planujem kupit nejaky fon. moze byt aj starsi model pokukaval som po W810i. urcite musi vediet prehravat hudobne subory co uz dnes asi kazdy a musi mat bluetooth.
kedze nenosim mp3player tak na tieto ucely vyuzivam mobil a preto by mal byt na hudbu aj trocha stavany. teraz mam n6230 ktora uz pomaly dosluhuje tak mi prosim odporucte nejake modely. nebranim sa nicomu. kupujem u znameho zanove alebo nove telefony takze ceny mam nizsie ako byvaju u operatorov tak mozete doporucovat veselo telefony a ja si uz vyberem ten ktory by sedel do mojej cenovej kategorie.
danke
na tvojom mieste by som asi volil ten SE W810i... 6288 a 5300 by som asi nebral, ked uz nieco od nokie tak asi N70/N73 ME (ale uprednostnil by som W810i)
Neviem co vymyslas w810i je perfektny mobil . povedzte co mu chyba ? len netrepte gps, wifi a dotykovy displej . ten telefon je se co je perfektna znacka ma kvalitne sluchadla a ma pekny dispej . ma flash menu ak neni od orange a ma 2MPX sa autofocusom takze neni o com aj ja ho chcem mam teraz w800i najskor by som sa musel tej zbavit ale ked uz tak asi vacsiu triedu
hudobý telefon je aj 3250 je to síce staršie ale predsa má to vstavaný prehrávač a pamaťovkysú do toho strašne lacné ale pokial chceš novinku tak teraz neviem mocčo je dobre a čo dobre hrá povráva saže dobre hrá aj e50 no ale je tam vrak foťák no a tiež nepraktický telefon
ak budes pocuvat cez sluchadla.. skus lg ku311.. viem neni to nic vychytene.. ale ma aj 3g, otocny fotacik, je to vecko.. 3 gombiky na ovladanie mp3 playera ma z vonkajsej strany, z boku hlasitost.. akurat reprak je "zavrety" vnutri. cize aby to hralo hlasno mobil musi byt otvoreny.
rozhodne hociktory SE z rady Walkman, ale aj napr. novsie modely, ja osobne mam K610i, ale nevyuzivam ho na pocuvanie mp3. Inak na akych sluchadlach chces pocuvat, lebo ak mas nejake kvalitnesie AKG, Koss, Sennheiser,... tak ta reprodukcia nebude stat za vela, mam to odskusane a prehravac mobilu nestiha
ahojte ludia ja som si pred 2 dnami kupil SE W810i všetko je v pohode akurate sa mi zda že vonkajši reprak niako slabo hra.....dokonca K610i a hra lepšie reprak
Jameshet napísal:ahojte ludia ja som si pred 2 dnami kupil SE W810i všetko je v pohode akurate sa mi zda že vonkajši reprak niako slabo hra.....dokonca K610i a hra lepšie reprak
tak su 2 moznosti ze mal si si kupit K610i alebo pocuvaj cez sluchadla...
mam tiez ho doma az take strasne to nie je
ja som si v d750i vymenil drivre zvuku za tie z w810 a telefon hra cistejsie a aj hlasnejsie ..a to nie je len moj subjektivny nazor.. k610 hra est ehlasnejsie ale podla mna na ukor kvality..a aj tak v buse si budes pustat hudbu cez reprak? ked tak strasne nahlas ces pocuvat cez reprak tak si zozen dalsie sluchatka .. ostrihni ich a napoj na normalny reprak .. abo si kup tie malicke k tomu