Bicykel
-
RainbowSix
Light Professional
Bicykel
No mam otazku chem si kupit daky horsi bicykel a neviem ci zozeniem daki slusni do 7000.A dalsie daktori kamosi mi hovoria ze nemam kupovat s kotucovimi brzdami ze je to nanic tak sa chem poradit ze ci mam kupovat s kotucovimi alebo nie 
kotucovky do 7k? nenene tam zozenies max nejake tescoshity. Ak uz kotucovky, tak jedine hydraulika. Lacne mechanicke kotucove brzdy su omnoho horsie ako (nad)priemerne ale lacnejsie V-Brake.
Osobne by som do kotucovky isiel len u bikov nad 20k.
V tvojom pripade teda jedine V-Brake, a skorej nez budem hlasovat - zislo by sa upravit otazku ze sa jedna o bike do 10k. Takto by mohli byt odpovede zavadzajuce ze vseobecne su kotuce horsie ako V-Brake.
Osobne by som do kotucovky isiel len u bikov nad 20k.
V tvojom pripade teda jedine V-Brake, a skorej nez budem hlasovat - zislo by sa upravit otazku ze sa jedna o bike do 10k. Takto by mohli byt odpovede zavadzajuce ze vseobecne su kotuce horsie ako V-Brake.
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
podľa toho aky štýl jazdy preferujes,ak jazdis nejake kopce(z kopca dole) ,alebo nejake rychle trate,kde potrebujes mat prehlad nad citlivostou brzdenia,tak urcite kotucovky a hydraulicke s minimalnym priemerom kotuca 180(aspoň predný aby mal tolko, tie v tesku maju 160 v predu a vzadu este menej-FAKE
)
a ak chces jazdit takym sposobom ze si stale na zadnom a hopkas na zadnom alebo sa pokusas vyskocit na nejaku bednu tak urcite hydraulicke v-braky(stacia aj normalne)
,pokial nesi profesional
edit ja mam kgb bullet za 16000 mam kotucovky a brzdia takmer ako v braky(mechanicke,no to si neviem predstavit ked tam nalozim svoj uzasny novy kotuc s velkolepim priemerom 180-muhehe )

a ak chces jazdit takym sposobom ze si stale na zadnom a hopkas na zadnom alebo sa pokusas vyskocit na nejaku bednu tak urcite hydraulicke v-braky(stacia aj normalne)
edit ja mam kgb bullet za 16000 mam kotucovky a brzdia takmer ako v braky(mechanicke,no to si neviem predstavit ked tam nalozim svoj uzasny novy kotuc s velkolepim priemerom 180-muhehe )
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
rixo
Light Professional
a keby si si nasetril viacej lowow,na tvojom mieste, by som radsej pockal,nez kuupit nejaky fake,za ktory sa budes hanbit,alebo sa ti rozsipe,mal som bike za 9000 z kotucovkami,ajj lahkym ramom a lahkymi kolesami,a potom som k nemu dokupil hydraulicku kotucofku za 3500 a neskor som b0l stastny ked som cely bike predal za 5000!!!BACHA NA TO btw.moja rada nasetri si radesj na poradnu masinu
-
erytrocyt
VIP
Ak chceš bicykel v hodnote okolo siedmych tisíc, kúp si normálny horský bicykel. Žiadne kktiny na ňom nemaj, to znamená žiadne kotúčové brzdy, žiadne odpruženia. Je to nekvalita.
Ak kúpiš normálny, bude celkom v pohode. Ja mám bicykel za 7800 Skk, je pravda, že bol kúpený pred 6 rokmi, lenže mám ho dodnes, dodnes na ňom nebola nijaká vážna porucha a bratku, ver mi, nikdy som ho nešetril. Práve naopak.
Ak kúpiš normálny, bude celkom v pohode. Ja mám bicykel za 7800 Skk, je pravda, že bol kúpený pred 6 rokmi, lenže mám ho dodnes, dodnes na ňom nebola nijaká vážna porucha a bratku, ver mi, nikdy som ho nešetril. Práve naopak.
-
RainbowSix
Light Professional