G.T.R. 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Stando napísal:tak si skus dat najskor lotus elise a potom saleen ci maserati a si to porovnaj... napriklad ja osobne som bol s porsche pomalsi oproti saleenu a nie o 10km na maximalke
No to je jasne, ja som hovoril o triede GT, nepocital som NGTcka :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mystique napísal:lol ja si nastavujem auto ako vyhovuje mne... niekdo preferuje velky pritlak a rychle rezanie zakrut, iny zasa ziadny a maximalnu rychlost
Hej, stiahnuty config z netu a podla toho si uz len upravis pritlak, to je mi jasne. Potom sa to prejavi aj na zajazdenych casoch.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko napísal:Hej, stiahnuty config z netu a podla toho si uz len upravis pritlak, to je mi jasne. Potom sa to prejavi aj na zajazdenych casoch.
si lolo? ja nepotrebujem tahat configy s netu, auto si ladim sam podla mojich potrieb - jedine co som si stiahol je navod, ktory vysvetluje co ktora polozka znamena a ako sa prejavi na nastaveni auta. Keby si hraval viper rancing, starucky, este s cias pentii, alebo F1 GP2 od microprose, ked sme sa s jesom nahanali na monze o record, tam bola polovica takychto veci napisana po grafoch pri setupovani, cize si vedel co ktore stupne znamenaju, mimochodom na viper racingu pracovali ludia so sinbinu. To ze ty mas z toho gulas nieje moj problem :wink:

btw, co takto TS pri online hrani?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mystique: GP2 mam odohranych par sezon, to by si mohol vediet, dokonca som odjazdil plnych 72 ci 74 kol v Monacu. Ale to je skoda o tom tu pisat, toto je tema o GTR2 a ak to chces preberat kto ma co odjazdene, tak mi napis na ICQ, tam ta rad zotriem.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

No kto chcete pozrite si moju jazdu... :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nove video...
Monza a potom Imola
na tej imole som zacal jazdit s 50litrami benzinu ktore boli asi na 13 kol...
aspon nech si ju precvicim.. tato hra nie je ako TOCA :D
neni to PRO jazda ale aspon daco.. :)
mozete ohodnotit :) DIK

tu je originalny Source 24mb

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/42168555/GTR2_Monza_Imola_music.wmv.html

Kód: Vybrať všetko

http://upnito.sk/download.php?file=gtr2_monza_imola_music.wmv&dwToken=1893ef017fbbac07eb0ffba5642a0901
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dnes super zavod so sudom na gtr2, skoda ze som nemal fraps
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

VIDEO z NORDSCHLEIFE.. je to robene cez NETWORK... spolu so STANDOM..
je to len tak.. nie o co najrychlejsie kolo.. ale fakt stoji za to... dufam ze sa vam bude aspon pacit :D

tu je DL Source videa ak xcete (39mb)
http://www.sendspace.com/file/up9p6m
http://rapidshare.com/files/42408469/GT ... k.wmv.html
Stando
Star
Star

Myslim ze je to dobre, ak bude nejake nabuduce tak to bude urcite lepsie, verim tomu, mozno si dam ine auto... Bavil som sa trochen viac ako pri ligovom zavode tocy... Jednu chybku som nasiel a to moje brzdenie jednym zadnym svetlom, konkretne pravym, to je trochu :slap:, inak video hodnotim na 99%
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stando napísal:Jednu chybku som nasiel a to moje brzdenie jednym zadnym svetlom, konkretne pravym, to je trochu :slap:, inak video hodnotim na 99%
Velmi pekne video, hlavne vyborne zvolena hudba :) To tvoje brzdenie vyzeralo ako keby si daval smerovku :)
Inak skoda, ze vam nevysiel prechod cez Karusell, mohlo to byt este krajsie :) (to je ta prva klopena, ktoru si ty zobral po klpenej casti az v polovici a Su-Do vobec :D )
V priebehu soboty skusim NS rozchodit aj ja, lebo po nainstalovani patchu mi tam prestal ist volant :cry:
A potom este treba prist na problem so sietou, pretoze ako som sledoval spravanie firewallu, tak si sa ty snazil cez hamachi pripojit na moje GTR, ale vytvorenu hru mi to potom neukazalo.
Stando
Star
Star

No to moje brzdenie to hej blbe... tu zakrutu kde som vyletel si neviem presne zapamatat kedy nasleduje a zakonite tam vzdy vyletim... no a hudba mne sa to celkom pacilo, dufam ze bol v pohode zvoleny aj druhy song mne sa lubi no kazdemu nemusi...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Tak ako je to, mate nainstalovany patch 1.1 ci nie ?

EDIT: sorry, zabudol som meno a heslo na hamachi GTR2 . . . Preinstalovaval som komp.
Stando
Star
Star

xbarney napísal:Tak ako je to, mate nainstalovany patch 1.1 ci nie ?
mame patch 1.1.0.0 US...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

meno a heslo je rovnake ako na toce3
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mozem aj ja niekedy zahrat ? Vopred upozornujem na moje ''vynimocne'' jazdecke schopnosti. Ale sak ked nechcete nemusim, no ked vas bude malo, pripojim sa. Len kde stiahnem patch ?

//edit videjko je peknee. Najma ten Jamiroquai v pozadi. Inac SuDo, krasne zrychlenie na konci, jak si obehol Standa
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

dohodnime sa na nejakom case...ja by som tiez zahral
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stando napísal:dufam ze bol v pohode zvoleny aj druhy song mne sa lubi no kazdemu nemusi...
Cosmic girl sa mi tam pacilo este viac ako Right here, right now :)
Chvilami sa to podobalo aj na povodny klip od Jamiroquai :) Skvela praca Su-Do :wink:
PS: ked sa mi podari rozchodit to, tak by som bola rad, aby sa taketo relaxacne jazdy na NS robili castejsie, ziadne tvrde predbiehanie, ale iba ist si spolu cez les :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dikes all

ted sme dohrali s mystiquem, xbarneym a standom.. parada...
dobra hra... tusim mystique ted robi video.. som zvedavy
Stando
Star
Star

GothaR napísal:PS: ked sa mi podari rozchodit to, tak by som bola rad, aby sa taketo relaxacne jazdy na NS robili castejsie, ziadne tvrde predbiehanie, ale iba ist si spolu cez les :)
vies co gothar, sme rozmyslali, ze by sme spravili podobne video s viac ludmi a mohli by tam byt rozne predbiehacky a pod, samozrejme by to nebolo nejak naostro lebo by mohla byt nehoda ale bolo by to hrane, take umelecke video... relaxacna jazda jak si napisal... a este by sa na to aj dobre pozeralo jak na prve video
aj ked, ked sa tak zamyslam bolo by to velmi narocne zrealizovat nieco take s viac ludmi, a hlavne bez buraciek (ne jak ja :D)... za pokus to stoji, no ale bude to tazzke
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stando napísal:vies co gothar, sme rozmyslali, ze by sme spravili podobne video s viac ludmi a mohli by tam byt rozne predbiehacky a pod, samozrejme by to nebolo nejak naostro lebo by mohla byt nehoda ale bolo by to hrane, take umelecke video... relaxacna jazda jak si napisal... a este by sa na to aj dobre pozeralo jak na prve video
aj ked, ked sa tak zamyslam bolo by to velmi narocne zrealizovat nieco take s viac ludmi, a hlavne bez buraciek (ne jak ja :D)... za pokus to stoji, no ale bude to tazzke
No...staci ak si kazdy bude davat pozor a pojde ako keby to bolo v skutocnosti a s jeho vlastnym autom :) Tempo bude nizsie, ale ako si pisal, sem-tam sa popredbiehame a vysledny efekt by mal byt dost dobry :)
Napísať odpoveď