Dnes by sme mohli dat tak este okolo tej desiatej co poviete ? SuDo a ja by sme sli. Pridajte sa aj ostatni, aspon tak jako bolo vcera...PAIN, Stando, mystique..
Na Nordschlife to bolo dnes dobre, akurat som dohral, fajne som si zajazdil, az na jednu vec...
Su-Do > Vypni si tie cheaty, kebyze das o 3-4 sekundy lepsi cas ako ja to pochopim ale o 20?
Stando napísal:Na Nordschlife to bolo dnes dobre, akurat som dohral, fajne som si zajazdil, az na jednu vec...
Su-Do > Vypni si tie cheaty, kebyze das o 3-4 sekundy lepsi cas ako ja to pochopim ale o 20?
nie sudo si nastavy opponentov na 120 percent a potom v hre zapina AI na svojom aute Dufam ze sa dozijem casu ked tu trat dam bez chyby a pod 7:30
hehee... najlepsi cas na NORDSCHLEIFE
dobra trat je to...
mystique napísal:nie sudo si nastavy opponentov na 120 percent a potom v hre zapina AI na svojom aute Dufam ze sa dozijem casu ked tu trat dam bez chyby a pod 7:30
sak sme isli MP.. nenastavuju sa oponenti.. a to by ma ani v zivote nenapadlo... a AI ani newiem co je... mam nastavene len veci ktore potrebujem..
Drago napísal:myslim ze o vitazovi nebude pochyb, pokial sa s tym naucis jazdit
no ako za hlavnu pomocku by som povazoval skor volant a penale... to ze to s nim bude triast ako na husenkovej drahe neznamena ze je vitaz... no a volant s pedalmi dnes moze mat kde-kto...
Šu-Do napísal:treba mat nordchleife 1.21 (download na 25 strane) a 1.1 patch
Hmm, tak dnes som to takto nahodil a volant stale nejde. Hlavne podozrenie mam na patch. Asi to preinstalujem, sice si s vami asi vobec nezahram, ale faktom je, ze kym som nenainstaloval ten patch, tak islo vsetko ako ma.
ja by som bol ochotny gtr2 preinstalovat bez patchu ale ci budu aj druhy neviem... treba skusit sa opytat... neni to ani o volnom case ale skor o ne/lenivosti... mna 5 minut nezabije, zvlast ked viem ze sa moze pridat dalsi clovek, ale neviem ako druhy
Stando napísal:ja by som bol ochotny gtr2 preinstalovat bez patchu ale ci budu aj druhy neviem... treba skusit sa opytat... neni to ani o volnom case ale skor o ne/lenivosti... mna 5 minut nezabije, zvlast ked viem ze sa moze pridat dalsi clovek, ale neviem ako druhy
To si vazim, ale stale nie je iste, ze po preinstalovani uvidim vytvorenu hru, no skusim prehodit aj hamachi a skusim. V prvom rade mi ide ale o to, aby som si mohol zas zajazdit na NS, lebo fakt neviem co tej hre je...mam nove ovladace na volant, opatchovanu hru a aj tak sa to serie. Ale ak by si mal cas, tak mozeme skusit iba my dvaja ci vobec uvidim LAN hru a ak by to islo, tak by sme mohli zacat agitovat u ostatnych