Si ešte prečítaj, čo Ti napísal Šu-do.. bios sa neinštaluje, ale flashuje. Na stránke nehľadaj "install", ale "BIOS". Určite pri biose bude informácia, ako ho správne nahodiť.
pri zapnuti PC mi vyskoci tabulka ze bios tam "nieje " ( inak ani najde )
doje*** som ho tak ze som sa je*al s new diskom nieco som v biose prehodil neslo nic tak som chcel dat default ( to na zakladnej doske co je baterka tak su tri klinceky a na dvoch je ten stuplik tak som to prehodil z 1 2 na 2 3
a defaultol bios.
len dufam ze to bolo ono
R1k1nko napísal:pri zapnuti PC mi vyskoci tabulka ze bios tam "nieje " ( inak ani najde )
doje*** som ho tak ze som sa je*al s new diskom nieco som v biose prehodil neslo nic tak som chcel dat default ( to na zakladnej doske co je baterka tak su tri klinceky a na dvoch je ten stuplik tak som to prehodil z 1 2 na 2 3
a defaultol bios.
len dufam ze to bolo ono
tym ze si prehodil Jumper sa len nacitali default nastavenia. Nemohlo sa stat ze si nieco pokazil...len si hadam dal jumper potom naspat do defaultnej polohy
A ked uz podla teba pise ze "Nie je BIOS" tak to radsej odfot fotakom co ti pise, alebo opis dopodrobna co tam vypise...
R1k1nko napísal:pri zapnuti PC mi vyskoci tabulka ze bios tam "nieje " ( inak ani najde )
a defaultol bios.
len dufam ze to bolo ono
A vratil si ho do polody 1-2, alebo si ho nechal v tej novej polohe?