World in Conflict

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Bude na to 1536/256 linka ADSL stačit predpokladam ze táto beta je online .....?????
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no dufam ze aj slabsi lebo ja mam 512/128 :(
uz to mam nainstalovane, presiel som tutorial, ale ked sa chcem pripojit stale mi to pise ze Server je full kua :x
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no uz som sa konecne pripojil a trosku si zahral, vyzera to celkom fajn, no nemal som cas to este poriadne zahrat :), ale aj na mojom nete to ide v poho cize s tym by nemal byt problem :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

webmasterr napísal:no uz som sa konecne pripojil a trosku si zahral, vyzera to celkom fajn, no nemal som cas to este poriadne zahrat :), ale aj na mojom nete to ide v poho cize s tym by nemal byt problem :)
Super diki ... si ma ukludnil lebo Supreme comander som si napriklad dovolil hrat s kamošom iba priamo po lan no a ked som na jeho zakladnu poslal 700členy utok tak to začinalo už trošku posekavat to spojenie a to sme boli na gigových sietovkách ....(ale pochybujem že to bolo sietou ...) ale dali sa tam pozorovat určité timeouty ....
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Som to drtil a dost zaujimave musim povedat a dost rychle ako bolo tam par veci čo sa mi nepačilo ale .... v MP je vidiet ze treba kooperaciu lebo clovek tam nema vela jednotiek a určite to nezvladne uplne sam.... He sa mi najviac lubilo ked rusaci obsadili mesta a mali to tam budovi plne vojakov a ja som im tam šupol len dva plynove utoky a mu to vyvraždilo veškeru pechotu heh .. ten chalan musel nadavat heh ...
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

mne to kua nejde nainstalovat, daky subor tomu chyba. :cry: :(
z toho linku od webmasterra som tahal.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ty si to nainštaloval čo ? ale maš tam zložku bin a tu treba ešte prekopirovat do korenoveho adresara hry (je tam spuštaci subor+dve dll knižnice ....) prepiš a spustíš a bude fičat....
inkognitto
Star
Star

no, prepisal som vsetko co bolo v tom subore, zaplo mi to, rozkockovalo a vyplo mi to spet do windowsu. Moznoze preto, lebo grafiku mam 64Mb :D :cry:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no ja som tahal ten torrent, a nemal som ziaden problem, tak nvm :?
a inak keby niekto chcel tak mam este 2 beta keye ;)
inkognitto
Star
Star

mne tu hru ani nespusti, tak naco su mi kluce :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

inkognitto napísal:no, prepisal som vsetko co bolo v tom subore, zaplo mi to, rozkockovalo a vyplo mi to spet do windowsu. Moznoze preto, lebo grafiku mam 64Mb :D :cry:
presne tym to bude tušim je vyzadovana aspon 128 niekde som čital ......ja mam 256DDR3 :twisted: a fiči to ako po masle aj pri velkých armadach .... atomovky su cooooool
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

s 512/128 je trochu problem, lebo manici dakedy vyhraju skor ako sa s tihnem zapojit do hry,ale inak sa da... graficke veci osm si ako tradicne stiahol na low a celkom sa to da,ale aj napriek tomu na mi pise overload VRAMky... hold 64MB je predsalen malo :oops:
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

jackb napísal:s 512/128 je trochu problem, lebo manici dakedy vyhraju skor ako sa s tihnem zapojit do hry,ale inak sa da... graficke veci osm si ako tradicne stiahol na low a celkom sa to da,ale aj napriek tomu na mi pise overload VRAMky... hold 64MB je predsalen malo :oops:
Odporucana ramka je aspon 1GB :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

jackb napísal:s 512/128 je trochu problem, lebo manici dakedy vyhraju skor ako sa s tihnem zapojit do hry,ale inak sa da... graficke veci osm si ako tradicne stiahol na low a celkom sa to da,ale aj napriek tomu na mi pise overload VRAMky... hold 64MB je predsalen malo :oops:
no ja mam 512/128 ale s tymto nemam problem, nebude to kompom? resp. zalezi kedy sa pripojis do hry, samozrejme ked sa pridas do rozohratej je sanca ze sa akurat skonci :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ide mi to krasneeee mam zapnute aj cratery a to vam poviem po mojom artilery utoku je to sama diera v zemi a este Atomovka nieco uzasne super efekt celkovo sa mi tato hra paci je rychla ,je takticka a akcna .
a Uz len Jedna vec ma zaujima DOkedy POjde BEta? ty co hraju betu si musia potom kupit Orig alebo im ostava Cd key a MOzu nanom ficat aj na Full hre?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

->slavo<- napísal:ide mi to krasneeee mam zapnute aj cratery a to vam poviem po mojom artilery utoku je to sama diera v zemi a este Atomovka nieco uzasne super efekt celkovo sa mi tato hra paci je rychla ,je takticka a akcna .
a Uz len Jedna vec ma zaujima DOkedy POjde BEta? ty co hraju betu si musia potom kupit Orig alebo im ostava Cd key a MOzu nanom ficat aj na Full hre?
no to by aj mna zaujimalo :) ale pochybujem ze po bete si este zahrame s tymto keyom, lebo uz teraz su niektore serveri len pre tych co maju pre-order objednavku :?
jj atomovka je super :), akurat si myslim ze pechota nieje skoro vobec vyuzivana, maximalne proti-tankova, vacsinou sama tazka technika sa pouziva :)

EDIT: na fore

Kód: Vybrať všetko

http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=50850&tstart=0
som nasiel ze beta konci 31.7.2007 :cry:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

tak jedno ti poviem kludne si mozme dat lan takze hamachi turnaje
ked nebude nikto hravat tak si kupim originalku pretoze ma to hrozne moc bavy :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

hmm ja som zase cakal ze ma to bude viac bavit ....
tie dve mapy a jeden mod je trochu malo ....
a navyse ked hras v teame ktoremu taktika nic nehovori tak je to o nicom, mozno fakt keby hraju zohrati ludia tak je to o inom ale takto public neviem
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ak si myslite, ze budete moct pouzit CDKEY z BETY v plnej, tak nechapem ako rozmyslate... Beta mimochodom konci 31.7 ... Asi by ste vedeli keby ste aspon RAZ navstivili Beta Forum. Viete co je to slovo BETA? ... a viete co je to Tester? ... No vy asi viete len co je to GAMBLER :)
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

webmasterr napísal: som nasiel ze beta konci 31.7.2007 :cry:
Beta konci az 2.8.2007, predlzilo sa to o 2 dni, pretoze betu pustili neskor... vsetky info sa lahko daju najst na tej fanstranke
Napísať odpoveď