starone napísal:caute ... je mozne aby sme si s kamosmi kupili premium account a vyuzivali ho viaceri na viacerych IPckach ? thnx
ano ide to, ale poloz si otazku inac... stoji ti to za to, aby ste sa zbytocne hadali? mozes stahovat len pra GB (neviem kolko) mesacne. budete si to delit a pocitat? je to divne, ale aj s uctom je stahovanie obmedzene
je to mozne....ale mas 25 GB na 5 dni...tak si 2x rozmysli ci sa ti oplati s niekym ist do toho alebo sam...ak mas nejake prachy nazvys tak chod sam ved premium na pol roka je za liter a to nie je take strasne...
no keby mas 100mbit linky tak by ti nestacilo ani 2500gb
ked mas doma 1-3mbit linku (tipujem ze mas dsl t-com,chello etc)
tak tych 25 gb nie je bohvieco
erik_tt napísal:Nj a preto si so mnu nikto nechce dat rapid stiahnem za den 25gb a potom len celych 5dni pocuvam jaky som debil a podobne neoplati sa to davat viacery
25 GB za den ? Co mas za hhd a co tahas prosim ta . Neviem preco by sa to neoplatilo pre viacerych. Ja si to delim este s dvoma kamaratmi a v pohode, len raz sme prekrocili limit. No vsetko zalezi na tebe, ked si nejaky brutalny ,,tahac" tak ako erik tt tak nemas ani na vyber
HellRoB napísal:25 GB za den ? Co mas za hhd a co tahas prosim ta . Neviem preco by sa to neoplatilo pre viacerych. Ja si to delim este s dvoma kamaratmi a v pohode, len raz sme prekrocili limit. No vsetko zalezi na tebe, ked si nejaky brutalny ,,tahac" tak ako erik tt tak nemas ani na vyber
22,671 Mbit/s 2,8 MB to je cez den v noci to ide asi 40000Mbit/s no vies optika a znamosti je najlepsia mozna kombinacia:)
//hdd mam len 80 ale ja to hned napalujem takze asi tolko peace