XaRaX napísal:pocuvaj ma taketo mysi mame v skole a skusal som ich trhnut a kurzor ostal na mieste, neviem ci hravas singleplayer alebo multiplayer, ale skus si s nou zahrat cs alebo ut a budes mat problemy. Mimochodom co je to slovo oriblem????
CSS som s ňou hrával asi 2 mesiace pokiaľ nebola tá ochrana ktorá checkuje pravosť Cd-keay a nemal som žiadny problém.
vsak to mi je jasne ze to je preklep, nemusite ma hned ponizovat, len som sa smial ze ake s toho slovo vzniklo, ze oriblem , pauliess cs si mozno hraval ale moc si asi nekilloval, ja mam skusenosti aj s tvojou mysou aj s inymi geniuskami a ked sa xces na dakoho prudko otocit tak to bud ostane na mieste, alebo to spravi uplne iny pohyb.
XaRaX napísal:vsak to mi je jasne ze to je preklep, nemusite ma hned ponizovat, len som sa smial ze ake s toho slovo vzniklo, ze oriblem , pauliess cs si mozno hraval ale moc si asi nekilloval, ja mam skusenosti aj s tvojou mysou aj s inymi geniuskami a ked sa xces na dakoho prudko otocit tak to bud ostane na mieste, alebo to spravi uplne iny pohyb.
a neviete mi poradit naku kvalitnu mys pre lavakov,mam tu obycajku za 70sk,ale uz ma nebavi ju stale cistit,no ked kupit nieco nove tak nex je to aspon originalne a ja som lavak takze nieco co je iba pre mna a nikoho ineho...neviete o takej origos pre lavakov?