po dopozerani vsetkych trailerov musim pozevedat ze to vyzera ako najvacsia pecka tohto roka.... lol ak to bude aspon z polovice take dobre ako serial tak to bude vynikajuce.... na traileri sa mi najviac pacilo ako si Homer zapichol kladivo do oka
Nema uz niekto stiahnuty tento film z torrent siete? Je tam toho kopa, ale teraz mam pomerne pomaly net a nerad by som sosal fake
The Simpsons Movie [2007]DvDrip[MultiLanguage] ma kopu seederov, ale je vonku uz dost dlho a nezda sa mi
Ostatne nove verzie, ktore vysli po premiere su iba rary...ale aspon soundtrack vyzera byt ok
GothaR napísal:Nema uz niekto stiahnuty tento film z torrent siete? Je tam toho kopa, ale teraz mam pomerne pomaly net a nerad by som sosal fake
The Simpsons Movie [2007]DvDrip[MultiLanguage] ma kopu seederov, ale je vonku uz dost dlho a nezda sa mi
Ostatne nove verzie, ktore vysli po premiere su iba rary...ale aspon soundtrack vyzera byt ok
No ono je aj vacsina takychto videi fake, napriklad na nete sa objavila verzia kde boli pospajane diely z 12. serie, alebo jeden chalan stiahol z torrentov TSM a vyhodilo mu tam iba ciernu obrazovku z nejakym napisom. Viacmenej urcite pojdem na zltu rodinku do kina, takata velka udalost sa predsa nemoze pozriet na malej obrazovke monitora.
Explo!D napísal:No ono je aj vacsina takychto videi fake, napriklad na nete sa objavila verzia kde boli pospajane diely z 12. serie, alebo jeden chalan stiahol z torrentov TSM a vyhodilo mu tam iba ciernu obrazovku z nejakym napisom. Viacmenej urcite pojdem na zltu rodinku do kina, takata velka udalost sa predsa nemoze pozriet na malej obrazovke monitora.
Samozrejme do kina pojdem aj ja, Simpsonovci velmi zasiahli do mojho zivota, takze je to povinnost, ale zaroven chcem mat aj original, lebo cesky dabing je sice skvely, ale original je original.
PS: soundtrack je uz na lamkach
Vo stvrtok premiera, len este musim splasit listky
Steju napísal:prečo.. zvyknú byť aj pred premiérou už
No to som ešte nevidel.Jedine ak by to ohlásili že to bude skôr alebo doniesol niekto od tvorcov .
Napríklad kamoš ťahal jednu hru(aj keď s bavíme o filmoch) pred premiérov a vravím mu je to 100% fake ale on si nedal povedať a tak 4.5gb ťahal nadarmo lebo to bol jasný fake