Nepríčetnosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

JV napísal:preco podla mna sa da pri csku bohovsky zabavit ked hrame s kamaratom militiu on je C a T a kamarat sa pliži aby som ho nepočul a ja ho niekde zbadam tak sa pližim za nim minule ma tak tri minuty hladal a ja som bol vlastne cely čas za nim :lol: alebo HL2 deathmach ked s kamratom s gravity gunom po sebe hadžeme čo pride pod ruku :D
ked mate lanku, tak skuste mapu jeeptown ci jak sa to pise :D tam sa da :D ja mam na lanke jedneho kamosa a ten v CS mrte ze lama, tak s nim sa moc nezabavim. a na publicoch je to dost bieda :?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

vite, co je uplne peckova hra? unreal tournament. ale ten totalne uplne prvý. :lol: nahodou sme sa na tom paradne bavili....
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Mal som podobný problém ako bushido a taktiež pri CSku (a nfsu2 - dragy).
Ked som hrával za klan neboli to nervy lebo sme haluzili na VT a bola celkom zábava, ale nervy prišli ked som hral na publikoch a tak, nezniesol som ked ma niekto zastrelil jednoducho je to na povahe ked si nervák sadne za PC je to hotová katastrofa a hlavne ked hrá náročnejšie hry alebo hry ktoré sekajú. Vo chvílach ked ma niekto zastrelil alebo som prehral závod (v tom nfs) ma chytili také (chorobne) veľké nervy, že som mlátil všetko čo bolo v mojom okolí, odniesli si to hlavne klavesnice a myšky ale nerozbil som ani jednu zase až tak som netrieskal ale bez trieskania to nešlo. Zlosť som si vybíjal v csku hlavne tak, že som napisal do sayu že daný hráč je ko*ot alebo niečo také, teraz mi to príde smiešne, ale je to polutovaniahodný stav.
Najlepšia rada je asi vymazať cs a venovať sa niečomu inemu.
ak s cskom nechces prestať, a hravas len na publikoch tak si vypni say (hud_saytext 0) lebo aj tam ta vedia hraci dobre vyprovokovať. a este ak ti seka hra daj si slabsie detaily aj to je dôsledok nervov.
dufam, že sa z toho dostaneš je to čosi hrozné...
Ja som si csko vymazal a som rád, že som tak spravil takisto sa mi prečistil kontakt list od "kamarátov" s podobným stavom.
turtlak69
Guru
Guru

ja osobne mozem povedat, ze CS urcite nikdy nevymazem :D dost som sa ncakal ked mi to kadeco stahovalo. konecne mam vsetky mozne subory co treba :D vymazat nie je dobre riesenie. radsej napalit na DVD, zapisat meno a heslo do steam uctu a potom vymazat. a potom predat steam :D ja ked vidim, ze nejako ma to dostava a ze pri tom nerelaxujem a len ma vytaca debilita hracov v mojom time (ci uz CT alebo T) alebo nieco ine, tak prejdem na iny server, kde toto nehrozi (napriklad skakacie mapy alebo futbalovy mod) a je to ;) alebo idem cistit PC a namazat vetrak na grafike ;)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Prepáčte že tak neskoro odpisujem všetky názori som prečítal a teraz sa cítim divne pretože mám myš za 150 sk ktorá ma začína srať už len keď som vo windowse ale neni to taký stav nervou koli tej myši nejdem hrať CS lebo sa to snou nedá tak isto som pokazil v ten deň keď myšku aj sluchátka lebo som mal nervy že som ju pokazil tak som hodil sluchátka o stenu a bez nich sa mi tiež nechce hrať ale stále mám túžbu stále rozmýšlam odkial zoženiem nové komponenty aby som mohol zasa hrať nejsom moc bohatý skor chudobný... Neni to len pri CS -ku mal som to aj pri iných hrách. Jedna možno doležitá vec je moja práca, robím čašníka a personál ma často krát nasere no ja to vždy sebe udusím bez nejakého výbuchu je možné že sa to vo mne nejako ukladá ?? Lebo často krát ma to prejde potom s niekým zažartujem a tak... No a ešte hrám to CS-ko viac než 5 rokov začínal som v herniach mám steam no hrávam prevažne na NS serveroch keď zabijem 5 protivníkov za hru cítim sa dobre mám úsmev na tvári a mám pocity typu "aký ste slabý, na mňa nemáte" ono to znie trochu choro ale som aj admin na tých serveroch konkrétne bside no tá túžba hrať a zabíjať u mňa nehasne...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Keď ideš von s priateľmi, aké témy preberáte pri pive.
Máš kamarátky? Nepýtam sa ťa na dievčatá, ktoré poznáš. Pýtam sa na kamarátky v pravom slova zmysle.
Čo iné robíš vo svojom voľnom čase?
Koľko hodín denne stráviš na počítači?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mama mi zakazuje hrať koli spotrebe energie aj keď vravím že jej to preplatím je to tak asi 5 hodín nie vždy keby mama nebola doma a mám myš tak aj dlhšie býval som tu aj celý deň... neviem kamaráti stými čo chcem biť bud nemajú čas alebo čo a s inými nechcem biť takže sa nedajú ani nazvať kamarátmi asi moc... Som moc tichý preto aj chodím menej von často keď nechcem aby mi matka niečo vyčítala idem do herne zahrať tam som kludný nechcem vyzerať ako psychoš ale je to drahé... inak som velmi tichý pivo nepijem a keď už nejakú tému tak snažím sa večšinou iba zabaviť nejakou historkou alebo niečím a občas niečo okomentujem... baví ma šport chodiť do lesa z bikom alebo hocijaký adrenalín aj le parkour ale nemám ským :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

To znamená, že mnoho kamarátov nemáš, ak vôbec, mám pravdu?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie nemám vela kamarátov
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

môžem ti iba odporučiť AirSoft. Cez net si aj nájdeš dáky tým a ktovie-možno z vás bude celkom v pohode banda.
Je to trocha do vreck, ale ani ja niesom boháč, na každú vec si musím šetriť, ale dá sa to.elektricku zbran cinskej produkcie kúpiš už za 3 tisícky.
Navyše, odporúčam ti to hlavne kôli tomu vybitiu, nepoznám NIČ lepšie. Odreagovanie a relax jak hovado.
turtlak69
Guru
Guru

Sepiroth napísal:môžem ti iba odporučiť AirSoft. Cez net si aj nájdeš dáky tým a ktovie-možno z vás bude celkom v pohode banda.
Je to trocha do vreck, ale ani ja niesom boháč, na každú vec si musím šetriť, ale dá sa to.elektricku zbran cinskej produkcie kúpiš už za 3 tisícky.
Navyše, odporúčam ti to hlavne kôli tomu vybitiu, nepoznám NIČ lepšie. Odreagovanie a relax jak hovado.
a fyzicka namaha k tomu. ked som hraval, tak som vydrzal tak maximalne 3 hodiny. potom uz som nevladal nic. neustale sustredenie, nacuvanie, domyslanie si, kde je kto atd... airsoft ma tu vyhodu, ze nie je problem sa dostat do partie. staci ti ist pod pristavny most. tam je jedna stara budova. neverim, ze by ti povedali chod domov, nemame miesto :D skor je problem v nedostatku. kazdopadne napad je to super :) btw airsoft a 30 stupnove horucavy nejdu prilis dokopy
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

turtlak69 napísal:btw airsoft a 30 stupnove horucavy nejdu prilis dokopy
vzdy lepsie ako CS a rozbity nabytok 8)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

turtlak69 napísal: btw airsoft a 30 stupnove horucavy nejdu prilis dokopy
v Blôave mate 30 stupnove horucavy, no tak to aby som tam už letel, lebo tu u nás na severe večer polovica dediny kúri. :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviete kde by som mohol nájsť takú partiu ludí ?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Bushido napísal:Neviete kde by som mohol nájsť takú partiu ludí ?
ved turtlak ti napisal :)
staci ti ist pod pristavny most. tam je jedna stara budova. neverim, ze by ti povedali chod domov, nemame miesto :D skor je problem v nedostatku.
urcite sa ti AS bude pacit, kedze vravis, ze adrenalin a vybitie to je nieco pre teba...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

V tej starej budove som bol dávnejšie nikto tam nebol a teraz je v prestavbe takže tam sa asi airsoft nebude konať...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

skus aj na nete, airsoft fóra a tak, pouzi google, ale tak napriklad airsoftmania.sk, ale je aj jedno lepsie, len si neviem spomenut. :D use google, urcite najdes.Mozno sa najde aj dakto kto by ti zodva krat pozical svoj gun, nech si zahras a zistis, ci ta to bude bavit, a nakolko. ja by som ta vzal zahrat manual only (zatial mame iba manualy no...) k nám. :D lenze to sa ti moc neoplati cestovat cez pol slovenska....
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dnes hral cs raz som buchol do myšky ale to je v pohode písal som z jedným chalanom že v stredu možem ísť zahrať snimi že mi požičia veci :) dakujem za radúúú :)
turtlak69
Guru
Guru

Bushido napísal:V tej starej budove som bol dávnejšie nikto tam nebol a teraz je v prestavbe takže tam sa asi airsoft nebude konať...
hmm o prestavbe som nejako nevedel :? ja som tam hraval minuly rok parkrat. nedalo by sa povedat, ze tam bolo nejako vela ludi, ale platilo take nepisane pravidlo, ze v sobotu o 11 :P raz tam hrali aj paintball, tak sme sa velmi rychlo otocili na pate a sli hned prec. ked je toto v prestavbe, tak sa staci spytat v teme airsoft (necital som ju, ale ked je o tom tema, tak urcite niekto bude vediet). dobre sa hra na kolibe, ale tam musis mat tazsie gulicky, kedze na trosku vacsiu vzdialenost to zanasa. blizko hranic je taky nejaky pristav. vyzera to tam ako v mafii ta pasaz, kde po tebe strielaju taki typci zo zeriavov a na konci treba nejakym vlakom rozbit taku garaz. vyzeralo to tam fakt skvele, ale tam je asi zakaz vstupu :? takychto miest sa da najst pomerne dost. staci mat oci otvorene :wink:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Bushido napísal:dnes hral cs raz som buchol do myšky ale to je v pohode písal som z jedným chalanom že v stredu možem ísť zahrať snimi že mi požičia veci :) dakujem za radúúú :)
super, potom napis, ci sa ti to pacilo. :wink:
Napísať odpoveď