Rýchla hra?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dipset
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Rýchla hra?

Príspevok od používateľa Dipset »

Viete čo býva na Jojke niekedy taká súťaž ,čo tam trepu také ženy a čakajú kým niekto zavolá?Vyhrali ste už niekto z vas nieco lebo by som chcel vedeit že kolko sa potom platí za phone ked uhádnes otázku a vypytujú sa ta na bydlisko a tak ako dlho to asi trvá ?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

to je cely podvod. zavolas bude ti hrat hudba asi po 1minute ta prepoji (ked vobec prepoji) cakas dalsiu 1 minutu.potom ked vyhras peniaze (ked) , dajme tomu 1000sk za telefon zaplatis asi 500sk. ja som tam volal vela krat (lepsie povedane otec).ale je to tak spravene ze ta moze prepojit ale nemusi
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

tak ked je garantovaná výhra 2000 tak sa to oplatí nie? Ako mozes za phone zaplatit 500 ked 1 minúta stoji 36 čo kolko to tam bolo napsíane?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

no hej lenze teba moez byvpnu a zaplatis 500sk ale moze hrat tu hru a za phone das viac ako 500sk
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

nie nie nie. Je to uplne inak. Vôbec tam nečakáš na linke, hovor sa spoplatňuje jednorázovo. Čiže zavoláš raz, platíš napr. 50sk. Odrb je v tom, že ludia si myslia, že obsadené a skúšajú tam volať krátko a viac krát.
-Zatiaľ, čo ľudia volajú (napr. IMIho otec) tetuška vypráva blbosti, potom počítač vylosuje jedno číslo z tých, čo sa "dovolali" a zavolá naspäť.
-Čím viac tam voláš, tým "väčšia" šanca, že ťa "vylosujú" a zavolaju naspäť.
-Preto to aj vypadá, ako by tam nikto nevolal a tetuška už akoby nemá čo robiť a dáva všeliake premie a časové limity, len aby niekto zavolal.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jasne ze tam je figel, ved musia dako zarobit na tie vyhry, ale to nie je len na jojke, ale aj na markize, maju to aj cesi, nemci, rakusania... pekny biznis... :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

taka TV Nautik ma len to :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

ades napísal:taka TV Nautik ma len to :D
Ale ake premakane to maju, pocnuc moderatormi :wink: :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

viem ze som kkt ale raz som tam zavolal.povedalo mi ze mi bolo stiahnutych 84 korun za registraciu a zrusilo ma :D potom som sa na to vyyebal
:lol:
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

bolek napísal:Ale ake premakane to maju, pocnuc moderatormi :wink: :D
andy a mario :lol: su skvely......sranda na nich pozerat :lol:
k teme: jasne ze figel tam je,ved musia na niecom zarobit....vysielaci cas je drahy a ta sutaz na jojke ide dost dlho bez ziadnej reklamnej pauzy....ale ked mas stastie tak urctite na tom niesi stratovy...len treba mat stastie :?
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Namiesto TA3 po polnoci chodi tiez taketo daco a je tam vecsinou ze spocitajte mince na obrazovke.Este nikdy som neprisiel na to ako sa daju tie mince podla nich spocitat skusal som vselico a nikdy mi nevyslo to ich cislo akoby ho tipovali.Na konci vzdy hovoria ktore mince neplatia a ktore platia to uz len natahuju a na konci dostane jeden odmenu.Ale nechapem co myslia tym ze to je neplatna minca som ich porovnaval s ozajstnimi ale vsetky az na jednu boli ok.Tak nefim co to je za podvod.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

cela ta posrata sutaž je obyčajny podvod.. minule som len tak z prdele zavolal.. v telke čakali na volajuceho a ta moderatorka hovori "no nikto nam nevola.. asi nikto nechce vyhrať.." a ja volam, ozval sa mi automat a opakoval dookola "čakajte, prepojime vas" asi dva minuty, potom ma to prestalo baviť :D

Minule ma aj pekne nasrali, bola tam jedna suťaž kde moderatorka povedala nejake slovo a vy ste museli uhadnuť na ake dalšie podobne slovo mysli(to je chu**** :D) a hovorila že garantovana vyhra je 24000 SK, asi 10 minut nikto nevolal, medzitym uplynul časovy limit asi 4krat a stale to išlo odznova :lol: potom sa tam dovolala nejaka ženska a to slovo uhadla presne na sekundu ked už končil limit :shock: a moderatorka hovori, vyborne, vyhrali ste 1000SK :lol: ja som z toho nemohol.. asi chudaci nevedia čo znamena slovo "garantovany" pretože cely čas bol na obrazovke napis "garantovana vyhra 24000 SK" takže ty ludia len pekne oje*** všetkych ktory im tam volaju.. ludia volaju.. ty čakaš na linke.. žerie ti to za minutu tušim 40SK a po par minutach niekoho prepoja a namiesto očakavanej garantovanej vyhry mu daju nejakych 1000SK ako tej ženskej.. cele je to humbuk.. pridu o 1000SK a za tie volania zarobia plno prachov! ešte dosť pochybujem že aj ty čo sa tam dovolaju nahodou nie su zo štabu.. aby ani tych 1000SK nemuseli poslať :)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

je to oj.b tak krava hovori ze nikdo nevola aj ked vola tisic ludi oni len na tom zarabaju a obcas niekoho zdvihnu aby to nebolo napadne :x
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

taketo hry by mali zakazat... je to OBLB na ludi...a ludia zo zvedavosti volaju a prichadzaju o peniaze...ako uz bolo spominane...oblbuju so slovickami garantovana vyhra ..nikto nevola a take...A este ako na nautiku tam daju buzeerantov, aby bola vacsia sledovanost,alebo nechapem....akoby nebolo normalnych ludi,tak tam musia dat takych!!!!! a robia to naschval,ved pozriem prvykrat a taky bu*erant....pozrem o tyzden a dalsi bu*erant,co akoby napodobnoval toho pred tyzdnom... ved to neje normalne!!!!!!! cely den na televizii propaguju buze****( nic proti buze****) aaa este pri tom oblbuju....VON S TYM Z OBRAZOVKY!!!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Pekne im to uz je*e na hlavu- je obed, 12:22 a na JOJke Rychla hra :slap:
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Ja som to minule zapol :lol:

Najprv zavolala jedna Maďarka:
-Haló, tu je Silvia.
-Dobrý deň, aké je vaše slovko?
-Nafukovacia delfína :)

A potom sa ozval malý chlapec:
-Dobrý deň, tu je Janko Slávik.
-Janko, koľko máš rokov?
-...
-No koľko? Je mi ľúto, nemôžeme spolu hrať. Hra je až od 18 rokov.

Potom pár ďalších telefonátov a potom sa ozvalo:
-Dobrý deň, tu je Janko a mám 18 rokov :)

HAHAHA
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

tieto hry su pre debilov - oni vam tam nekricia ze musite zavolat lebo inak do vecera skapete :lol: ked je niekto hlupy tak tam zavola . taki co ma doma miliony nech si vola ale pre beznych chudobnych ludi je to oje**anie...
ludia si myslia ze sak vyhraju vela penazi a potom platia za telefon.
a verte mi ze su na svete dementi - cest vynimkam
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Na obrazovke blikalo : FL_P F_OP takže už mali iba doplniť a jedna zavolala že : "Eeeehm. Flop flop?"
Moderatorka zadržala smiech a povedal : NIE! :D

jorg22 napísal:Namiesto TA3 po polnoci chodi tiez taketo daco a je tam vecsinou ze spocitajte mince na obrazovke.Este nikdy som neprisiel na to ako sa daju tie mince podla nich spocitat skusal som vselico a nikdy mi nevyslo to ich cislo akoby ho tipovali.Na konci vzdy hovoria ktore mince neplatia a ktore platia to uz len natahuju a na konci dostane jeden odmenu.Ale nechapem co myslia tym ze to je neplatna minca som ich porovnaval s ozajstnimi ale vsetky az na jednu boli ok.Tak nefim co to je za podvod.
všimni si napr. jednokorunačky zvykne im chybat cislo, alebo aj na dvojkorunačkach to vidiet.....treba zobrať lupu :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Alofok napísal:treba zobrať lupu :D
a uvidim tak akurat RGB body :D
Alofok
Light Professional
Light Professional