Ahoj,chcel by som sa spytat aky mp3 prehravac by ste my doporucili,chcel by som pamat aspon 1GB a nech ma zaznam zvuku,a priame usb na mp3, a zislo by sa aj fm radio ale nie je to podmienkou,najlepsie tak do 1300Sk s DPH.
Odporucam kamos ho ma uz skoro rok a dalsiemu som ho kupil asi pred mesiacom a obidvaja si ho nevedia vynachvalit. Ak doplatis este cca 400Sk, mas 2GB verziu a ak nie tak si hocikedy mozes kupit 1GB microSD kartu za 300Sk.
od msi mp3 nekupuj kup raddsej mp3 co napisal pedro109.........msi som pocul staznosti.....a ta co pedro109 napisal tak tu ma moj kamos a strasne je super.........na cenu...........aj ked ja by som radsej pockal a doplatil si na nieco lepsie nanejaky ipod.......lebo je to dlhodoba investicia.........
Nino napísal:jj ta apacer je dobra asi ju zoberem..diki moc
no ja ti ho neradim brat...moj brat si ho kupil a nechcelo mu to do toho davat vobec pesnicky z kompu...potom ho isiel reklamovat a dali mu novy a ten zase nechcel nabijat....neviem ze ci mal stastie presne na tie dva kusy ale moc sa mi to nezda....
no na nete je pestra ponuka, ja len chcem upozornit aby si nekupil TEAC-hlavne tie starsie modely- mam taky a bol uz asi 4 razy v oprave a ma otrasne sluchadla, novsie modely su mozno lepsie ale tento je hrozny
ide o typ TEAC MP111 512MB red, ale viem ze aj tie s vyssou kapacitou pamäte su o nicom