nie je tá hra rozdelená na 4cd a každé iso vyjadruje jednotlivé cd ?
to znamená: skus moutnuť iso1 inštaluj, keď opýta cd2 tak moutni iso2 a tak pokračuj..
poprípadné ak máš nfo tak kukni do neho či tam niečo o tom nepíšu..
sunavcek napísal:stiahol som si hru a mam tam len iso1, iso2, iso3, iso4 ako to mam spojit aby som mohol naintalovat hru???dufam ze som zbytocne nestahoval --
Predpokladam že stým asi nemáš skúsenosti a potom je ten prípad ako napísal Lord_3D daj si deamona alebo niečo podobne a inštaluj a keď chce new cd iba zmen image. (pochybujem že by dal niekto hru na net aby si tie image musel ešte spájať do jedného. To by bol skôr v tejto dobe DVD image a nie CD)
//ferderikoo stáva sa
Skus niečo ine ako deamona lebo to ti musi isť maš tam start aj autorun. Alebo su zle tie Image. (kamošovi to tiež robilo na jednom pc to išlo v poho a na druhom nie, chyba doteraz neznáma )
subory sa volaju :sr-graw2[Up.by.Articulador.www.thegenius.us].iso.001
a potom sa len cisla menia na konci
ked pustim autorun ta vybehne toto(v prilohe)
a ked dam setup tak nie je platnou aplikaciou win 32
Vzhladom na cisla je to urcite pakovane cez WinRAR a bude to image subor CDciek. Neviem co riesis, bud to napal na CD alebo pouzi emulator (Deamon-Tools, Alcohol 120 a ine...).
Pôvodne si písal, že to má koncovku iso1, iso2... Keď to má koncovku iso.001, iso.002 tak sa to bude pravdepodobne bude dať spojiť aj napr. pomocou TotalCommandera. (lenže fungovať by mal aj HJSplit)
Čo je na začiatku toho súboru *.iso.001 ?