Brigadne peniaze
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
to kde robis?klm16 napísal:2004- repro genius- oblecenie, zabava...
2005-snowboard, vystroj, upgrade PC, mobil, obleceie.....
2006- biedny rok nerobil som iba take male bocne zarobky.....
2007- zatial je jul, z brigad mam kupenu novu grafiku, autoradio, subwoofer, kopu olecenia, a pred tyzdnom som si konecne kupim mobil(LG chocolate). Do konca prazdnin chcem zarobit na notebook.....
-
Robinho1290
Medium Expert
-
Vesper
Professional
Za týždeň začínam a budem robiť mesiac na stavbe a za zárobok chcem ísť s kamošmi na nejakú dovolenku ak vydá. Ak nie tak si aspoň vyplatím bez rodičovských príspevkov všetky potrebné kurzy (jazyky, tanečná a tak
).. Potom som ešte chcel mp3 player ale to počká a ešte ísť s kamošom do Paríža.. A na vodičaák asi neostane kedže si ho začnem robiť až začiatkom budúceho roka..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hmmm tak minuly roCk som mal slabu brigadu na dokopy dva tyzdne .. ale zarobil som na 3/4 vodicaku + kvalitne trekove boticky ...
..rok predtym co som zarobil, tak som kupil nejake hadry, prezabaval som tie prachy, a nejaky ten HW
.. pred tym uz ani nepamatam to bylo davno ...
... no a tento rok .. ne .. uvidime, najskor ked budu peniaze .. potom sa uvidi ... mam taky sen ze E-TEN glofiish X500 .. no nevim nevim .. vrazit do takej hracky drtivu vacsinu prachov.. uvidime, ci mi prepne ..ale v podstate isto nejake hadry... nejaky novy softshellik na seba, chel by som nejaku tyzdnovu akciu s kamaratmi podniknut, samozrejma nieco ostane na ucte na pravidelne vikendove vydaje ... no proste uvidime
..rok predtym co som zarobil, tak som kupil nejake hadry, prezabaval som tie prachy, a nejaky ten HW
.. pred tym uz ani nepamatam to bylo davno ...
... no a tento rok .. ne .. uvidime, najskor ked budu peniaze .. potom sa uvidi ... mam taky sen ze E-TEN glofiish X500 .. no nevim nevim .. vrazit do takej hracky drtivu vacsinu prachov.. uvidime, ci mi prepne ..ale v podstate isto nejake hadry... nejaky novy softshellik na seba, chel by som nejaku tyzdnovu akciu s kamaratmi podniknut, samozrejma nieco ostane na ucte na pravidelne vikendove vydaje ... no proste uvidime
myslim ze vacsina pracuje v zahranici, ako ja..Teda dufam ze pracujete, pretoze na slovensku by som brigadu u nikoho nerobil, zodral by som si ruky po lakte a peniaze by za to nestali...
Brigadujem vo Svedsku (kazde leto).Praca nie je velmi narocna, a placa stoji za to..Kupim notebook, handry, a zbytok penazi odlozim
Brigadujem vo Svedsku (kazde leto).Praca nie je velmi narocna, a placa stoji za to..Kupim notebook, handry, a zbytok penazi odlozim
-
LLucia
Star
Ak sa môžem opýtať čo robíš vo Švédsku? A ako si sa k tomu dostal? Ja by som veľmi rada šla buď do SWE alebo NOR, takže ak ti to nerobí problém, napíš viac info... ď.ef.K0 napísal:myslim ze vacsina pracuje v zahranici, ako ja..Teda dufam ze pracujete, pretoze na slovensku by som brigadu u nikoho nerobil, zodral by som si ruky po lakte a peniaze by za to nestali...
5 libier/hod nieje slusny plat ale podpriemer na Anglicko/Irsko. A ubytovanie a strava 0 bodov. Ked clovek chce tak sa tam da najst slusna praca ale s predstihom aspon pol roka, inak uz potom clovek nezozenie nic.
/za brigadne prachy vezmem jednu slecnu do Tatier a zvysok pojde na ucet, mozno si kupim digitalny fotak, neviem...
/za brigadne prachy vezmem jednu slecnu do Tatier a zvysok pojde na ucet, mozno si kupim digitalny fotak, neviem...