Hadka s kamaratmi.su(respektive boli)vobec kamaratmi ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Hadka s kamaratmi.su(respektive boli)vobec kamaratmi ?

Príspevok od používateľa slavo120 »

No tak skusim v strucnosti vysvetlit moju situaciu .... vcera vecer som bol von a tahali ma dve partia na raz no oni sa obe navzajom poznaju tak ja som jednym navrhol ze sak pojdeme vsetci spolu ale oni zacali vymyslat ze nie ze pod len ty oni su taky a hentaky no a ty druhy povedali ze v pohode mozme vsetci ist ved sa pozname neni problem ... ale prva partia nie a nie tak ja teraz musel som sa rozhodnut s kym ist a povedal som si ze pojdem teda s tymi co povedali ze mozme ist vsetci no a na druhy den na pokeci mi pise jeden z chalanov z tej party co som s nimi nebol ze som rozbil partiu ze sme na teba nahnevany bla bla ... tak ja som sa vytocil ze do riti sak som povedal ze mozme ist vsetci spolu oni nechceli ist a este mi tu bude nieco vycitat a robit zo mna tu svinu toho zleho ... tak som mu tiez riadne povedal na rozum ze vies co mi moze s takou partiou ked si vyberaju koho beru koho nie nooo a proste sme sa pohadali a tak ... od vtedy som s nikym z nich (tou partiou co som s nimi nebol) nehovoril a proste ja si myslim ze som sa rozhodol aj spravne ze som isiel s tymi druhymi len ja niesom taka povaha nerad sa hadam a tak a teraz mi to aj pride ze je to kvoli vazne len blbosti sak som raz s nimi von nesiel no potom aj rozmyslam nad tym ci mi vobec stoja nad rozhovorom ci aj niesu oni riadne svine ked si vyberaju s kym ist s kym nie ked tu hadku vlastne zacali oni ked este chcu zo mna urobit toho zleho ...
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Ja momentálne zažívam niečo podobne. Začínam chápať to, že o istých ľudoch z môjho okolia som si myslel, že sú kamaráti a zrazu som zistil, že som sa veľmi mýlil.
V poslednej dobe sa s jedným kamošom/už bývalým kamarátom/ vkuse hádame. Dôvodom sú jeho dristy a narážky na moju osobu. Robía si kamaráti z kamarátov prču, smejú sa im do xichtu, ked sa s nimi rozprávajú? asi nie - ale ja sa v pohode pohadam ja to mam v povahe a myslím si, že hádka pomôže vyjadriť to čo človek vo vnútri cíti a uľaví sa mu.
slavo120
Professional
Professional

Presne tiez sa nad nimi zamyslam ci to vobec su (skor uz boli ) kamarati tiez som sa riadne pohadal (co nemam v povahe ) ale musel som akosi zistujem ze to niesu ty spravny ty s ktorymi by som mal byt ... dost ma sklamali a myslim ze uz to nikdy nebude ako pred tym a akosi na nich zacinam i kaslat podla mna mi za to nestoja ked si vyberaju s kym hej s kym nie to mi od nich pripada akokeby boli nieco viac a riadne ma vytocili :evil: ...
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

slavo120 napísal:Presne tiez sa nad nimi zamyslam ci to vobec su (skor uz boli ) kamarati tiez som sa riadne pohadal (co nemam v povahe ) ale musel som akosi zistujem ze to niesu ty spravny ty s ktorymi by som mal byt ... dost ma sklamali a myslim ze uz to nikdy nebude ako pred tym a akosi na nich zacinam i kaslat podla mna mi za to nestoja ked si vyberaju s kym hej s kym nie to mi od nich pripada akokeby boli nieco viac a riadne ma vytocili :evil: ...
Ked si ta skupina vyberala, že chcu teba a nie tu druhu partiu to znamena, že je niečo čo sa im na tebe páčilo a preto ťa pozvali možno si im nedal pocitiť, že nezieľaš ich názory, alebo sa s nimi necitiš tak ako by si sa cítil s tou druhou partiou. Podľa mna sú to nejakí namyslení arogantní ľudia ked si vyberajú a povýšujú sa nad iných akokeby boli oni lepší ako druhí. je na tebe ako sa rozhodneš a mám dojem, že si si aj vybral tú skupinu s ktorou sa cítiš lepšie a ktorí nezatvarajú dvere pred inými.
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

vies, slavo, pravda ako to vacsinou byva je niekde uprostred, sam urcite vies, ze niekedy clovek chce byt len v "jeho kruhoch" resp nechce nikoho cudzieho kto by mu ich narusal a tak, aj ked sa jedna partia s druhou poznaju, tak proste nie vzdy chce clovek byt so vsetkymy, alebo proste si niekto nesadol, to sa stava, urcite sa to stalo, a aj stane aj tebe, takysto ako mne, alebo komukolvek inemu no a ta partia co nechcela ist s tou druhou sa nasledne citila dotknuta, resp odstrcena lebo sis i nevybral ich, nepoznam vas, takze mi tazko hovorit, mozno, ze ten hnev bol len istou reakciou na sklamanie a teda odpoved na tvoju otazku ci boli kamaratmi, moze byt, ze boli, len sa citili dotknuty a takto sa to prejavilo, osobne by som pockal kym vychladnu horuce hlavy a potom ich zavolal von,celu partiu pokecal o tom, ked to boli kamarati, tak von pojdu a bude sa dat diskutovat, ked nie, poslu ta dakam, no aspon bdues mat jasno, nehovorim, ze sa im ams ospravedlnovat, len im vysvetlit aj svoj pohlad na vec, ked uz nic ine, tak nic nestratis, mozes len ziskat :wink:
slavo120
Professional
Professional

Re: správa

J.O.S.E napísal:mám dojem, že si si aj vybral tú skupinu s ktorou sa cítiš lepšie a ktorí nezatvarajú dvere pred inými.
na tom nieco bude ... ale ja nemam nic (no nemal som) ani proti tym druhym ja pokecam s kazdym a s nimi sa tiez da a preto nechapem jak na mna vyleteli jak keby to bola moja vina no a ja si zas od nich nenecham skakat po hlave tak som im uz svoje povedal (ale tiez v navale hnevu :? )
Fall napísal:...
hmm i tu je teda kus pravdy musim uznat ... tak ak bude sanca skusim s nimi pokecat a aspon zistim ci bude zaujem z ich strany to vyriesit alebo nie

.... len ma proste stve to ze som sa v nich dost sklamal dobre nebol som s nimi to hned zato ma chcu "ukamenovat" a hned z fleku na mna jeden z nich vyletel na pokeci :roll: no tak som mal dost som mu napisal na rozum
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

:roll: ja som s kamošmi nikdy takéto problémy nemal, keď sa na seba naserieme trochu, za deň 2 je to ok, zájdeme do mesta a je po probléme, niesme predsa ženy ^^ a ešte kvôli takej blbosti.. skrátka, keď sú to kamoši, pochopia to a odpustia ti
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ser na nich ked od nich nic nepotrebujes (mas tu druhu partiu) a neboj kamarti su boli a budu na nich svet nestoji ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Steju napísal::roll: ja som s kamošmi nikdy takéto problémy nemal, keď sa na seba naserieme trochu, za deň 2 je to ok, zájdeme do mesta a je po probléme, niesme predsa ženy ^^ a ešte kvôli takej blbosti.. skrátka, keď sú to kamoši, pochopia to a odpustia ti
presne. kua ja som nikdy kamaratovi nepovedal "ja sa s tebou nebavim" alebo zdul(pekne slovo).. ser na nich budu to censured :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam nieco podobne kvoli tomu, ze raz ma vola na pivo partia zo strednej a druhykrat partia z dediny :)
Riesim to tak, ze vzdy poviem na rovinu, ze proste teraz idem s druhymi, lebo som s nimi uz dlho nebol, zatial ma vzdy pochopili, nikdy sme sa takto nehadali, ved to je blbost.
Ked sa k tomu postavili tak, ze ti jeden za vsetkych vynadal, tak sa na nich asi radsej vykasli. Mne keby toto niekto spravil tak mu poviem ze je ko*ot ze to nechape a bolo by to pre mna vybavene.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nie som predsa soplavé decko a nikto mi nebude diktovať s kým môžem ísť von a s kým nie. Snažil som sa to presadiť, ale nikdy sa nič nezmenilo a ak to niekto nevie pochopiť tak dovi, dopo. V súčasnej partii to je samozrejmosť a nikto s tým nemá problém. Ak sa ma opýtajú, kam idem, poviem všetko narovinu.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ja som tiez na takej bojovej nohe s jednym kamosom a ani neviem preco...
cele dva dni mi nedzvihal telefon...doteraz neviem preco
ked som s nim bol hral sa, ze vsetko je okej, aj sme kecali ako vzdy, ale citil som ze tam je napatie... teraz isiel aj von a ani sa u mna neustavil ani mi nedal vediet... nahodou som ho v ten den ako siel von stretol a pytal som sa ho co ma na plane.. on povedal ze sa ide bavit na jednu disko...a asi zo slusnosti sa ma spytal, ci idem s nim..ale nechcel som to nijak silit a povedal som mu, ze nemam teraz love a ze nemozem ist...
stale neviem doteraz, co to ma znamenat...
vzdy som mu pomohol, ked potreboval, dokonca aj na fizlarni som bol za neho svedcit a takto sa ku mne chova..take veci sa pamatju... to sa nezabuda
Janko Hraško
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janko Hraško »

Jednoznačne boli na teba nahnevaní preto, lebo si mysleli, že si vyberieš ich partiu, ako povedal Fall. A nemusia byť preto hneď namyslení a neviem akí zlí ľudia, proste sa niekedy stáva, že si s niektorými ľudmi nesadneme. To je normálne. Všetko sa dá podľa mňa dokopy a pochopia ťa, veď sa nemôžeš rozdvojiť... Tentoraz si dal prednosť iným nabudúce pôjdeš s nimi. A to či sú kamaráti??? To by som podľa jednej situácie neriešila. Veď sa predsa nepoznáte jeden deň! A už len ty si musíš ujasniť ako veľmi Ti na nich záleží a uvedomiť si ich prednosti. To musíš vedieť ty, či sú kamaráti a nerobiť unáhlené závery. Chce to chladnú hlavu :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kukiak napísal:presne. kua ja som nikdy kamaratovi nepovedal "ja sa s tebou nebavim" alebo zdul(pekne slovo).. ser na nich budu to censured :roll:
keby sa dalo, tak ti za toto dam k+, ale musim vraj ohodnotit este niekoho, lebo nemozem dat karmu dvakrat po sebe jednemu cloveku :) kazdopadne suhlasim. kecy, ze ja sa s tebou nebavim boli tak v 4.rocniku zakladnej skoly. ked ta raz chce a na druhy den nie, tak ich pekne posli kade lahsie. takychto debilov fakt nemusim. podla toho co pises nemas mat problem s kamaratmi a ked mas, tak podla mna ti to moze byt suma fuk, lebo to ma od kamaratstva daleko. ked chce ist niekto z nasich s niekym inym, tak to nie je ziadny problem. navyse cim viac ludi, tym veselsie ;) a ked ich niekto obhajuje, ze oni to mysleli tak a onak... no nech to mysleli hocako, toto sa nerobi.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

slavo to mas este gut .. ale ked zistis ze ludi .. nepovedzme kamarati doslova, ale znami s ktorymi si bol vonku piatok co piatok, pomerne velka partia, ti kvoli jednej veci, do ktorej absolutne nevideli, zacnu vravet kraviny za chrbtom a potom dotycni ktorych sa NIECO tykalo nevedeli comu verit, lebo to co vravis ty je sice pravda, ale ked ""kamarati"" povedali nieco ine a krasne to prizdobia ... no ehm .. proste ludia nechapu ... musis sa zmierit s tym ze slnko zial svieti na vsetkych rovnako ... a pravdou ostava ze kamaratov mas miliony, priatelov mas par a vazit si treba predovsetkym tych priatelov ...
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Takýchto situácií som zažil dosť aj ja. Akurát, že sme sa nikdy nepohádali. Proste, ja som dobrák od kosti, rád ľuďom s niečim pomôžem, no a takisto som veľakrát pomohol aj ľuďom z našej partie. A za odmenu som dostal to, že keď idú von, tak ani nikto nezavolá, keď sa niekde ide, ak tiež nie, keď som s nimi, tak sa bavia len o blbostiach, nad ktorými sa normálny človek nepozastavuje. Našťastie tu žijú ešte kamoši aj takí, s ktorými sa mám o čom baviť a viem, že by toto nespravili. :)
slavo120
Professional
Professional

Tak dikes za kazdi nazor precital som vsetky prispevky skusim si to s nimi vyjasnit no ja som skor toho nazoru ze nemaju byt preco na mna nahnevany za to ze som s nimi von nebol a este aby mi na pokeci zacal jeden z nich nadavat :roll: ... tak ako tu niekto pisal kamaratov mam kopu partiu mam i inu a aby tyto boli na mna nastvaty kvoli takej blbosti to podla mna neni od nich normalne ved este pred tym nez som siel s tymi druhymi som ich jasne volal so sebou takze tak ci tak vedeli ze s nimi nepojdem no a tak i uvazujem ze som sa rozohodol spravne kedze som siel s tymi druhymi sak ty sa riadne "vyfarbili" raz ich dam bokom a hned mi budu nadavat ja si nenecham skakat po hlave a ak nebudu oni stat o rozohovor (co zatial nestoja ) tak ja sa im pchat do riti nebudem... ja mam z toho taky pocit ze oni cakaju ze ja budem ten co sa im este bude ospravedlnovat a vyzehlovat si to u nich
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

slavo120 napísal:cakaju ze ja budem ten co sa im este bude ospravedlnovat a vyzehlovat si to u nich
To nerob, nemáš dôvod. Keď sú takí namyslení.
slavo120
Professional
Professional

No tak ako sa hovori mudrejsi ustupy a kedze som si to chcel aspon vyjasnit tak povedzme ze ciastocne sme si to vysvetlili ... z dvoma kamaratmi som uz za dobre a v podstate ten co do mna zacal hucat cez pokec pisal v mnoznom cisle ale v podstate to bol len on a cele si to vymyslel kedze zvisny na mna niesu nijak nenormalne nahnevany asi ten jeden bol niejak dotknuty :roll: a aby tomu pridal tak pisal ze "vraj" za vsetkych ... no pravda to nebola takze toho idiota mam v riti ten mi za rozhovor nestoji a ak bude chciet este moju dvoveru tak sa bude musiet riadne snazit a so zvisnymi je to uz na dobrej ceste ... takze myslim ze je primerie :) az na toho jedneho no ale ten sa riadne "vyfarbil" :evil:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zachoval si sa spravne, občas pride k nezhode aj pri banalitach. Kamaratov si spoznal tích dvoch, čo si s nimi zasa za dobre, na toho tretieho by som sral. Skôr či neskôr prileze, pretože partia budete vy a nie on sam. :wink:
Napísať odpoveď