no, nechal som celu noc seedovat nieco na jednom BT trackeri, na linke 100/100 MBIT, seederov je 40, leecherov je 170.
problem: v Azureuse sa to napojilo iba na 10 leecherov a stahovalo to iba cca do 100 kbit/sekunda, pricom to moze ist az do cca 100mbit/sekunda
tak isto to robi aj v utorrente aj v azureuse, zdravie je zelene, verejna ip tam je, porty otvorene
mozete mi napisat, co mam spravit aby sa to napojilo na co najviac seederov a nech to uploaduje co najrychlejsie???
bittorent - upload - technicky problem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kosh: A to je najhorsia vec, ktoru mozes urobit, pretoze tym len preplnis linku a zahltis uTorrent neustalym nacitavanim a cachovanim, nehovoriac o tom, ze nebude stihat disk. Skus to da takto:
maximalny pocet spojeni - 350
max. spoj. na torrent- 70
pocet slotov na odosielanie - 30 (pripadne vyssie/nizsie cislo)
Potom chod do nastaveni a vlavo na polozku Bittorrent, dolu budes mat kodovanie prenosu, tak to povol, pripadne skus vynutene.
maximalny pocet spojeni - 350
max. spoj. na torrent- 70
pocet slotov na odosielanie - 30 (pripadne vyssie/nizsie cislo)
Potom chod do nastaveni a vlavo na polozku Bittorrent, dolu budes mat kodovanie prenosu, tak to povol, pripadne skus vynutene.
-
Kosh
King
no, v utorrente, v kolonke bittorent mam maximalny pocet spojeni 350; maximalny pocet spojeni na torrent 70; upload slotov na torrent mam 30; potom protocol encryption enabled a nezaskrtnute allow incoming legacy connection
som pripojeny striedavo na <5 leecherov a upload ide okolo 5 kilobajt za sekundu
kryptovanie som skusil aj forced, ale to sa nepripojilo pre istotu na nikoho
porty mam otvorene, aj verejnu ip, aj zdravie zelene, len upload nijaky
som pripojeny striedavo na <5 leecherov a upload ide okolo 5 kilobajt za sekundu
kryptovanie som skusil aj forced, ale to sa nepripojilo pre istotu na nikoho
porty mam otvorene, aj verejnu ip, aj zdravie zelene, len upload nijaky
-
Supersonic
Light Professional