Holka vs skola
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
urcite sa rozhodni sam a ty musis vediet co viac chces.. neivem mna tiez nieco podobne caka.. ked budeme este spolu dufam ze ano, ale ja ju koli skole nechcem stratit. Takze ja si vyberam urcite ju, ale to som ja.. kazdy sme iny a mame ine ciele v zivote.. urcite si nenecham ujst zenu ktoru milujem koli skole.
No ved aj ja si to vravim ale zase vies je to tazke na jednej strane tlak z okolia ze na taku skolu sa nedostanes kazdy den a na druhej laska ktora si myslim ze ma dobru perspektivu...Ti poviem ze na pi**.By som bral obidve naraz keby som mohol...a inak tiez som si vravel ze ked sa dostanem tu aj tu ta ze pojdem za nou...ale neni to potom take lahke...
Kto neriskuje nema a tak isto to plati aj vo vztahu ked nezariskujes niekedy v prospech vztahu (v tomto pripade ist do BA)tak on mozes velmi lahko prist...Vesper napísal:Jednoznačne daj prednosť škole. Lebo sa ti ľahko môže stať že pôjdeš na školu s ňou a po polroku sa rozídete a ty si to potom môžeš akurát vyčítať že si bol blbý. A keby sme v tom chceli hľadať aj nejaké pros tak potom si aspoň budete viac vážiť keď budete spolu a nehrozí že by ste sa navzájom omrzeli
To ze si budu vzacnejsi a budu si viac vazit cas ked su spolu a bla bla bla...toho som sa napocuval od kamaratov...je to sice pekne,ale nie vzdy to plati
To Requin:Pred dvoma rokmi som bol v podobnej situacii. Odchadzal som na vysku...Spoznali sme sa v PD a ja som mal ist do Brna(Priatelke este ostavali 2 roky na Gymply). Poviem ti nebolo to lahke sa rozhodnut, ale rozhodol som sa pre skolu...Z casti aj jej zasluhou, lebo ja som uvazoval nad vsetkymi variantami.Aj nad tym neist vobec dalej...Slubili sme si ze to vydrzime a budeme sa snazit byt spolu co najcastejsie.Presli dva roky a my sme este stale spolu(klop klop klop). Teraz ide uz aj ona na vysku, davala si prihlasku aj do Brna, ale bohuzial ju neprijali taze ide do BA.
Tym co pisali ze jednoznacne si vyber skolu: Neviete v akej je situacii je to velmi tazke rozhodnutie, lebo aj ja som si potom uz na skole vela krat povedal "Preco ja blbec som neostal v PD"...ale aj napriek tomu to momentalne nelutujem.
Je pravda, ze skola je tvoja (mozno raz VASA) buducnost, ale je aj mozne ze sa kvoli tej skole rozidete, treba si zvazit vsetky pre a proti a porozpravat sa o tom aj s priatelkou...
Good Luck a rozhodni sa svojou hlavou (srdcom)...kazde rozhodnutie bude pre teba to spravne
No diky pekne si to povedal...taky priklad som potreboval...My sme sa o tom dost casto rozpravali este rozpravame a tiez sme si povedali ze vydrzime sak to neni az tak daleko a co je 5 rokov ak to potom pojde dalej a uz budeme spolu...no ale vies pochybnosti su pochybnosti..Inak ak si ty v tom Brne mozeme spolu chodit do BA pretoze ja budem v Olo...a to chodi cez Brno sa mi zda...
aspon nebudem sam cestovat...
urcite skolu !
nerozmyslaj sa dlho a vol skolu !
city vs racionalne rozmyslanie ... na tuto temu bolo napisane aj nespocetne mnozstvo knih, pretoze kazdy clovek si vo svojom zivote musel aspon raz vyberat z tychto dvoch moznosti
ja by som si vybral skolu, ale zaroven, ked ju lubis ako to popisujes, skusil by som sa s nou porozpravat o skole atd... povies jej, ze ju mas velmi rad a nechces ju stratit, ale skola otvara buducnost a nakolko ju chces stravit s nou, chces aby bola najkrajsia (mozno je to skoro na taketo zdovodnenie, je to len navrh
)
je to na tebe
je to na tebe
Myslim ze väcsina ludi tu je za skolu a moc tu neni co riesit je to jasne ... vol skolu ... vedomosti ti uz ostanu na vzdy no to dievca hmm nikdy nevies co sa moze stat (ale samozrejme drzim palce nech vam to klape
) a vzdialenost podla mna neni az taky problem ak sa mate radi ... ved ako sa hovori laska hory prenasa