Diik
Co poviete na moju kapelu?
-
fifaman456
Amateur
Re: co poviete na moju kapelu?
nie je to zle, vlastne nemam vyhrady k nicomu okrem gitary, smiem sa spytat na aku gitaru hras a aku mas aparaturu efektiky a tak podobne? ak si smiem typnut tak gitaru odhadujem na telecaster(aj podla obrazku aj zvuku) a aparat nieco tranzistorove, lebo zvuk tej gitary je...akoby som to...nie je moja salka kavy, dali by sa tym otvarat konzervy alebo pilit mensie stromy a kriky, nech skusi gitarista ubrat trochu vysok, prip sa obhliadnut po niecom co obsahuje lampy
inak spevak ma celkom fajny hlas aj je to celkom fajne, len koli tej gitare som nevydrzal pocuvat ktorukolvek skladbu dokonca, no presiel som si vsetky co tam mate(aby som vedel, ci to nebolo len v jednej skladbe) ale inak drzim palce, nech vam to hra!
ano da, ale treba sa stym poriadne popasovat, zatial co z lampy ma kazdy zvuk iste akoby zakladne parametre ktore lahodia ludskemu uchu(resp nema prvky ktore mu nelahodia ako tranzistor) a teda pri doladovani samotneho zvuku sa jedna skor o naplnenie predstav gitaristu, ako o hladanie zvuku pri ktorom vyniknu zapory co najmenejVesper napísal:Aj z tranzistora sa dá dostať zvuk aby z neho neboleli zuby len sa treba buď viac posnažiť alebo ho nechať čistejší na úkor drivu
-
fifaman456
Amateur
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
fifaman456
Amateur
-
pinacolada