Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

homosexuáli v zelenom, zaduste sa kolegovým semenom, kým sa hráte s majorovým vemenom, ja preženiem vám guľku, vaším bravčovým kolenom.
Tak z tohoto som fakt nemohol :lol:.
A potom nejaky mudrlant zacne hovorit ze hip hop a rep je hudba. Je to len pi*ov*** nic viac.
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

hip-hop nikdy :twisted:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

milujem hejterov co sudia ladovec podla casti nad hladinou
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

tak tento duchapny text ma priviedol opat k nirvane... skoro som zvalil televizor co mam tu vedla mna... tak som sa na tom sulal jak svina...
inak preco hiphoperi nosia okolo ust satky ako banditi? ja som nad tym rozmyslal a jedina rozumna vec, co ma napadla, ze v ich meste (respektive na ich ulici, ktora ich vychovala) maju nejaky mor, alebo choleru a ony sa len chrania aby to nedostali... inaksie vysvetlenie mi ani nenapadlo...
a ete tie ich cudne pohyby...vypadaju ako keby mali nejaku obrnu...
ma napadlo, ze nejaka nova hiphopova skupina na Slovensku by sa mohla volat Obrneny transporter... pristalo by im to..fesakom :lol: :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Point napísal:milujem hejterov co sudia ladovec podla casti nad hladinou
ja poviem a priznam ze niektore songy (teda texty) su rozumne, ako napr. v teme Najlepsi text od Nazov Stavby, neviem ako sa vola ta songa..alebo Zverina - Zo srdca (no hm dajme tomu)..ale 95 percent je srackovitost
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

mirak2 urcite co od eNeS je najlepsia kvalita je stat ta nuti.. to pocuva aj nehiphoper.. vtedy sa zacala ta era hip hopu len neaky ko*ot si to zobral do ruky a skokotnil to..

no k tomu mikymu morovi..no ludia vy ste asi problemy s policou nemali ze?vlastne preco sa tak blbo pytam KED TU SEDITE ZA KOMPOM A HEJTUJE TAK SA VAM NIC NEMOZE STAT..ked natrafite na fizla ktory vam chce aj dat aj pokutu kvoli tomu ze ste nic neurobili alebo ze inak vyzerate tak potom sa obrate na tento track a mozte si ehm..
miky mora ma divny styl on miesa hip hop s naciszom..nektory zeleny fizly su taky hajzli ze im bola venovany tento track lenze ked to nekdo nepochopi..aj na konci povedali 8 z 10 z vas je k***** v***** a pod..ten track ma vyzniet ako vtipny.. ne ako poucny a drzi.. lenze ked nekdo pocuva nirvanu tak nemoze logicky pochopit zmysel toho.. ja tiez nechapem zmysel nirvani a mam vam nanu pi*ov*** ? (ze je to zena alebo chlap neviem presne ani co to je ani ma to nezaujima a ze ma dlhe a nechutne vlasy? ne) ano hejtuje ma karmu dole poprosim..

Zase aj tak nekdo vybera tie najdebilnejsie tracky..kebyze nekdo sem postne text z eNeS tak urcite sa mozme bavit o rape..to je jak kebyze vam sem poslem text z tokio hotel a poviem ze toto je PUNK ? toto je rock,metal ? asi ne no..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

murphY napísal:no k tomu mikymu morovi..no ludia vy ste asi problemy s policou nemali ze?vlastne preco sa tak blbo pytam KED TU SEDITE ZA KOMPOM A HEJTUJE TAK SA VAM NIC NEMOZE STAT..ked natrafite na fizla ktory vam chce aj dat aj pokutu kvoli tomu ze ste nic neurobili alebo ze inak vyzerate tak potom sa obrate na tento track a mozte si ehm..
Nemylsim si ze by ten text mol namiereny na nejakych pochodzkarov ktory meraju rychlost vozidla. Ja som z toho textu pochopil to ze nadava na policajtov ktory chytaju drogovyh dilerov. A to si nemylsim ze su nejaky "hajzly" policajti.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

MurphY napísal:mirak2 urcite co od eNeS je najlepsia kvalita je stat ta nuti.. to pocuva aj nehiphoper.. vtedy sa zacala ta era hip hopu len neaky kok**** si to zobral do ruky a skokotnil to..

no k tomu mikymu morovi..no ludia vy ste asi problemy s policou nemali ze?vlastne preco sa tak blbo pytam KED TU SEDITE ZA KOMPOM A HEJTUJE TAK SA VAM NIC NEMOZE STAT..ked natrafite na fizla ktory vam chce aj dat aj pokutu kvoli tomu ze ste nic neurobili alebo ze inak vyzerate tak potom sa obrate na tento track a mozte si ehm..
miky mora ma divny styl on miesa hip hop s naciszom..nektory zeleny fizly su taky hajzli ze im bola venovany tento track lenze ked to nekdo nepochopi..aj na konci povedali 8 z 10 z vas je k***** v***** a pod..ten track ma vyzniet ako vtipny.. ne ako poucny a drzi.. lenze ked nekdo pocuva nirvanu tak nemoze logicky pochopit zmysel toho.. ja tiez nechapem zmysel nirvani a mam vam nanu pi*ov*** ? (ze je to zena alebo chlap neviem presne ani co to je ani ma to nezaujima a ze ma dlhe a nechutne vlasy? ne) ano hejtuje ma karmu dole poprosim..

Zase aj tak nekdo vybera tie najdebilnejsie tracky..kebyze nekdo sem postne text z eNeS tak urcite sa mozme bavit o rape..to je jak kebyze vam sem poslem text z tokio hotel a poviem ze toto je PUNK ? toto je rock,metal ? asi ne no..
Chalan. Ak vyzeras normalne a nespravas sa provokativne a nerobis nieco co im dava zamienku narobit ti problemy, tak sa s policajtmi nikdy nezapleties...Preco 90% ludi s nimi problemy nema? Preco je to len u hophoperov a raperov? Vysvetli mi to prosimta...Dalej ak mu dali pokutu, mali na to pricinu, mna policajt na rovnej ceste nezastavi len tak aby mi povedal ''no pan kolega, dam vam ja pokutu''. A aj ak sa to stalo...musi hned pi*ov*** na vsetkych policajtov???AK by bol tvoj otec polis, hned by si tu vyskakoval az po plafon...Raperi a hophoperi zvacsa len pi*uju na vsetko dookola, co im pride pod ruku a vsetko to povazuju takpovediac za General Truth, pripadne si myslia ze maju patent na pravdu...takze tolko k tomu....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neviem co riesis murphy .. policajti si robia svoju robotu, takisto ako zachranari napr. a poviem na rovinu, ze vacsina si ich ju robi spravne .. isto narazis aj na blbcov, ako vsade, ale ani z daleka sa to neblizi ku 8/10 znas ? ? ? ... vies a o tom zastavovani tych co inak vyzeraju .. je uplne jasne ze sa snazia dostat velke zaujmove skupinky trosku do svojho objektivu aby potom vedeli kto, kde ako ... preto sa vobec nedivim ze normalne aj na ulici stopnu hopera, skinheada, punkera ... chceli sa hiphaphoperi odlisit, tak nech teraz aj znasaju nasledky ... vies a nie len ja ale aj policajti maju ocividne skusenosti, ze najvacsi fetaci a dealeri su hiphaphoperi .. tak preco si ich len tak neskontrolovat nie ? ... a este nieco policajt ti len tak za nic pokutu nemoze dat .. co ti napise na blocek ? krivo sa na mna dival alebo co ? .. ked ostis sturovu sochu nemozes sa divit, ked vykrikujes po desiatej po meste nemozes sa divit atd atd :-) ... takze nevim co tu kto vypisuje o HEJTEROCH ( hrozne "milujem" tuto lacnu poslovencenu napodobeninu ), ked skoro kazdy z tvojich BRO's fuzuje na floydov len tak z principu a este sa s nimi ani nestretli .. ledva tak na autoskole .. aj to iba ak im gacate gate dovolili dociahnut na plyn a ak nemali moc tazke ruky od retazi a nezlomili volant ....

... btw.: masino vis preco maju tie satky ? lebo COLGATE je nazov nepriatelskeho klanu :-D :-D *rofl*
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

seth82: s tym ze najviac problemov s fizlami maju hiphop(oz)eri celkom nesuhlasim, lebo taky spity metlak zrobi vacsi bordel jak dajaky roztahany fan hudby ulice..ale so zbytkom prispevka suhlasim

a Murphy:
- nerozpravaj mi ze som za PC sediaci hejter, bo take pocujem od kazdeho hiphopera, a je to jediny argument od vas
- ver tomu ze s policiou som mal opletacky skor a viac ako ty
- postni text od (Pe)eNeS ked xces robit frajera
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

masino napísal:tak tento duchapny text ma priviedol opat k nirvane... skoro som zvalil televizor co mam tu vedla mna... tak som sa na tom sulal jak svina...
inak preco hiphoperi nosia okolo ust satky ako banditi? ja som nad tym rozmyslal a jedina rozumna vec, co ma napadla, ze v ich meste (respektive na ich ulici, ktora ich vychovala) maju nejaky mor, alebo choleru a ony sa len chrania aby to nedostali... inaksie vysvetlenie mi ani nenapadlo...
a ete tie ich cudne pohyby...vypadaju ako keby mali nejaku obrnu...
ma napadlo, ze nejaka nova hiphopova skupina na Slovensku by sa mohla volat Obrneny transporter... pristalo by im to..fesakom :lol: :lol:
Tie šatky sa používajú v amerike , koli schovaniu identity , tam su raperi ,hiphoperi vacsinou gangstri a kriminalnici , tam je pravy uličný štýl života.Ked vidim u nas niekoho zo satkou a k tomu poza 50 centa tak by som to strílal . Nesud nieco o com nevis.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Nový klip
IdeaFatte & DJ Aka - Pachatel neznámý

Vyjadrite sa ...Mne sa to lúbi , je to take odlišné od iných
MurphY
Professional
Professional

kali520 napísal:Nemylsim si ze by ten text mol namiereny na nejakych pochodzkarov ktory meraju rychlost vozidla. Ja som z toho textu pochopil to ze nadava na policajtov ktory chytaju drogovyh dilerov. A to si nemylsim ze su nejaky "hajzly" policajti.
hm a nebolo len nato.. uplatky?a ostatne veci.. ta tema neni o policajtov no to je jedno..

nordkapp_pb > ty o tych fetakoch pomlc..stacia mi tvoje prispevky.. a ked hiphopery su najvacsi fetaci a dileri tak preco maju to co maju ? pocul si o neakom hiphoperovi ze by skoncil ako fetak a nemal na nic peniaze ? skorej by som na fetaka tipoval punkera alebo vlasteho metalistu a ne hip hopera ktory sice chodim v tatovich veciach ale ten aspon nema ulizane vlasy a podobne..he a hiphoperi nemaju vodicak ci auto ? no typicky priklad 50cent ten ma viac aut nez ty ponoziek..

mirak2> porovnavat by sme sa mohli ale skorej by som veril vypisu z registra :))

no tu mate ten text od NS lepsie sa to pocuva nez cita cize odporucam tento track si stiahnut aj ked nejste hip hoper.. alebo kera haved

Tak ako kvapka a po kvapke tlak jak pri kvapfke kvapne jak pri kvapke kvape. Tak veľa nevinných ľudí potom v tomto biznise tu kape to je fakt, že veľa ľudí zapletených tichých studených ako frape zablúdených. Na ceste veľkých rýb čo v odtoku stáli na odtlaku iným rybám čo chceli tak ako oni najčistejšie miesto v malom potoku a o to tu ide, že keď do toho potoku iná ryba z odtoku príde musí si hľadať novú robotu a prídel lebo nemáš vydelený prídel a nechceš ostať v minimále preto to čoraz viac...ľudí dáva dôraz chtiac, aby zajeba**** si svoje čisté ruky v kriminále.

Toto je stara klasika a ne jak po po a ostatne mikyho "kruto gansterske" tracky..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

murphy ved ty zmyslas ako decko ... to je iny konec nevies rozumne argumentovat .. nevies co je sucastou postu a co uz ot alebo co ? myslim ze roky a dlzku posobenia na fore uz nato mas aby si rozoznal to a to od seba ... a argumentom o ulizanych vlasoch si ma uplne prenadherne dostal pod stol ... no nic ty z toho raz vyrasies a bude sa vyjadrovat aj k veci .. mozna :-) ... a to kolko ma aut 50 centak nechajem samo sebou pretoze v tomto smere nebude nikdy niekto lepsi ako brunejsky sultan :-P ... a tez nevim jak sa pul dolar vypracoval kautam ked spieva pedofilnym hlasom, ze zoberie niekoho do obchodu s cukrikmi :-D ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Momentalne s Nordkapom suhlasim , 50 centova hudba je len hudba ktora sa robi pre peniaze , on si len odkecá pár slov čo mu napíšu textári a bere love.. U takychto zebrakov skutočnu podstatu hiphopu netreba hladat
MurphY
Professional
Professional

nordkapp_pb napísal:murphy ved ty zmyslas ako decko ... to je iny konec nevies rozumne argumentovat .. nevies co je sucastou postu a co uz ot alebo co ? myslim ze roky a dlzku posobenia na fore uz nato mas aby si rozoznal to a to od seba ... a argumentom o ulizanych vlasoch si ma uplne prenadherne dostal pod stol ... no nic ty z toho raz vyrasies a bude sa vyjadrovat aj k veci .. mozna :-) ... a to kolko ma aut 50 centak nechajem samo sebou pretoze v tomto smere nebude nikdy niekto lepsi ako brunejsky sultan :-P ... a tez nevim jak sa pul dolar vypracoval kautam ked spieva pedofilnym hlasom, ze zoberie niekoho do obchodu s cukrikmi :-D ...
ehm no dobre to co si myslis o mne si si mohol nechat pre seba co si mysli ja o tebe som si nechal pre seba..no ked si sa dostal pod stol nevyuzil to tvoj brat ? ked neakeho mas..proste dobre uzatvorme tuto kategoriu lebo nikam to nevedie..co je vela to je moc..

digital : radia su plne interpretov co nie su schopni prist k vlastnym textom a lepia ich do kopy timi blbcov a **** to nechavaju rotovat a preto maju decka radi rap.. preto lebo z eteru sa na nich lepi bullshit..
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tu mozme ale dookola omielat o pravom hiphope , lolkovci to nepochopá , sudia rap podla komercneho obalu co vidá v telke .... vsetko moneymaking nic iné...

Respekt HipHopu s pravou tvarou... 01.
02.

50 Gangstarr - Now You're Mine
49 Shyheim - On And On
48 Termanology - Watch How It Go Down
47 OC - My World
46 Non Phixion - Rock Stars
45 Big L - Platinum Plus
44 Gangstarr -- Skillz
43 Gangstarr ft. MC Solaar - Le Tempto
42 Big L - The Big Picture Intro
41 Jay-Z - So Ghetto
40 Fat Joe - Crack Attack
39 Gang Starr feat. M.O.P -- Half And Half
38 AZ - The Format
37 Afu-Ra -- Defeat
36 Common - The 6th Sense
35 Royce Da 5'9 - Hip-Hop
34 Jadakiss - None Of Y'all Betta
33 Gangstarr - You Know My Steez
32 Showbiz and Ag - Next Level
31 Limp Bizkit ft. Method Man - N 2 Gether Now
30 Mos Def -- Mathematics
29 Jay-Z - Intro A Million And One Questions
28 KRS-One - MC's Act Like They Don`t Know
27 Rakim - When I Be On The Mic
26 Big Daddy Kane, Shyheim, ODB and Jay-Z - Show and Prove
25 Mc Lyte - Wonder Years
24 Guru - The Anthem
23 Nas - Come Get Me
22 AZ - The Come Up
21 Das EFX - Real Hip Hop
20 GangStarr - Royalty
19 Jeru Tha Damaja - Ain't The Devil Happy
18 KRS-One - Outta Here
17 Crooklyn Dodgers '95 - Return of the Crooklyn Dodgers
16 Royce Da 5' 9 - Boom
15 Group Home - Living Proof
14 Fat Joe - Shit Is Real (Dj Premier Remix)
13 Nas -Represent
12 Gangstarr - The Militia
11 Lox - Recognize
10 Gang Starr - Code Of The Streets
09 CNN - Invincible
08 Gangstarr - Moment of truth
07 Gangstarr - Take it Personal
06 Nas - Memory Lane
05 Gangstarr - Full Clip
04 Pitch Black - It's All Real
03 Nas - Nas Is Like
02 Gang Starr - Mass Appeal
01 Nas - N.Y. State of Mind
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Digital napísal:Tu mozme ale dookola omielat o pravom hiphope , lolkovci to nepochopá , sudia rap podla komercneho obalu co vidá v telke .... vsetko moneymaking nic iné...
chalan, tak toto si zaklincoval. A poriadne :hehe:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:chalan, tak toto si zaklincoval. A poriadne :hehe:
Cím ? Mozes vysvetlit ?

Na tu ti este ebnem jeden klinec...

Hip-hop má aj svoju pravú stránku. V telke a inych médiách počujete a vidíte vyčačkaních raperov s kurv**** okolo. To su takzvaní “moneymakeri” , ktorý robia hiphop preto aby boli bohatý.Textári im napíšu texty , producent zbúcha jednoduchý beat ,nahrajú nato klip a natlačia to do médii. Toto premna neznamená nič. Ked chcem počut naozajstnú kvalitu pustím si niečo staršie s ameriky , ludí ktory to robia srdcom a baví ich to . Neberú vela za koncerty , odohrajú nanom 3x dlhsi cas jak nejaky sku**** fifty sent alebo iný gay units friends. Proste komercia tohto typu. Medzi ozajstnú kvalitnú špičku patria producenti napr. Dj Premier , Hierogliphycs, 9th Wonder a dalej sa mi neste menovat , je ich dost , treba si ich vyhladat. Kvalitný raper sa vyznačuje originálnou lirykou , udržovaním hlasu v beate + kvalitný hlas. Je mnoho uznania vhodných raperov len sa tak netlačia do médii a robia si vačšinou svoju hudbu a praví posluchač si ich najde, ale tak napr. Nas , Keith Murray , Masta Ace , Guru , Afu-ral, Necro , Ill Bill, Kool Keith , KRS , The Beatnuts a mnoho dalsích. Nejaký týpek na youtube zostavil top s premierovej produkcií a jeho hostí tak vám to sem dám a ovonajte nieco s Real Rapu.
MurphY
Professional
Professional

jedine pravdou to zaklincoval..
Napísať odpoveď