WinDVD 8 problem...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukop
Amateur
Amateur

WinDVD 8 problem...

Príspevok od používateľa lukop »

nazdar ludia...mam taku otazku ohladom WinDVD...ked ho zapnem tak mi sam automaticky prehladava mechaniky ci tam nemam vlozene DVD...a ja to nexcem...neviete ako a ci sa to da nejako vypnut...vdaka
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm niekde v seetings alebo neviem či pri inštalácii sa to nevypínalo..
lukop
Amateur
Amateur

Sovietovic napísal:hmm niekde v seetings alebo neviem či pri inštalácii sa to nevypínalo..
nie... som pozeral na zaciatku aj potom som take daco hladal ale nic som nenasiel...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

počuj takto urob..daj pravým na ten obraz v WinDVD 8 a daj setup a hneď tam máš Source Configuration..tam daj ak máš nejakú virtuálnu mechaniku aby z nej najprv čítalo ..a máš po probléme..Proste tam nemaj default ..
lukop
Amateur
Amateur

Sovietovic napísal:počuj takto urob..daj pravým na ten obraz v WinDVD 8 a daj setup a hneď tam máš Source Configuration..tam daj ak máš nejakú virtuálnu mechaniku aby z nej najprv čítalo ..a máš po probléme..Proste tam nemaj default ..
sak tak to mam spravene a furt mi prehladava obidva fyzicke mechaniky...vies jak to dokaze nastvat cloveka ked mam v mechanikach napr. 2 dvd s mp3 a otvorim WINDVD a ten mi ich prehladava pol hodiny ci tam nahodou nesu dajake DVD subory.....furt musim otvorit mechaniky aby mi ich prestal prehladavat....
Napísať odpoveď