STEAM ??? HL anthology
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
STEAM ??? HL anthology
cafte kupil som si half life 1 anthology a cely nadrzany ze ideme sa hrajkat. pri instalacii najprv nainstaloval steam pohodka potom ma pustil do instalacie de som si vybral oc vsetko cem dal som HL + OF + BS + TF classic nstalacia prebehla bez jedinej chybycky. Po jej ukonceni sa mal spustit samotny HL akurat vypisal ERROR neda sa nacitat kniznica steam.dll no tak som si ju vygooglil natahol do sytemu a problem vyrieseny teda asi na 30 sek lebo teraz zasa nevie nacitat SteamUI.dll tak som stahol aj ten nakopcil a prd stale ho nevie nacitat skusal som ho davat jak do systemu tak do kazdej zlozky HL a nic taze dake rady ?? bo ja sa uz fakt trasem hlavne na ten Blue shift ten som este nehral a samotny HL naposledy 4 roky dozadu potom osm ho pozical a nefim komu
ak tu taka tema je sry ale nenasel som ju jedine na dakom cs fore mal chalan takyto problem ale s CS anthology a tam mu radili rozbit pc a podobne a format tuto variantu neberiem pretoze ja som formatoval komplet PC asi 4 dni doazadu
ak tu taka tema je sry ale nenasel som ju jedine na dakom cs fore mal chalan takyto problem ale s CS anthology a tam mu radili rozbit pc a podobne a format tuto variantu neberiem pretoze ja som formatoval komplet PC asi 4 dni doazadu
-
Runes
Addict
no to je legalne kupene vsetko ale ten net je problem hehe bo mame viac pc doma ale iba jeden je na net a HL som si dal na svoj notas bo stale sme nekupili ten wifi router cotu dade je tema odomna
a bude to podla mna tak ze regnut potom si dako hra stiahne te dll a pak to uz pojde jedna radost
konkretne je to tato verzia http://www.brloh.sk/pchra.php?id_hry=5198
-stiahni si Steam http://steampowered.com/v/index.php?are ... mnow&cc=SK
-vytvor ucet
-logni sa
-regni si hru cez CD-key v steame
-vytvor ucet
-logni sa
-regni si hru cez CD-key v steame
inak presne pre toto mi to neslo natiahnut prvy krat xD som musel natiahnut kabel do notebooku uz to fachci v pohode inak mam rovnaku verziu /myslim hru/ a bez acc to nespravisRunes napísal:nonotebook nemam pripojeny na neta cel som spravit konto ale nenasiel som na tej steampower.com de si ho mam akoze regnut bo kod tu mam 25miestny ale nide de ho zadat :-/ ok pripojim na net a ked dakto moze hodte mi sem link na registraciu abo ako to funguje dikes
-
Runes
Addict
no problem vyrieseny
pripojil som na net dal znova instalovat cele natahol steam potom halflife a potom sa pustila nova instalacia ktora predtym nebola daco si natahlo z netu pustil sa steam chcelo odomna ci mam konto abo si vytvorit nove, vytvoril som nove zadal heselko z hry potom mi v tom steame tahalo dake updaty do HL a vuala HL ide:-) skusal som to aj s odpojenym kablom jedina zmena je ze potom ide steam ako offline ale fungovalo normalne a dlchsie ako par minut. Len sa mi zda dost blby takyto sposob instalacie lebo nie vzdy je moznost pripojenia k netu a oreginal hry si kupujem do archivu a by ma zjaimalo ci za 20 rokov vramci nostalgie bude este vobec takato verzia pouzitelna
bo ja mam v plane nechat si daku masineriu nech sa mi potom moje deti smeju ze co sa to hrajkam na akej krabici
hh ale uz sa vidim ako na dochodku budem mastit fallout
nim to vsetko zacalo a asi aj skonci