G.T.R. 2
hmmm, tak dnes sa mi stalo, ze som si zapol Monzu s Ferrari 550 a volant zas nesiel
Potom som si zobral Murcielago a islo zas vsetko ako ma. Nestretol sa s tym niekto?
Predtym mi volant nesiel iba ak to bola pridana trat alebo auto (Nordschleife, McLaren F1), ale s povodnym autom a tratou ma to prekvapilo. Pritom v hlavnom menu ide volant ako ma, ale po nacitani trate v garazi nereaguje.
mam patch 1.1.0.0 a momo racing.
Potom som si zobral Murcielago a islo zas vsetko ako ma. Nestretol sa s tym niekto?
Predtym mi volant nesiel iba ak to bola pridana trat alebo auto (Nordschleife, McLaren F1), ale s povodnym autom a tratou ma to prekvapilo. Pritom v hlavnom menu ide volant ako ma, ale po nacitani trate v garazi nereaguje.
mam patch 1.1.0.0 a momo racing.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
waw... pekna hra.. od pol deviatej 
len tak sme skusili s dragom a potom BUM...
xbarney, pain, Stando, Mystique... to bola supa...
chalani chceli najlahsiu uroven.. kvoli dragovi...
ale ja som si dal vsetko na simulation... akurat spojka automaticka...
nabuduce nastavujem uz len simulation na server
co sa tyka pingu.. uplne super... ani raz mi nikto nelagol a nesiel nad 50ms.. a to sme boli aj 5 naraz pri sebe..
az na standa ked sa mu updatoval NOD
ale bola to fakt supa..
a dal som svoj lap record
1:45:833 na Monze 
len tak sme skusili s dragom a potom BUM...
xbarney, pain, Stando, Mystique... to bola supa...
chalani chceli najlahsiu uroven.. kvoli dragovi...
ale ja som si dal vsetko na simulation... akurat spojka automaticka...
nabuduce nastavujem uz len simulation na server
co sa tyka pingu.. uplne super... ani raz mi nikto nelagol a nesiel nad 50ms.. a to sme boli aj 5 naraz pri sebe..
az na standa ked sa mu updatoval NOD
ale bola to fakt supa..
a dal som svoj lap record
kua omg grrrr ... ach ...Šu-Do napísal:waw... pekna hra.. od pol deviatej
ja som pozeral ci nie je spraveny server ... mozno tak okolo 22:00 a nic som nevidel ....
sakra to mi nepojde ani GTR ani Toca???
PORADTE pls
hmm to je rekord?? nic moc .. ale ak to hras na klavesnici tak gooda dal som svoj lap record1:45:833 na Monze
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
gwixt server si musel vidiet... pretoze som mal total odpojeny FW... ked ho mam zapojeny dokazu sa len niektory ludia napojit... ale ked odpojeny uplne v pohode sa napojil kazdy... nikto nemal problem.. takze problem ktory mas v Toce sa prenasa asi na kazdu hru
moj rekord.. jo... snaziim sa

inak som si vsimol ze mas podvozok pekne nizko
pri brzdeni ti lietaju iskry
T0m4s3... vie aj inu trat... uz sme hrali neboj.. ale seckych nas bavi monza..
WOW... tak toto je pecka video.. pekne si ho spracoval... ale ten co ta blokoval som ja nebol... bo ja to nerobim.. a ani nemam take auto..mystique napísal:dalsie, tentoraz tak trochu naborove video
sudo ked sa pohras so setupom tak das pod 1.43.00
inak som si vsimol ze mas podvozok pekne nizko
to bol PAINŠu-Do napísal:gwixt server si musel vidiet... pretoze som mal total odpojeny FW... ked ho mam zapojeny dokazu sa len niektory ludia napojit... ale ked odpojeny uplne v pohode sa napojil kazdy... nikto nemal problem.. takze problem ktory mas v Toce sa prenasa asi na kazdu hru![]()
WOW... tak toto je pecka video.. pekne si ho spracoval... ale ten co ta blokoval som ja nebol... bo ja to nerobim.. a ani nemam take auto..
inak som si vsimol ze mas podvozok pekne nizkopri brzdeni ti lietaju iskry
btw, to by sa mi asi nechcelo odinstalovavat win kvoli hamaci, ked je problem tam... gwixt si si isty ze to nebude fw?