mikeko napísal:mam problem kupil som si origos CoD2 cz a ked to opatchujem 1.3 kou tak mi to potom hadze to ze mi v registroch chybaju nejaky fonty a nevem preco
pls poradte, dnes mi zacal blbnut cod2, nechce mi vypisat zoznam serverov iba mi pise: waiting for respondence from master server a nic nerobi
nepripoji ma ani ked zadam rovno connect na server
doteraz islo vsetko ok tak nvm
webmasterr napísal:pls poradte, dnes mi zacal blbnut cod2, nechce mi vypisat zoznam serverov iba mi pise: waiting for respondence from master server a nic nerobi
nepripoji ma ani ked zadam rovno connect na server
doteraz islo vsetko ok tak nvm
webmasterr napísal:predtym som mal firewall zapnuty a islo to, ale skusal som ho aj vypnut a aj tak to neslo
Ale prave pozeram ze uz to ide , tak nvm cim to bolo
Cesky tusim nie je. Robi sa to tak, ze sa pouzije aky subor z anglickej verzie, patchne sa hra a potom sa vrati spat ten cesky subor. Je navod na gamepark.cz vo fore ale urcite aj na fore callofduty2.cz.
spravil som video CoD2.. mozete pozriet...
na youtube som ho musel dat na 2 casti pretoze max je tam 10 minut... myslel som ze aj viac pretoze som tam videl aj 45 minutove videa.. prva cast druha cast
Šu-Do napísal:spravil som video CoD2.. mozete pozriet...
na youtube som ho musel dat na 2 casti pretoze max je tam 10 minut... myslel som ze aj viac pretoze som tam videl aj 45 minutove videa.. prva cast druha cast
Cim si robil fragy ? /record a nasledne frapsom alebo /cl_avidemo ?
Sajmon napísal:Cim si robil fragy ? /record a nasledne frapsom alebo /cl_avidemo ?
to prve... cez fraps som natacal demo
a nerobil som fragy.. natacal som komplet cele demo..
videa mali vsetky 35.7gb... aspon viem ze fraps deli videa ked dosiahnu 3.9gb, a ze skonci nahravanie pri uplnom nedostatku miesta na particii.. u mna pri 14mb
ked som to hraval aktivnejsie tak som bol taky dobry
najradcej som daval mele attack dostal som aj par BANov z nejakych servroch myslely si ze som cheater
ja by som si rad zahral s vami ak budete niekedy robyt server...