Mam na PC 2 konta, jeden zaheslovany s admin pravami, dalsi je bez hesla s obmedzenymi pravami. A este tam mam konto Administrator, ale uz neviem heslo. Moja otazka znie, ako sa mozem dostat do zaheslovaneho konta s admin pravami ked som zabudol heslo? Mam WinXP Prof. Ak to nie je mozne, mozem si z obmedzeneho konta spravit konto s admin pravami?
thx
edit> este upresnim, ze uz som google pouzil a pouzil som aj hladat
hesla do win
-
BeBe
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
mno zmysel hesiel a tak je v tom, ze ked nevies nedostanes sa tam (teda tak by to malo byt) a zase ta ista filozofia "bezpecnosti" hovori, ze s odmedzeneho konta si adminovske nevytvoris.
to je teoria, prax moze byt ina...len neviem aka
napr. na linuxe existuje na to finta (ked si pri fyzickej masine)
to je teoria, prax moze byt ina...len neviem aka
napr. na linuxe existuje na to finta (ked si pri fyzickej masine)
hm, velmi si mi pomohol
Velmi by mi niekto pomohol keby si dal na PC tento soft http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ostatni/rockxp/
nainstaloval to a dal by to do zipu a na sendspace. Ja totiz nemozem instalovat programy a toto by sa zislo
Velmi by mi niekto pomohol keby si dal na PC tento soft http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ostatni/rockxp/
nainstaloval to a dal by to do zipu a na sendspace. Ja totiz nemozem instalovat programy a toto by sa zislo
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
BeBe
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
OK..tu mas radu, ktoru mam od tetusiek operatoriek na nasej skole, ked som si pytal heslo na mail (na ktory ale absolutne nechodim, ale bolo mi ho treba):
sak si napiste heslo na papierik a cap ho na monitor
P.S.: ten soft som stiahol. a neinstaluje sa. teda som to spustil, dal som ze "I, agree" a uz mi to ukazovalo veci
P.P.S.: ked chces reinstal win, tak registrovat sa da aj cez telefon bez problemov. to budes mat taky zaujimavy rozhovor ze "3hj44n3nb..."
sak si napiste heslo na papierik a cap ho na monitor
P.S.: ten soft som stiahol. a neinstaluje sa. teda som to spustil, dal som ze "I, agree" a uz mi to ukazovalo veci
P.P.S.: ked chces reinstal win, tak registrovat sa da aj cez telefon bez problemov. to budes mat taky zaujimavy rozhovor ze "3hj44n3nb..."