CoD 2 CUP Hojko.com
ako sa napojit
tak ktora je ta aktivna IP adresa a co s nou treba spravit, ako sa da napojit na ten server plz, mne v multiplayeri vyhodi len mnozstvo oficialnych serverov, na ktore sa neda napojit kvoli keyu... mohli by ste poradit??
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako sa napojit
spusti si konzolu (pod ESC ~) a napis connect game.gaya.sk:28961pavol napísal:tak ktora je ta aktivna IP adresa a co s nou treba spravit, ako sa da napojit na ten server plz, mne v multiplayeri vyhodi len mnozstvo oficialnych serverov, na ktore sa neda napojit kvoli keyu... mohli by ste poradit??
-
hojko
Site Admin
Nasiel som zaujimavu utilitku pre CoD2, je to checker MD5 suborov, ktory by mal hladat cheaty. Rad by som ho dal na server, viac info tu: http://www.game-violations.org/jgs_db.p ... _id=4&sid=
Druha vec je taka, ze by som potreboval nastavit par veci pre PB, najma hodnotu pb_sv_guidrelax 7, ktora zabrani kickovaniu v pripade duplicate guid. Rad by som to dal priamo do configu, len neviem ci je to mozne alebo to je potrebne zadat az po zapnuti hry, kedze PB sa loaduje pri zapinani. Vie niekto poradit kde to dat tak, aby sa to automaticky vzdy nacitalo? D.
Druha vec je taka, ze by som potreboval nastavit par veci pre PB, najma hodnotu pb_sv_guidrelax 7, ktora zabrani kickovaniu v pripade duplicate guid. Rad by som to dal priamo do configu, len neviem ci je to mozne alebo to je potrebne zadat az po zapnuti hry, kedze PB sa loaduje pri zapinani. Vie niekto poradit kde to dat tak, aby sa to automaticky vzdy nacitalo? D.
-
webmasterr
Medium Professional
-
masterdead
SysAdmin
-
webmasterr
Medium Professional
do ~ som napisal conection gaya... a nepustilo ma to do hry, ze nama ENABLED Punk Buster, nasledne som ho stiahol a nainstaloval a updateol,a stale mi to vypisuje to iste, co mam spravit dalej aby to slo??
uz som to rozbehol s PunkBusterom ale byva na tom serveri game.gaya.sk:28961 vobec nieto niekedy?? Ja by som si rad zahral, staci povedat kedy...?
uz som to rozbehol s PunkBusterom ale byva na tom serveri game.gaya.sk:28961 vobec nieto niekedy?? Ja by som si rad zahral, staci povedat kedy...?
Zahra si dakto??
Spravi niekto server a zahra si dakto??
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Zahra si dakto??
OMG servre su.. ale nikto nehra...pavol napísal:Spravi niekto server a zahra si dakto??
treba spravit vacsi marketingŠu-Do napísal:OMG servre su.. ale nikto nehra...
to uz rovo mozem ist na hocijaky publicKeso napísal:treba spravit vacsi marketing. Ma napadlo neda sa ten server hodit na e-sports?