Seedujem torrent 1 Peerovi ktory ma rychlost stahovania okolo 1.6 MB/s
moja rychlost odosielania nie je vyssia ako 15 kB/s pricom mam net s uploadom 120 kB/s, dalej mam dole zlty vikricnik.
Mam Wifi neverejna staticka IP. Da sa s tym nieco robit?
slaby upload Torrentu
Re: slaby upload Torrentu
No maximalne mozes vo svojom torrent klientovi povolit kodovanie prenosu mozno sa ti to zlepsi ale najlepsie by bolo ak mas tu moznost keby si sa s providerom dohodol na presmerovani portov na teba9mike napísal:Seedujem torrent 1 Peerovi ktory ma rychlost stahovania okolo 1.6 MB/s
moja rychlost odosielania nie je vyssia ako 15 kB/s pricom mam net s uploadom 120 kB/s, dalej mam dole zlty vikricnik.
Mam Wifi neverejna staticka IP. Da sa s tym nieco robit?
kolko je seedov? si iba ty sam? lebo ak je ich viac tak je mozne ze od teba nebude taky rychly upload lebo to nie je nutne pre toho peera
a kedze uz uploadujes tak ti verejna ipcka nezrychli upload, verejna ipcka maximalne rozsiri okruh ludi ktorym budes moct uploadovat, teda budes moct uploadovat vsetkym ludom
a kedze uz uploadujes tak ti verejna ipcka nezrychli upload, verejna ipcka maximalne rozsiri okruh ludi ktorym budes moct uploadovat, teda budes moct uploadovat vsetkym ludom