Slovensko - Srbsko /Fedcup/
Inak neviem preco, ked sme tak dlho cakali na NTC, ze preco sa odohrava tenis v Steel arene. Ne ze by tam neboli kvalitne podmienky ale predsa len NTC bolo postavene na takyto ucel.
Ked to takto pojde dalej, tak do roku 2010 ma byt zrekonstruovana SEDLO Arena v Presove (nas zimak), tak to mozu uz aj rovno tam usporiadat, lebo zase to bude nieco novsie.
Na zaver, chcem povedat, ze niesom uplne proti tomu, lebo aspon nieco zavita na vychod slovenska.
Ked to takto pojde dalej, tak do roku 2010 ma byt zrekonstruovana SEDLO Arena v Presove (nas zimak), tak to mozu uz aj rovno tam usporiadat, lebo zase to bude nieco novsie.
Na zaver, chcem povedat, ze niesom uplne proti tomu, lebo aspon nieco zavita na vychod slovenska.
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jj ani ja som nejak nechapal... bo v NTC mohli aj strchechu otvorit...filko napísal:Inak neviem preco, ked sme tak dlho cakali na NTC, ze preco sa odohrava tenis v Steel arene. Ne ze by tam neboli kvalitne podmienky ale predsa len NTC bolo postavene na takyto ucel.
-
cristiano ronaldo
Light Star
nooo.....preco by vsetko malo byt v BA?????hmm?? ved nech to je na vychode!!! aspon som tam mohol byt
aaa moja najoblubenejsia Hantuchovaaa vyhrala,takze som rad...aa vsetka cest Dominike, fakt bojovala aj so zranenim...aa ta Jankovicova...to sa racej nevyjadrujem...vsetko reklamovala u rozhodcu a strapnovala sa....aa na konci bolo vidno,ze nevladze,tak predstierala krce...(to si myslim ja)..lebo podla mna si cela oddychnut,lebo bolo viditelne,ze nevladze....ale ved Cibulkova mala zranenie a hrala dalej...a tato koza len nevladala...a to neje dovod robenia prestavok!!! dufam,ze dnes vyhrame min. dva zapasy:))
-
Tomasko
Guru wannabe
ale no, zase jankovicova co ma za sebou tiez respekt...cristiano ronaldo napísal:nooo.....preco by vsetko malo byt v BA?????hmm?? ved nech to je na vychode!!! aspon som tam mohol bytaaa moja najoblubenejsia Hantuchovaaa vyhrala,takze som rad...aa vsetka cest Dominike, fakt bojovala aj so zranenim...aa ta Jankovicova...to sa racej nevyjadrujem...vsetko reklamovala u rozhodcu a strapnovala sa....aa na konci bolo vidno,ze nevladze,tak predstierala krce...(to si myslim ja)..lebo podla mna si cela oddychnut,lebo bolo viditelne,ze nevladze....ale ved Cibulkova mala zranenie a hrala dalej...a tato koza len nevladala...a to neje dovod robenia prestavok!!! dufam,ze dnes vyhrame min. dva zapasy:))
a preco v BA? Lebo tam postavili za xy millionov Narodne Tenisove Centrum a oni to daju do hokejovej (sice multifunkcnej) haly... a nemame tolko podujati, ze kazdy mesiac sa v NTC hra tenis...
-
Schelmy
Medium Star
Presne tak. NTC je len aby si mal kde Miki pinkatTomasko napísal:ale no, zase jankovicova co ma za sebou tiez respekt...
a preco v BA? Lebo tam postavili za xy millionov Narodne Tenisove Centrum a oni to daju do hokejovej (sice multifunkcnej) haly... a nemame tolko podujati, ze kazdy mesiac sa v NTC hra tenis...
-
Tomasko
Guru wannabe
cakal som to, doniesol som si kofolku a ide sa pozeratDrago napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/6/164686/Jan ... nenastupi-
inak, ze by ta hala bola zaplnena sa neda povedat
EDIT// pekne danka pekne
dominika ide hraaat
správa
to je pravda bohvieako by to vizeralo, keby sa ta jankovičova včera nezranila proti cibulkovej /inak veľmi pekný zápas to bol/Drago napísal:Keby sa nezrania obe najlepsie srbske hracky, bolo by to omnoho tazsie, mozno by sme aj prehrali, ale je to ''keby''
Zapas Cibulkova-Jankovicova
Nazdar vsetci. Najde sa tu daka dobra dusa co sem nahodi fedcupovy zapas Cibulkovej s Jankovicovou. Nemohol som to pozerat lebo som nebol doma a pocul som ze to bol perfektny zapas. Prosim ak to mate tak to nahrajte. Budem rad urcite aj viac ludi. Dakujem.
-
zuzkazuzka
VIP