Eurotel vs Orange
-
peto5o
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Globtel- len karta stala 1499sk..mam este doma a cena jednej minuty hovoru bol 15 SK a ked si prekrocil minutu aj ked o 1sekundu dalsich 15SKAL3S napísal:najlepsi bol este Globtel, ked existoval a nech odpociva v pokoji. orange je tiez dobry ale niekedy ma vedia pekne nahnevat, ze by som radsej presiel do eurotelu.
Mne sa pomaranč nepozdáva už len z toho dôvodu, že im vôbec nejde o zákazníka, ale len o véžazstvo na slovenskom trhu v počte podchytených klientov....jediné čo pomaranč zvláda je mobilizovať debilných slovákov, aby si u nich aktivovali služby a potom sa pomaranč na nich vy**rie....osobná skúsenosť...
na slovensku už nie je priestor pre tretieho operátora....každý ekonomickejšie zdatný človek si spočíta, aká je šanca, aby tretí operátor prilákal k sebe toľko zákazníkov, aby sa stal konkurenciou pre ostatných dvoch, pričom aby dosahoval maximálny možný zisk s najrýchlejšou návratnosťou vložených investícií...na slovensku je to už nerealizovateľné...viď prípad Profinet-u, ktorý sa márne snažil získať strategického investora pre svoje zámery na slovensku.....momentálne je penetrácia mobilov na slovensku niečo viac ako 62 % (ak nie viac, neviem presne), čo v podstate predstavuje maximálny počet populácie vo veku 18-60 rokov....uznávam, je tu priestor pre mladýh ľudí a ich nestálou potrebou si niečo sťahovať, teda melódie, MMS, obrázky a podobne. Pre človeka, ktorý potrebuje telefonovať, prípadne potrebuje konektivitu na internet (vysokou rýchlosťou), je slovenský trh zabetónovaný...EDGE je pre prácu nevyužiteľný (myslím v spojení s notebookom), dosahuje dlhé odozvy a nestabilitu... sú to moje osobné skúsenosti, keď sa potrebujete pripojiť na podnikovú lan IP tunelom cez EDGE tak na to zabudnite, spojenie padá...
myslel som, ze bol najlepsi v tych casoch, a zabudol si na bezplatne volanie pocas vikendov, ze ked bola minutova tarifikacia boli prve tri sekundy zadarmo a tak. ja osobne som toto dost vyuzival a preto si myslim ze bol najlepsipeto5o napísal: Globtel- len karta stala 1499sk..mam este doma a cena jednej minuty hovoru bol 15 SK a ked si prekrocil minutu aj ked o 1sekundu dalsich 15SK
-
peto5o
Light Expert
r
ano mas pravdu prve 3 sekundy boli zdarma ale ked si zrusil po 4 sekundach tak 15SKAL3S napísal: myslel som, ze bol najlepsi v tych casoch, a zabudol si na bezplatne volanie pocas vikendov, ze ked bola minutova tarifikacia boli prve tri sekundy zadarmo a tak. ja osobne som toto dost vyuzival a preto si myslim ze bol najlepsi
A ja som nemal vikendove hovori zadarmo.
a este napr Roaming stal 250SK
-
Syan Hrenky
Medium Expert
Re: r
a ty si ako casto vyuzoval ten roaming? ja vobec, takze na tu dobu, som mohol volat ovela viac ako teraz za tu istu cenu. Jasne minuta stala vtedy asi dost, ked si mal primu alebo pausal, ale tie benefity, co si k tomu dostal sa mi zdali o dost lepsie .peto5o napísal:
ano mas pravdu prve 3 sekundy boli zdarma ale ked si zrusil po 4 sekundach tak 15SK
A ja som nemal vikendove hovori zadarmo.
a este napr Roaming stal 250SK
Ja mam na nich taky nazor obaja su nap*c* fakt.
Orange dava uz di vsetkych svojich telefonov reklamy.
Eurotel stale zvysuje ceny+robi mensie podvody.
Mam eurotel a furt mi na fakture pise take napr.Nezratavaju sa mi volne minuty.Pricom platim 490 sk pausal kde je zahrnutych 55 volnych minut.A ked pride ucet tak vidim len same nadlimity.Nemam cas ani sa s tym nechcem bavit ale keby som chcel tak by som niekoho kopol. 
Mam eurotel a furt mi na fakture pise take napr.
Kód: Vybrať všetko
volne minuty 0
vikendove minuty 0
volania do inych sieti 10
volana do siete eurotel 110!!!!
pekne zdvihni zadnicu a choď tú faktúru reklamovať a prestať tu pi**vať...hehe... poriadne si naštuduj zmluvné podmienky, záleží do akých sietí telefonuješ, tie predplatené minúty neplatia do všetkých sietí (mám na mysli ST a OR).Sheep napísal:Ja mam na nich taky nazor obaja su nap*c* fakt.
Mam eurotel a furt mi na fakture pise take napr.Nezratavaju sa mi volne minuty.Pricom platim 490 sk pausal kde je zahrnutych 55 volnych minut.A ked pride ucet tak vidim len same nadlimity.Nemam cas ani sa s tym nechcem bavit ale keby som chcel tak by som niekoho kopol.Kód: Vybrať všetko
volne minuty 0 vikendove minuty 0 volania do inych sieti 10 volana do siete eurotel 110!!!!
-
peto5o
Light Expert
Re: r
ja som roaming pouzival dost casto hlavne do CR kde jedna minuta hovoru stala okolo 50 sk a tie benefity som nejak nepocitovalAL3S napísal: a ty si ako casto vyuzoval ten roaming? ja vobec, takze na tu dobu, som mohol volat ovela viac ako teraz za tu istu cenu. Jasne minuta stala vtedy asi dost, ked si mal primu alebo pausal, ale tie benefity, co si k tomu dostal sa mi zdali o dost lepsie .