freeware? To sranduješ? Veď ani CS nieje freeware Ako CS ani nie ale ttaké Day of Defeat je z druhej sv. vojny..Ale CS možno skús: WarRock .. to je asi aj freeware ale nehral som ju
Wolfenstein Enemy Territory na tom som fical strasne dlho vyhral som niekolko turnajov, a dokonca som vyhral vlastny server na 3 mesiace skoda ze tak lagoval
wolfensteina mam ale je to az prilis rychle,neviem ci to su iba servery co som si vybral take rychle alebo je cela hra taka,ale ak je hra taka tak na to kaslem
Dante3000 napísal:wolfensteina mam ale je to az prilis rychle,neviem ci to su iba servery co som si vybral take rychle alebo je cela hra taka,ale ak je hra taka tak na to kaslem
omg si normalny ? co ma DiRT spolocne s Counter-Strike-om
a navyse to NIE je freeware
BTW: tak ja tiez odporucam ten war-rock - nie je to CS ale je to podobne trosku Battlefieldu. Hral som to nejaky ten cas, kym prebiehal Betatest a dost ma to chytilo.
aha, poctivo drv ET a ono ti to potom zacne ist, uvidis. najprv ziskavaj body plnením misií (to jue na hre najzaujimavejsie a najinovativnejsie). daj si enginera a opravuj veci, tym pomozes tymu aj ziskas body. A postupne sa cvic sv strelbe. neni tazke dat HS, naucis sa, odporucam daky server s hitsoundmi. a medik ma najviac zivota+dokaze si ho obnovit po boji, takze do tuhych prestreliek nekôr s ním.