Travian
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsetko ide tak ako ma
Musis si vytvorit zalozky s jednotlivymi poliami
Napr. toto http://speed.travian.cz/build.php?id=5 je hlineny dol v hlavnej dedine. Je to velmi pracne, ale ina moznost nie je. Pred zmenou html kodu sa dokonca dalo posuvat aspon po poliach, teraz uz nie.
Napr. toto http://speed.travian.cz/build.php?id=5 je hlineny dol v hlavnej dedine. Je to velmi pracne, ale ina moznost nie je. Pred zmenou html kodu sa dokonca dalo posuvat aspon po poliach, teraz uz nie.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ludia potreboval by som radu. Ocitli sme sa vo vojne s jednou ali, ktori su asi o 50 miest vyssie ako my. Neviem, ako reagovat na ich utoky. Snazil som sa to diplomaticky, ale vyhlasili nam vojnu. Smeruju od nich nejake utoky, vacsinou su germani. Ja som Gal, obrannych jednotiek nemam vela, pasci mam len 60. Ich mesta su okolo 300pop. Na utok mam k dispozicii 70 bleskov a 100 sermiarov. Na obranu 40 druidov a 30 flaanxov.
Ako by ste postupovali. Musim koordinovat celu ali, ale este som to nerobil. Utok na nich by mi trval s mojou army 7 hodin. Myslite ze mam poslat?A posalt ju celu alebo len cast?je to pruser jak svina, nerad by som nieco pokazil, na tom serveri sa nam celkom doteraz darilo, nerad by som aby sa to skoncilo takto
Ako by ste postupovali. Musim koordinovat celu ali, ale este som to nerobil. Utok na nich by mi trval s mojou army 7 hodin. Myslite ze mam poslat?A posalt ju celu alebo len cast?je to pruser jak svina, nerad by som nieco pokazil, na tom serveri sa nam celkom doteraz darilo, nerad by som aby sa to skoncilo takto
2holubar: mi sme teraz nedavno prezili taku vojnu.... zautocila na nas aliancia kt. bola 70miest nad nami.....my sme to riesili takto: vsetci sme poslali svoje jednotky na podporu do zakladatelskej dediny a normalne fungovali dalej... ked niekto zistil ze ide na neho utok tak minul vsetky suroviny.... oni rozbili celu svoju armadu na nasej obrane a skoro ziadne suroviny neukradli.... ked skoncila vojna tak sme sa dostali 2miesta nad nich
a teraz sa vyjednava o mieri