Prosim vas jaky kabel potrebujem ked chcem prepojit pc do tv viem uz sa tu to riesilo hladam ako hladam ale neviem to najst..
Mam grafiku asi geforce 5200 no mam tam volne dva vystupi bolo by dobre kebyze mi aj nekdo vysvetli nac to a co to je..google nepomaha za karmu pls:)
Kabel Pc Do TV
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
proste mas tam okruhly cierny konektor vo VGA
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-nB ... deo_PC.JPG
... tam napojis S-video kabel..
http://akamaipix.crutchfield.com/graphi ... nector.jpg
no oba konce kabla su rovnake... teda normalne.. potom su aj take ze je na druhej strane ZLTY (obraz), biely (lavy reprak), cerveny (pravy reprak) ale to je ti na kkt kedze z VGA ti zvuk nepojde... takze postaci len zlty..
no ale normalne je ten kabel z jednej aj z druhej strany rovnaky... druhu stranu das do TV pokial tam mas Svideo vstup.. a potom musis dat na TV AV alebo ak mas tak S-AV.. tusim tak to je...
no a potom sa s tym pohras v nastaveniach VGAcky.. pr. klik na plochu.. nastavenia atd atd...
no a tam si nastav normu telky na PAL.. ak by si mal ciernobiely obraz.. GL
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-nB ... deo_PC.JPG
... tam napojis S-video kabel..
http://akamaipix.crutchfield.com/graphi ... nector.jpg
no oba konce kabla su rovnake... teda normalne.. potom su aj take ze je na druhej strane ZLTY (obraz), biely (lavy reprak), cerveny (pravy reprak) ale to je ti na kkt kedze z VGA ti zvuk nepojde... takze postaci len zlty..
no ale normalne je ten kabel z jednej aj z druhej strany rovnaky... druhu stranu das do TV pokial tam mas Svideo vstup.. a potom musis dat na TV AV alebo ak mas tak S-AV.. tusim tak to je...
no a potom sa s tym pohras v nastaveniach VGAcky.. pr. klik na plochu.. nastavenia atd atd...
no a tam si nastav normu telky na PAL.. ak by si mal ciernobiely obraz.. GL
napisem ako som to robil ja... mam fx5600 (to je dost podobny odvar, len o trosku silnejsi (teraz uz aj slabsi, blbne mi uz mrte)). mam taky trojuholnik. taku tu srandu, kde je plno dier. zapojil som trojuholnik do grafiky. pasovalo len na jedno miesto, takze to nebol problem. dalej som zobral kabel, ktory som mal ku grafickej. ten mal cca meter (netusim na kery kkt to vyrabaju tak kratke). kabel som odlozil do krabice od grafickej (nikdy viac nevytahoval). zbehol som do tesca a kupil som:
1x scart
2x cinch
2x jack 3,5
2x koaxialny kabel - 10m
napajkoval som cinch konektor na koaxialny kabel. na oba konce. potom som spravil to iste na druhom kabli (neviem ci tam nemalo byt tvrde y
) s jackmi. potom som schmatol kabel kde bol cinch a pichol do grafickej kde bola sipka von (to znamena, ze signal ide von z grafickej) a druhy koniec som zapojil do scartu, kde bolo napisane video. no ale kedze su-do (ktory ma vzdy musi predbehnut) napisal, ze VGA ti zvuk neprenesie, tak treba preniest este zvuk. potom som zobral druhy kabel a pichol do vystupu zvukovky (ta zelena dierka, kde mas repraky) a napojil na scart bud do laveho alebo praveho kanala. nepamatam. kedze koaxialny kabel je tieneny, tak bol super obraz. malo to len jednu nevyhodu. zvuk bol mono. i ked som si to pri filmoch ani nevsimol, kedze mame repraky zabudovane do TV. dovolil by som mat poznamku...
ako taky debil som riesil, ako prenesiem obraz na TV. na monitore som mal film a na TV cierno. skusal som vsetky kodeky a vsetky mozne prehravace. a dospel som k zaveru
TREBA NASTAVIT TV AKO PRIMARNY MONITOR
a potom to slo. na monitore som mal cierno a v TV film. ach jaj skoro som zosedivel pri tom... btw ak by si chcel, tak ti mozem hotove kable predat aj so scartom. uz to nepouzivam. teraz si len otocim monitor k posteli a kukam filmy na monitore
1x scart
2x cinch
2x jack 3,5
2x koaxialny kabel - 10m
napajkoval som cinch konektor na koaxialny kabel. na oba konce. potom som spravil to iste na druhom kabli (neviem ci tam nemalo byt tvrde y
ako taky debil som riesil, ako prenesiem obraz na TV. na monitore som mal film a na TV cierno. skusal som vsetky kodeky a vsetky mozne prehravace. a dospel som k zaveru
TREBA NASTAVIT TV AKO PRIMARNY MONITOR
a potom to slo. na monitore som mal cierno a v TV film. ach jaj skoro som zosedivel pri tom... btw ak by si chcel, tak ti mozem hotove kable predat aj so scartom. uz to nepouzivam. teraz si len otocim monitor k posteli a kukam filmy na monitore
Re: Kabel Pc Do TV
mam trošku asi iný problém. je možne prepojiť laptop na digitálnu TV? problém je v tom, že mam len VGA výstup a TV má HDMI alebo trebárs scart. chcel by som len pozreť film na velkej telke a neviem ako. nič som nevypátral ani na DX. dík za radu.
da sa,len neviem kde zozenies tem kabel.skus na alze.JedenDva napísal:mam trošku asi iný problém. je možne prepojiť laptop na digitálnu TV? problém je v tom, že mam len VGA výstup a TV má HDMI alebo trebárs scart. chcel by som len pozreť film na velkej telke a neviem ako. nič som nevypátral ani na DX. dík za radu.
- Prílohy
-
- EZ-MV-VGA.jpg (13.98 KiB) 1959 zobrazení
-
sk.aredak
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
z pc S-VIDEO a do tv CINCH najjednoduchsi kabel