TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hojko napísal:Ja som si veru ani nevsimol, ze tam je benzin, teda vpravo dolu vidim identifikator, ale som myslel, ze sa ani nehybe. Takze ked ides do boxov, tak davas zrejme volbu netankovat a je to potom aj citit???
jo... je .. pretoze sa mi nezaplni zbytocne nadrz... ako som pisal.. cim viac benzinu tym väcsia strata na case.. je to citit.. pri maximalkach a pri zakrutach... nikdy netankujem v boxoch
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hojko napísal:Ja som si veru ani nevsimol, ze tam je benzin, teda vpravo dolu vidim identifikator, ale som myslel, ze sa ani nehybe. Takze ked ides do boxov, tak davas zrejme volbu netankovat a je to potom aj citit???
V boxoch ti daju benzin na +4kola, o ktory ani tak nejde, skoro o tie dve sekundy (x2 zastavky v boxoch) co s tym zabijes. A niekedey 4sekudny rozhoduju o umiestneni. Inak SuDa chapem, nie je dobra sa ucit trat iba cez TimeTrial, pretoze doplna natankovane auto ma uplne ine jazdne vlastnosti.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

hojko napísal: a prask, ktory krasne rozbil auto.
hmm auto som v prvej zakrute urcite nerozbil. cely pretek som mal max zlte tlmice ale to je jedno. tiez som si fsimol to ze predsalen je tam velky rozdiel v prazdnej nadrzi (time trial) stvrtke (qualifikacia) a v plnej (pretek) a svedci o tom aj to ze v tej prvej zakrute vyletelo viac ludi. cele prve kolo som si musel neajko zvykat na auto. mi to pripadalo ako keby som tu trati isiel prvy krat. v boxoch vzdy odmietnem benzin ale zas u mna to az taky vplyv na jazdu nema kedze dost casto robim chyby a nie kvoli tomu ze by som bol prave o ten benzin tazsi...
hojko zaujimave by to urcite bolo. ja som isiel na 2 zastavky cize naskok na posledne kola by si mal ale kedze by si musel ist rychlejsie tempo neviem ci by ta sudo stihol prebhenut v zavere o to kolo ktore si nakoniec nemusel ist. a keby ti prave v poslednom praskla guma tak by sa mozno aj nieco podarilo. ale skor nie. mal si v tomto preteku navrch robil som viac chyb takze som bol dost casto o nejake 3 sekundy za tebou
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

prask: Chcel som napisat drago, len som prehodil mena, uz som to opravil. Ak si dobre pamatam, tak ty si vyletel mierne mimo trat.

Aj tak mi nejde do hlavy ten benzin, mne sa zda, ze time trial aj zavod je na tom rovnako, ale ked pisete, ze je to ine, tak mozno, ale nicoho som si nevsimol. Podla mna je to skor tym, ze kym sa dostanete pocas zavodu do formy, tak to trva par koliecok a az potom clovek zacne jazdit dobre casy.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko je to ine.. ver mi :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:prask: Chcel som napisat drago, len som prehodil mena, uz som to opravil. Ak si dobre pamatam, tak ty si vyletel mierne mimo trat.

Aj tak mi nejde do hlavy ten benzin, mne sa zda, ze time trial aj zavod je na tom rovnako, ale ked pisete, ze je to ine, tak mozno, ale nicoho som si nevsimol. Podla mna je to skor tym, ze kym sa dostanete pocas zavodu do formy, tak to trva par koliecok a az potom clovek zacne jazdit dobre casy.
Ak nedokazes rozlisit plnu a prazdnu nadrz, ktora je aj v tejto velmi jednoduchej hre velmi citit, tak sa potom nedivim, ze koncis vacsinou na chvoste startovneho pola. V Time Triale je auto uplne prazdne, ma vacsiu rychlost, moze si clovek dovolit rychlejsi prejazd zakrutami. Pri plnom aute musis skorej brzdit.
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Šu-Do napísal:hojko je to ine.. ver mi :wink:
jj citit to je dost velmi. Mna stve to, ze zakazdym ked sa spusti zavod mi pri starte vo vsetkych pretekoch zdochne motor. Ako startujete ? (podotykam, ze som Tocu pred tymto sampionatom nikdy nehral a trenujem iba nasledujucu trat co sa bude jazdit)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

drzim plynovy pedal na takych 80-90% .. a akonahle sa pohnem tam na podlahu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:drzim plynovy pedal na takych 80-90% .. a akonahle sa pohnem tam na podlahu
mno.. ale na klavesnici je taky grif ze drzis plny kotol a hned ako sa spusti zavod tak ho pustis a hned stlacis.. tym nebudes mat smykanec na zaciatku zavodu, ale jemny start.. treba nacasovat
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt: Ale je to dost problem, teda aspon mne to pripada ako problem. Ked ma hodi do hry, tak je start niekedy aj o sekundu, to stihnem ledva stlacit pedal a nie aby som este aj sledoval intenzitu a otacky. Myslim, ze to bude sposobene tym dlhym loadovanim niektorych hracov.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:gwixt: Ale je to dost problem, teda aspon mne to pripada ako problem. Ked ma hodi do hry, tak je start niekedy aj o sekundu, to stihnem ledva stlacit pedal a nie aby som este aj sledoval intenzitu a otacky. Myslim, ze to bude sposobene tym dlhym loadovanim niektorych hracov.
Otacky netreba sledovat, tie ti vyletia naplno aj ked mas plyn tak na 20%, ale hned ako sa auto pohne tak rapidne klesnu a stracas. Preto treba, tak ako pisal qwixt, drzat plyn na priblizne 70-80%, motor sice chvilu bude hucat, ale odmenou ti bude rychly start. Intenzitu nemusis nejak sledovat, staci tesne pred zacatim dat plyn na podlahu a potom trosku ubrat ;)
gwixt
Addict
Addict

hojko napísal:gwixt: Ale je to dost problem, teda aspon mne to pripada ako problem. Ked ma hodi do hry, tak je start niekedy aj o sekundu, to stihnem ledva stlacit pedal a nie aby som este aj sledoval intenzitu a otacky. Myslim, ze to bude sposobene tym dlhym loadovanim niektorych hracov.
s tym skorym starom som este problem nemal ... a netreba sledovat tie otacky ako bolo povedane ale ten ukazovatel nalavo od otackomera ....

a hadam pedal vies stlacit do 3/4 aj bez ukazatela, nie?? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to je problem u teba... pretoze kym nie su zeleny seci hraci tak hru nespusti.. ked su seci zeleny tak to pocka par sekund.. asi 5 a potom ma to da na start.. a po 4 sekundach je start.. no problem

mno a ten ukazovatel.. nad otackomerom kde ti beha ten biely pasik.. ked mas na plno plyn tak je cerveny.. a ty ho musis drzat pokym nevystartujes v ten bielej farbe :wink:
gwixt
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:.... Treba si proste urcit priority. Mlada odide, dalsia pride, ale Toca 3 Hojko Cup je iba raz za rok :-D (pisane s troskou nadsazky)....
btw preco je Hojko Cup len raz za rok?? :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:btw preco je Hojko Cup len raz za rok?? :D
Ani sam neviem :-)
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

gwixt napísal:btw preco je Hojko Cup len raz za rok?? :D
Lebo cez prazdniny je kopa casu, teda pre skolopovinnych...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt: Pretoze sa to aj tak par z nas nenaucilo hrat ani za rok, tak asi preto :D Navyse o com by to bolo, keby si hraval pravidelne, takto je to ako MS v hokeji a mas vacsiu motivaciu vyhrat a preslavit sa.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Takze nikto sa do stanoveneho terminu neozval, takze start je dnes 16:00, cakame nejakych 5minut. Server bude zalozeny uz od cca 15:50-15:55
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mozes aj skor, zatial dame warm-up kym sa ludia pripoja. Ja idem teraz odkruzit par koliecok, nech ako tak poznam trat. Verim, ze mystique krvopotne trenoval aspon zo tri hodiny pocas dna este par hodin pridal, aby dokazal zajazdit aspon jedno koliecko bez vyletu mimo trate.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no takze.. tato trat je neuveritelne nechutna k tlmicom...
priloha jedna.. sa pozrite co mi cervene tlmice porobili s pneumatikami.. fotene par sekund pred tym ako mi rachli tie dve pneumatiky pri normalnej jazde... tlmici mi totalne ohli napravu na lavej strane...

dalej.. priloha 2
tato zakruta (sikana) najnechutnejsia zakruta v celej trati.. i ked je mozne ju prechadzat uplne v pohode naplno... len si treba najst cestu... ostatne je ok...
ide sa 41 KOL... no ten screen v prvej prilohe je po 10 kole... pneu na pravej strane su neni zatazene tlmicmy ako na lavej... pneu totalne oranzove... na 2 zastavky to bude sakra tesne.. :P
Prílohy
RD3 2007-07-15 03-19-05-17.jpg
RD3 2007-07-15 03-11-58-92.jpg
Napísať odpoveď