Mal by si sa s ňou rozísť, pretože čo ak ťa podvedie, čo ak sa zamiluje do iného, čo ak sa s tebou začne nudiť, čo ak pre ňu už nebudeš tým pravým a ona si to uvedomi... čo ak ... čo ak... čo ak ta nakoniec opustí lebo neveríš a nedoveruješ jej a vášmu vzťahu, vašej láske.
Nechápem prečo niektorý ľudia vyslovene hladajú problémy tak kde vôbec nie su. prečo chceš riešiť problémy ktoré ani neexistujú a možno ani nikdy nebudú existovať!
12 dni prec od svojej milovanej, co potom?
-
Začiatok Konca
Professional
Ja mam nieco podobne...dievca mi ide na mesiac do Svajciarska...pomaly sa s tym vyrovnavam...ale slubili sme si nahradu,ked pride..
okrem toho...niekto tu mal take reci,ze co 16-17 rocne decko...je to zaujimave(pre niektorych na pochopenie),ale po styroch mesiacoch by som si zivot bez nej nevedel predstavit...sadli sme si ako rit na serbel(blbe prirovnanie,ale je to tak...)...dokazeme sa cele hodiny rozpravat...a pritom sa dokonale pozname...kazdu svoju reakciu...hlasky...a o tuzbach po sebe ani nehovorim...kto to zazil,vie o com hovorim,ti co nie,budu len krutit hlavou...
:)
ja som bez mojej uz styri tyzdne je v spanielsku a ja tu na slovensku:)a preco by som mal pochybovat...:)milujem ja ju..ona mna miluje...viac ako rok sme spolu a za ten cas sme zistili ze sme si sudeni...a na veku nezalezi...niekto ma 50 a uvazuje jak sproste decko alebo nanjvys jak pubertiak...niekto ma 15 a jeho uvazovanie je uz na vyspelej urovni...takze neviem preco toto povazujete za problem...este si pockam 7 tyzdnov a uz ju mam doma....potom mozno napisem...aky to bol uzasny pocit opat vidiet tie najkrajsie oci na svete...a pocut ten hlas ktorym si ma poblaznila:)a citit to krasne pevne objatie:)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked v zivote nastanu skutocne problemy (o ktorych sa ti teraz ani nemoze zdat) tak sa ludia zacnu spravat trochu inak.ZitePunkom napísal:Ja mam nieco podobne...dievca mi ide na mesiac do Svajciarska...pomaly sa s tym vyrovnavam...ale slubili sme si nahradu,ked pride..okrem toho...niekto tu mal take reci,ze co 16-17 rocne decko...je to zaujimave(pre niektorych na pochopenie),ale po styroch mesiacoch by som si zivot bez nej nevedel predstavit...sadli sme si ako rit na serbel(blbe prirovnanie,ale je to tak...)...dokazeme sa cele hodiny rozpravat...a pritom sa dokonale pozname...kazdu svoju reakciu...hlasky...a o tuzbach po sebe ani nehovorim...kto to zazil,vie o com hovorim,ti co nie,budu len krutit hlavou...