Jazvy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
puls
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Jazvy

Príspevok od používateľa puls »

mam takz problem ze ked sa trosku poskriabem tak sa mi vzdy s toho urobi jazva uplne ked mam niaky maly skrabancek ak mate niekto ten isty problem tak co si potom nato date napr. aku mast alebo neco podobne aby sa to dobre zrastlo nevem ci mam na p... krvne dosticky alebo co
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no tak to je dosť divne.. existuje choroba podobna tomuto, pri ktorej sa zase nezraža krv a tak aj pri menšom poškriabani možeš vykrvacať..lenže tvoj ptoblem nebude v krvnych doštičkach.. toto tiež nie je normalne.. ja som si minule nejaky nož zaebal do ruky, mal som tam hlboku ranu a pekne sa to zrastlo bez jazvy.. pri klinci ktory mi udrel do nohy to iste.. takže by som na tvojom mieste skočil za lekarom pre ozaj odbornu radu.. tu ti s tym asi nikto nepomože.. iba ak by tu bol nejaky lekar :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kamoska o tom hovori ako o alergii... ma na to vraj dake lieky,ale ze vraj na jar a zaciatkom leta jej nepomahaju... chod za svojim lekarom, da ti vymenny listok na alergologiu...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

moja sestra to ma tiez a tiez sa jej hned robia aj modriny
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Pezzo napísal:moja sestra to ma tiez a tiez sa jej hned robia aj modriny
hmm, to ako že ju naprikald silnejšie chytiš za ruku a hned tam mam modrinu??
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Hovoríte o modrinách alebo o petechiách, čo znamená, také červené až bordové akoby otlačeniny?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

petechie su cervene bodky, podobne peham, ale mozu prerast az ku krvnym podliatinam, co su vlastne modriny, to je nieco ine nez co ma na mysli puls si myslim
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

jj, ma to sesternica (to s tymi modrinami) a aj ja som koli tomu behal po hematologiach (slôaba zrazanlivost krvi, absencia cohosi a podobne hujoviny, poposielali ma na milion vysetreni a odobrali mi dokopy asi dva litre krvi za ten cas aby zistili ze som totalne ale absolutne cistý), ale neviem nic o tom, zeby to dako suviselo s jazvami. Skor by som povedal, ze je to vrodene a prirodzene. jeden je taký, iný onaký...
Na to, aby sa ti to lepsie zrastlo-viem na 100 percent, ze taka masticka existuje. Cital som o tom v nejakom clanku o sebaposkodzovaní, tam jedna na tomto závislá, čo sa lieči, hovorila o tom, ako zakrývala jazvy a napríklad aj, ze si rany potierala neviem cim aby sa jej to lepsie zrastlo a jazvy neboli také nápadné. nechcem trepnúť, ale tuším Heparín. Teda, neviem ten clanok najst a tak dako to TUSIM znelo. Skus zajst za koznou, ta ti bude vediet pomoct.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

z byliniek možeš vyskušať kupiť v nejakom bylinkarstve skoroceľ alebo ešte jedna rastlina na to je.. ale nespomeniem si teraz..
Napísať odpoveď