3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no šedú farbu robím buď len tak , že narýchlo zmením farbu alebo dám základný šedý materiál a textúry tie si zoženiem cez google alebo stránku mayang či ako sa to volá (už dlho som tam nebol) , ale kvalitné fotky , celkom široký sortiment ahá , už viem ako to je .. mayang.com/textures , no inak si aj pokradnem z hier ako je half-life či stalker , tam boli veru dobré textúry , odtiaľ používam hlavne kovy , betón a drevo .. potom podľa typu toho si nastavím odslesky , bump mapu , ešte dám rôzne noise ako difuse color a mám pekný kov s realistickým (vray HDRI) odleskom...
-
blazer
Professional
HL? sak ten ma take low res textury ze dovidenia max textura tam moze mat 512x512 aj tych je tam malo, na vacsie objekty to je dost malo a inac drevo je v hl.wad len 2x aj to o rozlisteniach okolo 32x124danpark napísal:no šedú farbu robím buď len tak , že narýchlo zmením farbu alebo dám základný šedý materiál a textúry tie si zoženiem cez google alebo stránku mayang či ako sa to volá (už dlho som tam nebol) , ale kvalitné fotky , celkom široký sortiment ahá , už viem ako to je .. mayang.com/textures , no inak si aj pokradnem z hier ako je half-life či stalker , tam boli veru dobré textúry , odtiaľ používam hlavne kovy , betón a drevo .. potom podľa typu toho si nastavím odslesky , bump mapu , ešte dám rôzne noise ako difuse color a mám pekný kov s realistickým (vray HDRI) odleskom...
-
danpark
Light Star
jo sorry , nejak mi vypadla dvojka ... half-life 2 , kde by som bral texúry z roku 98
, ale tak sú tam síce v nie moc HD rozlíšení fotečky ,no ja to neosadzujem na veľké alebo teda väčšie objekty , ale len na menšie kde po vyrenderovaní nevidno , že je to low-res textúra ... inak tuším aj zo Swat 4 mám textúry nejaké
a aj z unrealov , ale tie nepoužívam i keď niektoré boli dobré ... tam som si bral hlavne textúry budov keď som začínal ... to je dobrá možnosť pre začiatočníkov čo sa nechcú babrať s dlhým modelovaním a renderovaním , tak len tak vytvoriť low poly objekt , dať textúru a máš budovu ...teraz už budovy modelujem radšej , vyzerá to krajšie , i keď teraz už som limitovaný na 4 budovy a pár doplnkov , teda ak nepoužívam sieťový render , ale tak krása je krása.
inak toto je moja nová budova , mám ich síce viac , ale táto bude fajn po dokončení , musím vychytať chyby a prirobiť poschodia , ale bude vážne fajn + prikladám ešte jednu ďalšiu rozrobenú , že čo to
inak toto je moja nová budova , mám ich síce viac , ale táto bude fajn po dokončení , musím vychytať chyby a prirobiť poschodia , ale bude vážne fajn + prikladám ešte jednu ďalšiu rozrobenú , že čo to
-
danpark
Light Star
kua ľudia ,taká dobrá téma a takto tu kysne , trošku sa ju pokúsim obnoviť ... tu je strana jednej novej budovy čo bude (tú som začal včera tak je to ešte o ničom) ,tak tu dávam s 2 rôznymi tienmi a tretí pic je keď som sa nudil tak som si prebral trošku spider-manovania , robím aj sandmana , ale tam mi dlho trvá práca s časticami
Po skuskach som sa konecne trochu pustil do maxu a tu je jeden z mojich sialenych napadov. Prvotny pokus bolo vytvorit monster truck ktoreho kapota by bola zo stareho mustangu no napokon z toho vysla akasi buggyna 
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 15:47 )
Konecne som sa dokopal k otexturovaniu mojho davnejsieho modelu gothic-funeral biku.Neskor mozno pribudnu dalsie detailne pohlady.Tu je vysledok
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 15:47 )
Konecne som sa dokopal k otexturovaniu mojho davnejsieho modelu gothic-funeral biku.Neskor mozno pribudnu dalsie detailne pohlady.Tu je vysledok
-
sovietman
Star
napr tu: http://www.vray-materials.de/Misox napísal:thx som totiz zaciatocnik... btw. nema niekto nejake dobre materialy
resp. link? nejake zelezo drevo a pod.
//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2008, 14:00 )
Pneu
-
BlackFlash
Medium Expert
vagon
Momentalne ak to cas dovol robim na vagone 
// odkaz neznamemu darcovi karmy nejake moje vytvory su na stranke http://www.phoboss88.deviantart.com/
// odkaz neznamemu darcovi karmy nejake moje vytvory su na stranke http://www.phoboss88.deviantart.com/
-
Royalflush
Guru wannabe
mam len autocad architecture, netusim, aky je medzi tym rozdiel,, a v tom este tak neviem robit,, len nieco v autocad-e ... diky
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 1:27 )
// add: wip - low poly mesto
//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 0:33 )
/update
//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 16:51 )
//update verzie
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 1:27 )
// add: wip - low poly mesto
//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 0:33 )
/update
//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 16:51 )
//update verzie
Modrý kostolík
Semestrálny projekt do školy... WIP Modrý kostolík v blave 
Edit: pridana otexturovana vedlajsia budova
Edit: pridana otexturovana vedlajsia budova