Vlastna skusenosto montujem digi-tv s otcom vsetci co maju plazmu a lcd otrasny obraz a to mas digitalny signal ked tam das normalny ani nehovorim este je na plazmu or lcd skoro vsetky obrazy su na tom na hovno jedine dvd by som na tom pozeral ale tod moj skormny nazor a ked tak uz si kup lcd nie plazmu
erik_tt napísal:Vlastna skusenosto montujem digi-tv s otcom vsetci co maju plazmu a lcd otrasny obraz a to mas digitalny signal ked tam das normalny ani nehovorim este je na plazmu or lcd skoro vsetky obrazy su na tom na hovno jedine dvd by som na tom pozeral ale tod moj skormny nazor a ked tak uz si kup lcd nie plazmu
digitalna TV je pekna vec ale pochybujem ze u nas je uz nejaka plnohodnota. vacsinou je to prtevod z analogoveho signalu na digitalny cize je to v rovnakej kvalite a preto to vizera onicom na tychto TV. na poriadnu digitalnu tv si este pockame.
Planujem aj ja zakupit novy tv.A taketo diskusie mi vobec nepomozu.Uz to bolo spomenute vyssie.Cele je to LCD versus plazma.Jedni vychvaluju LCD a zatracuju plazmu a naopak.Ako si mam ja ubohy potencialny kupec vybrat
mame ju sice len asi 3dni ale zatial uplna spokojnost. DVD-cka su nadherne obraz ako zrkadlo. trocha horsie to je s obyc. vysielanim ale v pohode sa to da