kolko stupnov ma vase PC
Ja mam notebook a v nom AMD Sempron Mobile 3400+ (1800 Mhz) a ma okolo 37 stupnov ale mam tu grafiku: nVidia GeForce Go 6100 a ked pustim Everest tak mi ukazuje ze GPU ma 74 stupnov prakticky hned po zapnuti a nejakych 85 ked si na chvilu zahram CS ale notebook vobec neni horuci a grafika nerobi ziadne chyby...
WTF ???
WTF ???
Intel Celeron D. 64bit. [email protected] + box (auto otacky)
55*C max.
55*C max.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
prvy screen z 1.8.2007 o 16:48
PC ide ako je vidiet 52 minut..
druhy screen teraz..
PC ide 9H 49min
a ece treti z everestu
ten 30°C HDD je na dotyk pekne ladovy (doslova)
HDD mam ulozene ze Segate 320GB je tam win a data = HDD 0 je dole a na nom je chladic.. vrchny WD 80GB = HDD1 bez chladenia je na nom Vista a Linux
CPU AMD Athlon XP 2500+ je boxovane
FAN 2 je chladic na doske.. ten mam ale spomaleny tou redukciou a FAN 3 je Zdroj.. ale ten mi ukazuje len ked mam PC odpojeny od siete elektrickeho napätia a potom zapnem PC.. potom uz po restarte alebo vypnuti a zapnuti neukazuje.. divne
na zdroji je 12cm fan
PC mam dost tiche.. a ked dam DPC ten chladic z HDD (potom ma HDD 38°C, max som mal 42°C, to bolo pekne teplo, samozrejme bez chladenia) tak je uplne nepocutelne.. pokial nepracuje HDD
PC ide ako je vidiet 52 minut..
druhy screen teraz..
PC ide 9H 49min
a ece treti z everestu
ten 30°C HDD je na dotyk pekne ladovy (doslova)
HDD mam ulozene ze Segate 320GB je tam win a data = HDD 0 je dole a na nom je chladic.. vrchny WD 80GB = HDD1 bez chladenia je na nom Vista a Linux
CPU AMD Athlon XP 2500+ je boxovane
FAN 2 je chladic na doske.. ten mam ale spomaleny tou redukciou a FAN 3 je Zdroj.. ale ten mi ukazuje len ked mam PC odpojeny od siete elektrickeho napätia a potom zapnem PC.. potom uz po restarte alebo vypnuti a zapnuti neukazuje.. divne
PC mam dost tiche.. a ked dam DPC ten chladic z HDD (potom ma HDD 38°C, max som mal 42°C, to bolo pekne teplo, samozrejme bez chladenia) tak je uplne nepocutelne.. pokial nepracuje HDD