Brigadne peniaze
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Brigadne peniaze
Ako by ste vyuzili tazko zarobene peniaze ktore ste zarobili na brigade ja by som si chcel kupit repro 5,1 genius. ale este rozmyslam ci ich nevyužijem inac 
-
Andi_Cibula
Addict
Re: Brigadne peniaze
Kúp si to čo chceš, alebo to čo potrebuješ, alebo si nechaj na horšie časy.Robinho1290 napísal:Ako by ste vyuzili tazko zarobene peniaze ktore ste zarobili na brigade ja by som si chcel kupit repro 5,1 genius. ale este rozmyslam ci ich nevyužijem inac
Ja potrebujem minimálne 8 tisíc na novú BMX.
No tak najprv posplacam dlhy, pozicky, zalohy ...
zvysok investujem do oblecenia a obuvi, dalej mi treba new mobil....Veci, ktore si kupim za "tazko zarobeny cash" si vazim viac ako tie, ktore dostanem...Teda, nieze by som si nevazil aj tie, ale tak toto je taky fajn pocit... MAT ZA VLASTNE
Prachy z brigad vrazam najmä do oblecenia, ale aj do veci, na ktore to treba ( vodicaky, skola, kamarati ) Chapete nie ? 
-
klm16
Medium Professional
2004- repro genius- oblecenie, zabava...
2005-snowboard, vystroj, upgrade PC, mobil, obleceie.....
2006- biedny rok nerobil som iba take male bocne zarobky.....
2007- zatial je jul, z brigad mam kupenu novu grafiku, autoradio, subwoofer, kopu olecenia, a pred tyzdnom som si konecne kupim mobil(LG chocolate). Do konca prazdnin chcem zarobit na notebook.....
2005-snowboard, vystroj, upgrade PC, mobil, obleceie.....
2006- biedny rok nerobil som iba take male bocne zarobky.....
2007- zatial je jul, z brigad mam kupenu novu grafiku, autoradio, subwoofer, kopu olecenia, a pred tyzdnom som si konecne kupim mobil(LG chocolate). Do konca prazdnin chcem zarobit na notebook.....
-
pinacolada
Guru wannabe
ehm mam za cele prazdniny zarobit 15 tacov.. vodicak mam uz zaplateny len polovicku z ceny motorky si musim zaplatit ja..a este k tomu mam taku brigadu na streche kde bude na mna svietit jak ujebany ale este ze je to dobre platene..a este som si chcel zaobstarat neaku kuru na cvicenie ale neviem ci to mi vlastne aj vide..