EMGETON M6Cult 4GB - oplatí sa ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Gonziik
Novice
Novice

EMGETON M6Cult 4GB - oplatí sa ?

Príspevok od používateľa Gonziik »

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/emgeton-m6cult-4gb-mp3-wma-ogg-flac-avi-prehr-2-4-lcd-fm-dig-zazn-otg-cz-sk-menu-usb2-0-d67749.htm
oplati sa mi to kupit za tu cenu alebo poznate nieco lepsie do 5000 Sk ...
Pedro109
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pedro109 »

Prehravac vyzera good ale ak sa ti paci iba dizajnom a mozno nevyuzijes vsetky jeho funkcie tak ti poradim ist do prehravaca TEAC MP-380 tory kupis za rozumnu korunu a nazivo vyzera velmi podobne. Ten Teac som kupoval segre a je fakt good.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Re: EMGETON M6Cult 4GB - oplatí sa ?

Príspevok od používateľa kupo »

Gonziik napísal:

http://www.alza.sk/emgeton-m6cult-4gb-mp3-wma-ogg-flac-avi-prehr-2-4-lcd-fm-dig-zazn-otg-cz-sk-menu-usb2-0-d67749.htm
oplati sa mi to kupit za tu cenu alebo poznate nieco lepsie do 5000 Sk ...
niekedy davno, este ked sa to predavalo pod nazvom Meizu, som si ho kupil (2GB verziu za 6500,-) ten prehravac je proste super.... vydrz nejakych 25hodin, 2,4" obrazovka, formaty kt. dokaze prehrat, kvalitne video aj hudba, perfektne hodnotenie na roznych portaloch, upgradeovatelny firmware, tie sluchatka co k nemu dostanes vypadaju byt kvalitne (sa mi zda ze sa vyrabaju v rovnakych tovarnach ako svetozname kossy portapro, ale niesom som si isty - neviem, ja som ich nedostal :( ), atd... ale zase aby som len nechvalil: ovladanie je na mna az moc citlive ( ked ho das niekomu do ruky co ho vidi prvy krat, tak je proste v <> s toho :) , tie hry su onicom, kalkulacka je s takym ovladanim nepouzitelna, kalendar len zobrazi dni v mesiaci, nic viac.... to je tak vsetko

skus si vyhladat videorecenzie na youtube (hlavne aby si videl to ovladanie)

<joke>
ps: predam ti svoj za 4litre a ja si kupim tento, nechces? ;)
</joke>
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

kupo napísal:tie sluchatka co k nemu dostanes vypadaju byt kvalitne (sa mi zda ze sa vyrabaju v rovnakych tovarnach ako svetozname kossy portapro, ale niesom som si isty - neviem, ja som ich nedostal
Takze aby som to uviedol na pravu mieru tak sluchatka Emgetom Porta cult ktore dodavaju ku svojim prehravacom niesu nic ine ako obycajny plagiat slavnych sluchadiel Koss Porta Pro. Ja som ich sice nepocul (tie Emgetony) ale podla nazorov na forach je to dost velky shit ktory sa mimochodom predava asi za 300-400Sk. Emgeton ma koli tomu s Kossom dost velke sudne spory. Takze to nieje ziadna vyhra, kto caka Porty Pro bude dost sklamany.
Gonziik
Novice
Novice

chalani dik, tak teda by som si zobral ten TEAC :

http://www.alza.sk/teac-mp-380-cerny-black-4gb-mp3-wma-avi-jpg-prehravac-dig-zaznamnik-fm-tuner-2-lcd-cz-menu-usb2-0-li-ion-d75866.htm
moze byt ? ma to aj nabijacku ? neni 8 h vydrz malo ? ci sa mi to len zda ...
Nevyberam podla vzhladu ale podla kvality .... kukam ze na ten TEAC je aj prave nejaka zlava :) ten EMGETON sa teda naozaj neoplatí ?

DIK za ODPOVED :)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Pedro109 napísal:Takze aby som to uviedol na pravu mieru tak sluchatka Emgetom Porta cult ktore dodavaju ku svojim prehravacom niesu nic ine ako obycajny plagiat slavnych sluchadiel Koss Porta Pro. Ja som ich sice nepocul (tie Emgetony) ale podla nazorov na forach je to dost velky shit ktory sa mimochodom predava asi za 300-400Sk. Emgeton ma koli tomu s Kossom dost velke sudne spory. Takze to nieje ziadna vyhra, kto caka Porty Pro bude dost sklamany.
jj je to tak ako pises... ale mohol by som odprisahat ze som videl niekde napisane ze ich vyraba firma koss na zakazku pre emgeton... no co uz, teraz vidim ze taketo hnusne marketingove tahy platia aj na oj3buvzdornych ludi ako som ja :)
Gonziik
Novice
Novice

objednal som si EMGETON M6Cult 8GB, zajtra mi pride, napisem vam ci som spokojny :D
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

Gonziik napísal:objednal som si EMGETON M6Cult 8GB, zajtra mi pride, napisem vam ci som spokojny :D
jj napíš aj ja sa chystám dakedy... :wink:

///E: odkial kupuješ?
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

do 5000 kupis aj w800i :lol: a tam si das aku velku kartu ces a hra to bombovo ale aj henten vypada dobre ja byt tebou ho kupim
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Jacoolbo napísal:do 5000 kupis aj w800i :lol: a tam si das aku velku kartu ces a hra to bombovo ale aj henten vypada dobre ja byt tebou ho kupim
nj ale baterka
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

Tomasko napísal:nj ale baterka
no co nejakych 15 hod ti vydrzi ten w800i na hudbe :wink:
Gonziik
Novice
Novice