par otazok ohladom prveho stretka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spAyro
Novice
Novice

par otazok ohladom prveho stretka

Príspevok od používateľa spAyro »

Caute, snazil som sa prejst vsetky temy v tejto casti, ale jak si som nenasiel co som hladal. Mam takyto problem :)...

Mam 19, zoznamil som sa na nete s babou(18rokov ) ktora byva nedaleko odomna, preslo par mesiacov a ja som ju pozval von a teraz sa chcem spytat ked sa stretneme ako mam zacat, mam jej podat ruku a zoznamit sa s nou aj nazivo alebo len tak ze ahoj... ked sa menami uz pozname?

este mam jednu otazku ak by to stretko klaplo a vsetko by vyslo podla predstav, napr opytam si jej tel cislo, kedy sa jej mam ozvat a ako ju pozvat na dalsie stretko?
niekde som cital, ze nie je dobre hned volat babe a dohodnut dalsie stretnutie, zevraj na to treba ist pomaly, trochu ju nechat v ocakavani,, napr po troch dnoch jej zavolat a len tak s nou pokecat a este ju nepozyvat, az potom neskorsie, no neviem a preto potrebujem o radu od skusenejsich :), za odpovede dik:)
jumper
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jumper »

vypytaj si cislo este predtim nez sa stretnete ak ti ho da a ma o teba zaujem a ty o nu tak to spoznas a spravnu chvilu vyuzijete ;) Drzim palce
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Takže zhrňeme si to.
Cez i-net si spoznal dievča, je ti sympatická, dohodli ste sa na stretnutí a ty nevieš ako na to.
Ok, poďme na to.
Takže predovšetkým si s ňou dohodni miesto a čas stretnutia, no to ti je jasné.
Stretnete sa a tvoja otázka znela, či sa máte zoznámiť.
Samozrejme. Síce sa dlho poznáte cez i-net, toto je niečo iné. Toto je už osobné stretnutie, takže normálne sa s ňou zoznám pobozkaj ju na líce...
Nezabudni... Nepodávaj jej ruku, ruku ti má podať ona prvá ! Toto je mnohokrát chyba pri prvom stretnutí zo strany chlapca.
Maj prichystaný program, t.j. presne si zisti do ktorej reštaurácie by si s ňu šiel, kam by si s ňou šiel prejsť sa.
ALE. Po tých úvodných chvíľach jej nechaj voľnosť vo výbere miesta kam pôjdete. Daj jej na výber možnosti, ale nechaj ju rozhodnúť sa kam chce ísť a kam pôjdete. Ak sa nebude vedieť rozhodnúť, slušne za ňu výber urob ty.
Tel. číslo a ďalšie stretnutie:
Sú dve možnosti. Ak si ho opýta sama, alebo k tomu príde reč, vymeňte si čísla. Ak nie, nechaj to zatiaľ tak, tel. číslo si neskôr znova opýtaš prostredníctvom internetu.
Ďalšie stretnutie? To isté.
Ak na to príde reč, dohodnite si ďalšie stretnutie. Totiž ak je to smelé dievča, navrhne ho aj sama. Ak nie je, kľudne si ďalšie stretnutie môžte dohodnúť cez i-net. Takto bude mať čas na rozmyslenie, dáš jej najavo že na ňu nejako netlačíš. Ale musíš nájsť cestičku medzi "netlačením" do niečoho, a nezáujmom. Ak ju nájdeš, máš vyhrané.
Good luck a nemáš za čo :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja som sa minule zoznamil cez icq a cez jednu kamosku s jednou babou a mali sme sa stretnut a som nevedel co mam robit ked uz prisla tak som sa na nu usmial, objal ju akoby som ju poznal uz dlho, usmiali sme sa na seba a uz to slo samo... ale to co ti napisal erytrocyt(kurna clovece mal si tam icka nie ypsilony nie?) je fakt najlpesie zhrnute co sa da robit a lepsiu odpoved podla mna nedostanes
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

asi tak. jedine zase tie vseobecne rady, ze to musi ist prirodzene a bla bla bla. je to sice tak, ale to ti moc nepomoze... btw originalny program by som zvolil na tvojom mieste. blizia sa teplejsie dni (no mohli by :? ). zober ju napriklad na korcule alebo na bicykel ;) vtedy by si aj mal istotu, ze nenastane trapna chvilka ticha :) ked uz si sadnete unaveni na kofolu, tak budete mat urcite o com rozpravat
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

pozor, nie vzdy to tak je. kamarat sa raz stretol s babou s ktorou prepisal hodiny na iCQ a vnoku mali asi takyto rozhovor

on: ahoj, jak mas? co mas? kam pojdeme?
ona: ahoj, mne je jedno
on: mozme byt chvilu aj tu teda (sad janka krala)
ona: ok
on : ake je pekne pocasie
ona: jj
on: //rezignacia//

takze nie vzdy to tak je ;)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ale sak bud sam sebou,... to nevadi ze budes nervozny, ze nebude vsetko perfektne,... aj o tom to je, aspon holka uvidi ze si z nej paf, ze spravila dojem ;-) navyse ak je aspon trosku skusena tak urcite prebere iniciativu ona, a ty to len privitas,...
je to to iste, ako ked mas o niecom s niekym rokovat,.. pokial nie si v pohode, nie si uvolneny, tak ti nikdy nic nevyjde,.. proste tam nabehni s usmevom, nicoho sa neboj...
podla mna by si si cislo mal vypytat, samozrejme ze zalezi ako to bude prebiahat, ale ked si uz tak dlho pisete tak rozhodne to pri tom kamaratsve minimalne skonci, takze aj tam sa to cislo hodi,..
a s vyberom miesta,.. jasne, vyber nieco, ale tiez nie je zly napad pokial ani ona nevie ze kam, tak proste pojdete a po ceste nieco zabadate, tak sadnete co sa vam obom bude pozdavat, spoznat nieco nove,...
neviem, piseme tu o veciach, ktorych sa kazdy boji a mysli si ze sa to da napisat, ze sa daju poradit,... pravda je vsak ta, ze ked ma clovek za sebou uz nejake to rande (vobec nejde o vysoke cisla, niekomu staci aj jedno,...) tak zisti, ze fakt sa neda nic poradit,... proste bud sam sebou, ak si slusak, nehraj sa na drsnaka, samozrejme sa nespravaj tak ako s kamaratmi, proste ber to trosku vazne, sprav dojem a mas vyhrate,.. neviem sice ako si ju vytiahol von, ale ak suhlasila s rande, nejaky ten zaujem s jej strany urcite bude ;-)

a teraz sa idem hanbit do rohu ze tu tolko pisem :D

//jo, a stym cislom, vzdy si berte dopredu "pre pripad zeby sa nieco stalo..."(akoze keby si to musel narychlo zrusit aby si jej mal ako oznamit)..
turtlak69 napísal:pozor, nie vzdy to tak je. kamarat sa raz stretol s babou s ktorou prepisal hodiny na iCQ a vnoku mali asi takyto rozhovor

on: ahoj, jak mas? co mas? kam pojdeme?
ona: ahoj, mne je jedno
on: mozme byt chvilu aj tu teda (sad janka krala)
ona: ok
on : ake je pekne pocasie
ona: jj
on: //rezignacia//

takze nie vzdy to tak je ;)
boze ale ked rezignoval hned takto na zaciatku tak to je sila,... ako nehnevaj sa, ale co mu ma povedat nato ze je pekne pocasie??? :D ako budme trosku k veci...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

naco ruku, prides k nej a zacnes sa s nou bavit akoze sa uz dlho poznate, popytas sa na take veci o ktorych si pisete.... bla bla bla, ruku nepodavaj, ani nenos kvety, nemas predsa 40 rokov a niesi v srdcovych zalezitostiach
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

jaaaaj, no ja by som ti poradil iba to, ze prijdi tam a pekne sa s nou zoznam ako pisal erytrocyt hlavne porozmyslaj o tom o com sa s nou chces bavit, pretoze moze prist taka chvilka, ze nebudes vediet o com sa mas bavit a kedze ste uz spolu dlho pisali cez net tak asi si sa jej pytal na take veci ci ma surodencov a podobne hluposti ... cize skus nieco, co si sa nepytal ... nesmies dopustit aby komunikacia padla na bod nula, ze budete obaja mlcat ... mozes si pripravit aj nejaky vtip (slusny, pervezny... podla toho aka je a aky si ty ;)) pobavi sa a je nadherny pohlad ked sa zena smeje ;)
cislo si mozes neskor vypytat cez net ale napr ked pride nejaka chvilka ze nebudes vediet, co povedat tak pride vhodna chvilka a mozes od nej vypytat cislo nech nie je ticho a nieco ta snad medzi tym napadne o com sa s nou bavit :)
Pri zenach treba byt kreativny v oblasti rozhovorov :) ale zase daj si aj pozor na to o com rozpravas ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

obelix ma pravdu ohladne rozhovorov ale ja by som povedal ze ak sa ti s nou bude casto stavat ze nemate o com kecat tak to zabal hovori sa tomu ze s nou nemas o com alebo ak rozhovory musis nadvazovat len ty a ona sa necha viest po prude..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

zapocul som tu nieco ako bozk na lice...hm mozno sa to tak robi v spolocnosti tot tema "bonton" ale...niektore dievca by to nemuselo zobrat tak ako sa patri... predsa len by som to nechal na pokoji tie bozky na lice...a dalej...skrz cislo a dalsie stretnutia...sam uvidis ci je dievca spokojne..a podobne :) ak je smelsie navrhne tieto veci samo..ak nie skus mozno troska privodit temu na tieto veci a sam uvidis tieto rekacie....mozes sa jej nakonci opytat nieco v tom zmysle uvidime sa este? alebo daco podobne a uvidis rekaciu....samozrejme vsetko zalezi od toho ako sa k tomu postavi ona...cize GOOD LUCk
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

midnight_man napísal:zapocul som tu nieco ako bozk na lice...hm mozno sa to tak robi v spolocnosti tot tema "bonton" ale...niektore dievca by to nemuselo zobrat tak ako sa patri...
no, povedal by som, ze pokial to nie je vyslovene vulgarne a "vymlete" dievca, tak to pochopi... ja by to riesil urcite tym predstavenim sa a bozkom na lice, podla mna je to samozrejmost (doteraz som to vzdy tak robil)
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

no, mne sa osvedcilo objatie, ako tu uz biekto napisal...nie take ze ju rozpucis ale ani nie prilis formalne, prvy dojem je dolezity a ak bude vidiet ze to beries s lahkostou a bez nervozity tak sa prisposobi a aj ona sa bude citit od zaciatku dobre...vsetko ostatne uz napisal erytrocyt...
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

pani,
prve stretko s babou? osobne? to je vzdy tazke...
kazda baba uvita nieco ine...
uz sa mi stalo ze som mal stretko s jednou kamoskou s ktorou som si pisal par mesiacov na pokeci a na icq.... len tak nezavezne sme chceli skocit na cafe...a asi po roku sa nam to naaaahodou podarilo...
...dohodli sme sa...cisla na mt sme uz predsa dlho mali :P ... a stretli sme sa
...poviem Vam....krajsiu holku som este nevidel... ale netrufal som si :D
a tak kamaratsky sme skocili do baru, dali sme si ladovu kavu, kecali a kecali o vsetkom moznom...a potom sme sa este 2x stretli pri priehrade...kde sme sa prechadzali... no a predstavte si...ze ked chcete...a idete za niecim....pride to samo...ja som sa nikam neponahlal...ale ta baba podlahla sama....staci len kecat...komunikacia je dolezita...a aj byt pozorny, a vsimat si detaily...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no máš tu pekné návody čo máš robiť.. drž sa ich ...
no ja by som ešte dodal na stretku ju treba hlavne počúvať a kokázať jej že si ju počúval (baby majú radi ked ich aj vnímamne a nie len tak že jedným uchom dnu a druhým von.. len aby si ju pretiahol)takže dobre si zapamätaj čo hovorí.. a po prípade to pozdejšie využi.. trabarz na nete.. a hovor to čo vyplýva z toho čo hovorí ona.. spraví to dojem..
na druhé stretko?
ja to robím tak že ked už mám číslo a viem kde býva tak iba tak prídem a už ked som blýzko takjej zavolám.. asi takot .. ahoj čo robíš a blaba doma si? a veľa máš roboty a bla bla.. ak ni tak čo povieš tu som blýzko a bla bla. a ked nemá čas tak ty hmm škoda lebo tak som tutu blýzko že či by sme neskočili na kafčo. ...
ak to nevijde tak aspon si sa ozval
no
good luck :P
spAyro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa spAyro »

caute vsetci, moc vam dakujem za rady, pomohli ste mi. Povodne som sa tiez chcel na zaciatku zoznamit ale potom som zacal pochybovat, ze ci to je potrebne, ale spravim tak ako ste poradili a cislo si opytam na stretku, ak by rec zastala aspon budem mat nieco v rukave (aj ked tem som si premyslel pozehnane :lol: , ale clovek nikdy nevie ), tak dufam ze opadne trema potom vam dam vediet jak to dopadlo/nedopadlo :wink: tak drzte palce...
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

neviem ci to tu uz bolo, ale skus toto, minule som pri surfovani na to natrafil, celkom dobre rady :

Kód: Vybrať všetko

http://www.qark.net/
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

master23 napísal:neviem ci to tu uz bolo, ale skus toto, minule som pri surfovani na to natrafil, celkom dobre rady :

Kód: Vybrať všetko

http://www.qark.net/
qark pozná každý. Báječná žena pre chlapov.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

je dobre ked chalan nieco donesie babe na 1. rande? napr. cokoladu... ja som nikdy nenosil ale chcel by som najblizsie :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa triple »

Monako2 napísal:je dobre ked chalan nieco donesie babe na 1. rande? napr. cokoladu... ja som nikdy nenosil ale chcel by som najblizsie :)
tak ja osobne to nerobím.... ale nemáš čo s tým pokaziť. .ledaže by bola alergická na čokoládu. :lol:
Napísať odpoveď