/// aaaaa tisiiici prispevok
Kradeze a podvody na Slovenskej poste
-
midnight_man
Guru
no, ked posielam, tak sa takychto veci velmi nebojim (respektive ma take nieco este ani nenapadlo), horsie je, ked adresatom si ty, tak vtedy uz mozu nastat pochybnosti o serioznosti odosielatela
odteraz uz nic nekupujem na dobierku
(maximalne od nejakeho teepka z aukra, ktory ma 100 kladnych komentarov
)
odteraz uz nic nekupujem na dobierku
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
este kedysi mi babka poslala sto korun v obalke, a aj normalne mi to prislo... a bankovka bola len vlozena v papieri prelozenom na polovicu... a ten list nebol ani doporuceny.
ale jeden sused posielal prachy v obalke (samozrejme nedoporucenej), a tie prachy samozrejme neprisli... a to urobil takto 2x, no holt nepoucitelny
ale jeden sused posielal prachy v obalke (samozrejme nedoporucenej), a tie prachy samozrejme neprisli... a to urobil takto 2x, no holt nepoucitelny
-
pishta
Light Professional
Moj brat si asi pred 3 mesiacmi kupil rybarske veci v hodnote 6500,- z anglicka,z e-shopu z ktoreho si uz davnejsie objednaval a vsetko v pohode doslo,tak zaplatil peniaze na ucet,po mesiaci nic,potom tam volal a tvrdili ze to poslali a uz sa to takto taha a hlada sa to ale zrejme sa balik "stratil" na poste
Ako by ste to riesili???
Ako by ste to riesili???
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
s postou som mal problemy len raz, ked som si este davnejsie objednal tmobil club body dve penazenky a dosla len jedna a ked som bol v TM sa ich spytat ci nabuduce to nemozu poslat doporucene tak mi povedali ze oni to posielaju doporucene a bol z toho viac vykukany nez ja. holt slovenska posta. ale ostatne veci co som objednal cez net dosli bez problemov. clovek nikdy nevie.
Trošku OT ale ja som minule cestoval z východu až na západ pretože som sa dohodol s jednym že mi preda nejaku vec.Mal som nanho aj cislo no vsetko bolo v poriadku(vsetko dohodnute),ale ked som prisiel na miesto tak som mu chcel zavolat že kde ma bude cakat(tak sme sa dohodli že mu zavolam ked budem v jeho meste) no a on nedvihal tak som este pockal hodinku a stale som mu volal.Nedvihol a ani doteraz nedviha.Tak som precestoval 400km tam a 400km naspat a prisiel som s prázdnimi rukami.To vsetko sveči o serioznosti niektorych ludi!!!!!
zaplatil som 2000 za naftu + stravil som cely den prec.Keby som ho teraz stretol tak za seba neručim. 
Ty mas ale predstavivost..Keby vidis kolko listov sa doserie na postu....Tak neviem ci by si kazdy daval pod lampicku a skumal co v tom liste je.Old Dirty Bastard napísal:nj.. nebolo tam toho vela ale vidno to nebolo, to musela byť nejaka vyje*** poštarka a skusila tu obalku dať do svetla..
A akoze nechapem kto uz len posiela peniaze len tak listom..Nepoznas nieco ako cenny list (ktory si mozes dat poistit..a pi...u z neho postar nieco ukradne)..a keby nieco mas ho poisteny... alebo recommando?!
-
hojko
Site Admin
Prihodila sa mi nemila skusenost. Nieco som z netu objednaval, zaplatil okolo 1800 korun vopred, balik bol poslany prvou triedou, zial nie doporucene. Ten vsak nedosiel na dalsi den, ani o dva, ani o tri a tak som kontaktoval odosielatela. Uz je to tyzden a balicek nikde, takze som si zistil popis a siel na postu, pekne na balikove, na dorucene zasielky a za veducim smeny na reklamacie. Nikde sa nic nenaslo, proste sa balik s hodnotnou vecou stratil. Ani by som sa necudoval, keby to niekto otvoril a vzal si to, pretoze je to vec, ktora sa moze hodit kazdemu. Druha strana zistovala to iste dnes, ani tam na poste nic nevedia. Aspon ze predavajuca strana je fer a slubila, ze dnes peniaze posle spat a ak sa nahodou, ale fakt iba nahodou balik vrati, tak mi da vediet. Preto ak idete nieco posielat, tak rozhodne doporucete, pretoze mate doklad o odoslani a je to monitorovane systemom SP.