludia, skor emocinalne citlivejsi, ale vraj sa da naucit. Ale to, ze ked sa s niekym, koho velmi dobre poznam rozpravam, tak jasne, ze sa stava, ze povieme v tej chvili to iste alebo myslime na tu istu vec. Len si nemyslim, ze to je telepatia, len sa dobre pozname, tak nas napadnu v tej istej chvili tie iste veci.
SRneC
Addict
Addict

postavme otazku inak co ma telepatia s mozgom? :o
turtlak69
Guru
Guru

SRneC napísal:postavme otazku inak co ma telepatia s mozgom? :o
postavmu je este inaksie.. s cim teda ak nie s mozgom? no hamburger z McDonaldu s tym nebude mat viacej spolocne... neveril by si co sa da vsetko robit s mozgom a je v tom zahrnute aj nieco ako telepatia ;) kamarat bol na jednom dakom kurze. ucili sa tam o ovladani mozgu a lavej a pravej hemisfere. precital som si o tom trochu a tie veci... no koniec. bol som totalne v skou. takze s mozgom to ma spolocne viac ako si myslis ;)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

paru krat som zazil skupinovu telepatiu s kamosmi.sme vsetci mysleli na smadneho mnicha
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

to vojtk: mozno by bolo dobre keby si to trochu upresnil :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

jeden clovek, s ktorym si velmi casto pisem na DC, tiez myslieva na to iste na co ja, teda velmi casto sa stava, ze v tom istom momente napiseme do chatu to iste (inymi slovami).
on je z CR, a nikdy sme sa osobne nestretli, ale inak mame vela spolocneho :)
mozno toto je ista forma telepatie...
SRneC
Addict
Addict

turltlak69: nieje podla teba telepatia nejaky druh carov alebo magie? co s tym ma mozog? mozog je vec fyzicka to, ze ho nevyuzivame cely, nema nic s carami ako je telepatia..
turtlak69
Guru
Guru

Srnec: kamarat bol na tom kurze co som spominal. tiez som si najprv myslel, ze to nejaky super kuzelnik uci a oblbuje vsetkych rad radem, zad zadkem. ale ked odtial fungovalo vsetko s 90% uspesnostou, tak je to nieco ine. bolo to hlavne o vyuzivani pravej hemisfery. ta sluzi na pocity, uchovavanie spomienok a tak. co sa ti raz stane a je to pre teba trosku vyznamne, tak to nikdy nezabudnes. ked sa naucis vzorec kyseliny chlorovej, tak ho zabudnes lahsie. preco? lebo je to naucene. a to co je naucene sa lahsie zabudne. a tam slo prave o to, aby sa lahsie dokazali naucit iste veci. priklad: dokazal by si si zo 100 nezavislych slov zapamatat 90? ja teda urcte nie. tam to slo. vedeli podla coho si to zapamataju a slo to. co clovek nepozna, odjakziva zhadzuje na cary a bohov. ale obcas je to jednoduchsie ako si myslime ;) bola v tom zahrnuta aj telepatia trochu. mozog vraj vysiela vselico mozne do okolia a dalsi clovek to prijima. ale chyba nieco ako kodek ( :D ) a proste to necitis, nevidis. su ludia, ktori citia, ze dotycny ich chce. proste to nejako vedia. a to je vraj aj o tom vysielani. fakt by som chcel ist aj ja a taky ten kurz, ale vraj dost masne peniazky to stalo :(
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

skuste si dat s partou LSD (tripa najlepsie) a telepatia bude vasim materskym jazykom... aj huby postacia mozno
vojtk
Medium Star
Medium Star

Tak, odzneli tu rôzne nazory. Pre upresnenie: Podla psychotronikov co sa telepatiou profesialne zaoberaju, ma telepatia 5 urovni, pricom najnizsia uroven spociva iba v akomsi pocite, ktory dokazeme prezivat sucasne s druhou osobou, pricom si ani neuvedomujeme ze tie pocity nie su nase. Poseldna uroven ma uz velmi blizko k citaniu myslienok. Dalej, podla zloziteho vysvetlenia psychotronikov ide o prepojenie komunikativnej zlozky enegretickeho pôsobenia zivych organizmov(aura). Tolko zlozita a nudna teoria. :)

Potom tu bola nacrtnuta otaka spojitosti telepatie s mozgom. Ak by sme hovorili cisto o citani myslienok, tak to urcite nejaku spojitost s mozgom ma. Lebo, aj ked su myslienky nehmotne, su uzko spojene s mozgom. Ale ak ide len o pocity, respektive prezivanie takych pocitov ako ma druha osoba, mozog v tom nehra velku rolu. Pocity totiz nie su na mozog tak naviazane ako myslienky. Aj ked tam urcite nejake spojenie je....
vojtk
Medium Star
Medium Star

turtlak69 napísal:. mozog vraj vysiela vselico mozne do okolia a dalsi clovek to prijima. ale chyba nieco ako kodek ( :D )(
Suhlasim, a nie iba mozog. Kazdy zivy organizmus vysiela enegreticke signaly, auru, a kopu inych informacii. Nie su to nerealne veci, len ich vecsina ludi nevnima. Dôvodom je väcsinou slaba citlivost, alebo to ze drviva väcsina ludi je tak zahladena na svoju realitu, ze tieto schopnosti su zakrpatene.
turtlak69
Guru
Guru

vojtk napísal:Suhlasim, a nie iba mozog. Kazdy zivy organizmus vysiela enegreticke signaly, auru, a kopu inych informacii. Nie su to nerealne veci, len ich vecsina ludi nevnima. Dôvodom je väcsinou slaba citlivost, alebo to ze drviva väcsina ludi je tak zahladena na svoju realitu, ze tieto schopnosti su zakrpatene.
tak tak. s tou aurou je to vraj dost sranda. btw podla mojho nazoru nieco ako telepatia funguje v realnom zivote bezproblemovo v takomto priklade: ked je clovek smutny a absolutne to nedava najavo, tak aj tak mnohi vedia, ze nieco nie je v poriadku. a nikto sa nad tym nezamysla. proste to nejako vedia a tym to konci. ale nieco ako "citanie myslienok" je podla mna nemozne. ked niekto mysli na na nejaku kocku z dopleru, tak sotva na to nejako moze prist druhy clovek. skor emocie by sa dali takto citat. to je ovlea realnejsie. aj pes ked sa boji, tak vylucuje iny pach. aj ked hafan nikdy nebol u zverolekara, tak sa zakonite boji, lebo jeho kolega tam zanechal iny pach ako obycajne. takze ked to funguje u psov (!) tak u ludi to tiez musi nejako fungovat. no a na vyssej urovni :) btw na magiu a kadejake tieto sprostosti neverim, ale toto je podla mna mozne :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja mam s mojou kraskou/laskou take "spojenie" ona z Ke ja z BA ale vzdy citim ked je ona smutna alebo ked ju niečo velmi trapi/boji sa ... vzdy to citim....
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Telepatia

Príspevok od používateľa Reli.C »

vojtk napísal:... Mne sa obcas stava, ze si s jednou kamoskou "kradnem" myslienky ...
no mne sa občas (skoro stále) stáva, že mi moja priateľka kradne myšlienky :). hehe. keď sa jej s úsmevom na tvári pozriem do očí, a ona mne, vtedy mi dokáže presne povedať, čo si myslím :).

/neviem či je to na mne až tak vidieť, alebo ma až tak dokonale pozná. :hug:

Sheep: súhlasím s tebou. podľa mňa to nie je aj tak možné, tak sa tu niet o čom baviť. môj názor. česť výnimkám v Shaoline :D he.

ináč čo sa týka tej tvojej sile vôle :) ... čo vypol si ističe doma? :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

to je podla mna nahoda, na telepaticku komunikaciu by si musel vediet vytvorit specialne elektricke pole a to by ta stalo vela energie, myslim ze telepatia to nebude...skor ste nejake rovnake povahy ze vas napadaju rovnake veci

mne sa raz podarilo silou vole vypnut bratovi CSko :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Sheep napísal: mne sa raz podarilo silou vole vypnut bratovi CSko :D
Hej mysel dala povel ruke ta pohla prstom a prst stlačil tlačítko power na počítači :lol:
Napísať odpoveď